Annons
Annons


1 januari


Det blev 2018.

Jag sov skavfötters med min storebror Froste i natt. Fick besök av mamma klockan 9.30, vinglade när jag öppnade dörren, fortfarande full. Vi rostade mackor och gjorde smoothie. Åt och pratade om det som händer nu. Låg på sängen och grät. Jag har gråtit så mycket de senaste månaderna. Mer än vad jag gjort på flera år. Kramade Froste hejdå-vi-ses-i-sommar. Klump i halsen.

Annons

Idag har jag legat på min säng med Kajsa, Bea och Maja. Inte gått utanför dörren. Ätit rester från nyårsmiddagen och tittat på Turist. Blivit kliad i håret hela filmen igenom.

Jag tänker gå och lägga mig klockan 21 idag. Nu alltså. Är så trött.

I morgon är en ny dag.

<3

13 kommentarer till “1 januari”

  1. åh <3 som julia nämnde här innan: 2018 är fullt av nya dagar så det gör ju inget att en inte alltid orkar, vill eller kan

  2. OT men för ett tag sedan taggade nu nåt märke för glasögon på instastories, vilket var det? Minns att jag verkligen gillade stilen!

  3. Försov mig i dag, andra januari, skulle vara pigg och ”på hugget”fr o med idag var det bestämt, starten på 2018 liksom, o för att rättfärdiga gårdagens trötthet och typ hela 2017 års passivitet…..(?) men nä, den tiden kommer kanske bara inte detta kvartalet, året…, vem har jag ens varit som trott att det på riktigt funkar att vakna upp på andra sidan året som en ny person

  4. Relate! Grät hela vägen på tåget från Stockholm till Göteborg igårkväll. Gråta är skönt ibland, men också jobbigt när det inte går att stoppa. Skönt att lägga 2017 bakom sig. Det enda nyårslöfte jag har är att inte sätta för höga krav på mig själv. Hoppas det blir bättre nu. Styrkekramar till dig!!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar