Annons
Annons


Mina mål & drömmar för 2018


big-sur-santa-cruz-flora-wistrom9big-sur-santa-cruz-flora-wistrom4

Inför nyår så är det ju så himla lätt att fokusera på allt som ska införas, allt nytt som ska ske, förändring, tjoff tjoff! Men det ställer ju så höga krav på den nya året, och det blir svårt att upprätthålla.

Annons

Jag tycker att man ska fundera på året som har gått, och vilka delar av det som man har uppskattat. Dessa delar kan man ta med sig in i 2018. Blanda upp dina mål och drömmar med saker att fortsätta med.

MINA MÅL & DRÖMMAR FÖR 2018:

Ta körkort

Börja på dans

Fortsätta yoga

big-sur-santa-cruz-flora-wistrom12

Flytta till något större

Ta in en person i mitt företag

Producera mer rörligt material

big-sur-santa-cruz-flora-wistrom11

Lämna fler kvällar och helger oplanerade

Hälsa på Froste & Dana i Kalifornien

Åka på yogaresa (har någon tips? Gärna i Sverige!)

big-sur-santa-cruz-flora-wistrom6big-sur-santa-cruz-flora-wistrom8

Vara uppmärksam på mitt psyke och söka hjälp om det blir för svårt att hantera själv

Fortsätta med Berättarministeriet

Skriva klart bokmanuset

Skriva andra typer av skönlitterära texter

big-sur-santa-cruz-flora-wistrom5

Utveckla Skrivgäris och hålla i workshops

Ta tid för skrivande i vardagen

Ha hemmafest

Vad är dina mål för det kommande året?

18 kommentarer till “Mina mål & drömmar för 2018”

 1. himla fint med den här typen av mål. jag ska fortsätta yoga, justera min kost så att kroppen mår bättre, ligga i fas i alla kurser jag läser, inte glömma bort att andas och vila och vara noga med att lyssna på kroppen.

 2. Älskar den här typen av inlägg där du lägger in så mycket personligt. Anledningen att jag fastnade för Floras. Låter som mycket bra mål, vill med ta körkort och börja med yoga. Och köpa kläder jag vill ha, inte sånt jag tror att andra inte lägger märke till mej i.

 3. Obs du råkade nog skriva 2017 istället för 2018!! Ville bara säga.

  Mina önskemål är: komma igång och börja giga med musik jag spelar, träna så ofta som gör mig glad, överse vilka människor jag umgås med som ger mig energi (och lägga mindre tid på de som dränerar mig). Inför 2017 kände jag att jag ville öva på att bli mindre konflikträdd, och det har blivit bättre!! Är nu mer en sån vän som jag vill vara, och ha. En sån som uppenbarligen får mina kompisar att gråta lite då och då när jag är rak och säger till dem att de måste deala med sin skit, men är hellre en sån vän än en som hjälper dem att stoppa huvudet i sanden. Ska fortsätta med det 2018 helt enkelt!

  Annars: en kväll i veckan (typ) till återhämtning och self care, måla naglarna mer, klippa en snygg frisyr när håret är tillräckligt långt, sätta upp saker på mina väggar. Söka inspiration och olika upplevelser! Äta mer protein!!
  Kram!!

 4. Mitt mål för 2018 är att vara mer miljömedveten. Och eftersom vi alla bor på samma jord, vara mer modig och våga säga ifrån när andra skräpar ner den eller kör på tomgång. Och det är min dröm, att fler blir medvetna om hur de grisar ner. Jag kan t.ex. bli så arg på alla er bloggare som bara flyger och reser utan någon som helst tanke på hur ni smutsar ner. Med tanke på den katastrof som väntar om folk inte börjar bry sig.

 5. Alltså ja på att börja dansa. Gör det! Jag ska också ta mitt körkort. Så ska jag köra min pappa och hans hund till Portugal.
  Hoppas du får ett mycket bra 2018!

 6. Har istället för att kalla det nyårslöften kallat det för årets ”att-göra-lista”, vilket är viktigt för mig! Där står bland annat:
  läsa på universitetet, lära mig sy, se fler filmklassiker, köra bil i trafik, läsa alla böcker som jag samlat på mig i bokhyllan, bara ha infryst mat jag lagat själv, äntligen donera blod, rösta i valet och börja stödja olika skapare tex illustratörer och keramiker genom att köpa deras produkter

 7. Jag ska komma igång med att träna regelbundet igen eftersom jag mår så mycket bättre då, äta bra mat som ger mig energi, njuta mer än att noja över att jag har träffat min stora kärlek, jobba på att bli bättre på att hantera stress så att den inte äter upp min energi och komma ihåg att vardagslyxa och stanna upp och njuta i vardagen.

 8. Härligt inlägg, så skönt när pressen med ”nyårslöften” försvinner och det blir något inspirerande istället! Förra året körde jag på en kort lista av saker jag ville göra under året, bland annat: skaffa minst en ny tatuering (det blev två!) och åk någonstans jag aldrig har varit förut (Island! <3). Funderar på att köra samma i år faktiskt 🙂

 9. Yoga”läger” (eller iaf weekend) på Granö Beckasin tror jag du skulle tycka om. Inte för att jag själv gör(?) yoga, men jag har hängt där en massa och roat mig med annat och tänker att eftersom Västerbotten är ca bästa stället i landet borde även en yoga-helg där vara mkt uppskattad! 2h från Sthlm (1h flyg, 1h bil), bo i fågelnäste och ät suuuuupergod lokalproducerad mat <33

 10. Supertips är för yogaretreat är Borntorpet, ligger bara två timmar från Stockholm med tåg och de två som driver det är helt fantastiska. Är retreat där året om, ska dit själv några gånger i år. Kan verkligen tipsa om det med hela mitt hjärta och själ.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar