Annons
Annons


GLA JÄVLA LÖRDAG


Skål till alla er där ute, men speciellt till dig som går igenom en pissig period.

Vi fixar det här.

Precis som vi har fixat det förut.

Nu ska jag dricka upp mitt vin (mitt första glas sen jag blev singel, det är ceremoniellt, jag pratade till och med med min spegelbild och sa ”du är snygg, rolig och snäll – skål”). Snart ska jag plocka upp några pizzor och sedan kommer en bunt vänner hit. Vi ska spela spel, äta och dricka wine och fyfan vad mysigt.

Annons

Återigen tack för alla kommentarer. Har inte orkat svara men fy helvete vad rörd jag blir.

12 kommentarer till “GLA JÄVLA LÖRDAG”

  1. Hei Flora!
    Takk for alle fine innlegg, din flotte bok og ikke minst vidunderlige podcast, som du ikke bare har gitt ut, men også lyktes med, de siste årene. Livet kan være dritt noen ganger, julen, hverdagene og ikke minst det nye året. Likevel må jeg si at så mye som du har fått til og kvaliteten på alt du gjør er imponerende. Savner din stemme i nydelig klang på hjelpsomme podcasts med Frida! Ønsker deg alt godt og nyt en lørdag i begynnelsen av januar. Du er ung og herlig! Store klemmer

  2. FFIIIIIUUUUUUCK JA vi klarar det här!!!! Går också igenom break up. Rödvin hjälper så jävla väl. Och vänner <3 fy fasen vilken tur att vi har dom. Helvete. Nu ut och dansa tills lamporna på klubben tänds! Drickan den är 40 men den känns 100 procent. Ut och döda bara. SLAY. Det är lika lätt som att dö. Och bli fucking jävla pissarg sen när du orkar. Ger så mycket kraft (som du vet). Du är bäst. Ba e så.

    1. Bra att veta dock (ej menat att rätta utan mer till andra som läser): Rödvin och all annan alkohol förstärker sorg och ångest. Det bedövar ytterst kortsiktigt men mellan intagen så stärks den befintliga ångesten. Sömn försämras också av alkohol. <3

  3. Det bästa jag gjorde som nybliven singel var att köpa en satisfyer. 💕 Kände bara att jag inte ville vara nära en annan man men ändå bara njuta. Mina hobbies den senaste tiden har blivit att dricka rödvin och onanera och satisfyern har verkligen hjälpt mig att utforska min egna sexualitet. Bästa jag har gjort!

  4. Gjorde slut med min första pojkvän igår. Är 26 år och för två år sen vågade jag för första gången lita på en man och han är världens bästa men jag är inte kär längre. Jag vet att det är rätt men det är ändå det värsta jag gjort. Det är fint att veta att jag inte är ensam, och jag älskar att jag kan googla lite och finna tröst och kärlek och tips.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar