Annons
Annons


Frågor & svar om favoritbehåar, kompakta systemkameror och yogamattor


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Härligt med ett mer ”ärligt” ett foto i timmen inlägg tycker jag! Snygg BH förresten, såg asskön ut! Var kommer den ifrån om man får fråga? 🙂 KRAM! <3

Kul att du gillar inlägget! Behån, som är min allra bästa i hela vida värden (beställde faktiskt två nya igår) är från Monki. Här hittar du den (reklamlänk via Apprl) ! Jag har storlek S.

Annons

Du är så fin Flora. Är taggad på boken, även om den inte kommer snart. Tänkte fråga: Vad använder du för p-medel? Hur påverkar det dig?

Tack vad du är fin <3 Jag använder hormonspiral sedan typ 1 år tillbaka, och det har funkat bra! Har bara pyttelite mens nu (SÅ SKÖNT) men märker inga andra skillnader.

Hej Flora! Jag är så nyfiken på bokklubben du är med i, vad är historien bakom den? Är ni ett gäng gamla goa vänner eller gick du med via Facebook eller instagram tex? Jag skulle själv gärna vilja vara med i en bokklubb (sthlm baserad) men vet inte hur jag ska gå tillväga. Ha det bra!! KRAM <3

Hello Ida! Historien är att Alexandra ville starta bokklubb, och frågade Sara om hon ville vara med. Sara i sin tur frågade mig. De flesta av oss kände bara någon enstaka person i klubben när vi började, men vi hade lite koll på varandra via internet. Om det är någon annan som vill starta Stockholmsbaserad bokklubb med Ida – skriv en kommentar vetja!

Hur gör en för att lägga in en egen bild till spellistan som du har gjort här? Fett fint ju!! Kram underbara du <3

Du högerklickar på titeln, går till ”redigera information” och lägger in en egen bild!
Här är en länk till singeldepp/singelpepp om någon vill lyssna.

Juste, vad jag egentligen skulle fråga är: vad tycker du om kompaktkameror? Funderar på att köpa en kompaktkamera från Sony en kan ha med på resor och så, och undrar lite om dina tankar kring den sortens kameror. Vet att du testat en lite och hade varit kul att se ett inlägg om hur du tycker att den fungerade, du som är van att använda en lite mer avancerad systemkamera och så. 
Kram pårej <3

Hej! Jag använder en Sony A6000 just nu och tycker att den är jättebra i dagsljus och med blixt, men tycker inte att den presterar så bra i dunkel belysning. Men jag har inte heller satt mig in i inställningarna ordentligt.

I allmänhet tycker jag att det är svinsmidigt att ha en kompaktkamera på resor och på fest, men samtidigt har jag en så bra mobilkamera att jag lika gärna kan använda den när jag inte orkar släpa på min systemkamera. Så kort och gott: min Sony använder jag främst när jag vill fota fester med blixt, och då är den prima! Kram!

Flora vilken storlek har du på t-shirten från Ganni??

Jag har storlek S. Är så otippat glad för detta köp! Tycker att den sitter så perfekt. Du hittar t-shirten här. (reklamlänk via Apprl)

Har undrar det här jättelänge. Är alla dina kompisar veganer eller lagar de alltid vegansk mat för du är vegan??

Hello.
Jag har många vänner som är veganer, men nästan alla är vegetarianer. Så jag tror inte att de ser det som en uppoffring om de lagar veganskt? Om någon vill köpa en ost så kan den personen göra det, liksom. Det är inte alltid hundra procent veganskt. Jag flexar ju själv lite. Har på sistone återinfört sötsaker som innehåller animalier, för att jag inte mår bra av återhållsamheten. Jag kommer alltså äta ostbågar om de ställs framför mig. Eller ballerinakex. Eller välja fritt bland lösgodiset. Men jag föredrar ändå veganska grejer.

Hej! Det här kanske låter som en jättekonstig och icke-relaterad fråga, men – vad har du för matta när du yogar? är det bra? jag blir så himlans svettig om händerna och glider hela tiden (och det gör att jag får jätteont i handlederna..:( ) när jag har använt min mammas plastiga från casall, har du några tips på bra yogamattor? vill verkligen yoga mer, men har en jättesträv heltäckningsmatta där jag bor, så behöver verkligen en bra matta. 
Tack för din tid, och tack för en väldigt bra blogg, den enda som jag kontinuerligt läst sen 2012. 
Mathilda

Hej! En helt rimlig fråga! Jag har precis samma problem. Jag använder en matta från Nike (reklamlänk via Apprl) . Jag tycker att den funkar bra, för den har en ”prickig” sida och en ”vågig” sida. Jag upplever att om jag har den vågiga sidan uppåt så glider inte händerna lika mycket. Men jag har å andra sidan bara testat den här mattan, så om någon av er läsare har tips på en bra yogamatta, skriv en kommentar!

25 kommentarer till “Frågor & svar om favoritbehåar, kompakta systemkameror och yogamattor”

 1. Hej Flora och alla andra som har yogafrågor. Jag är certifierad yogalärare och håller klasser regelbundet (säg till om du vill yoga med mig, Flora). Jag får också svettiga händer när jag yogar, och många lärare säger att det handlar om att du inte spänner dig tillräckligt och att du därför glider iväg. Att du ska aktivt hålla in händer och fötter i hunden, exemplevis. Det kanske man kan göra om man är en van yogi, men är man ny är det viktigare att fokusera på annat. Och att faktiskt kunna slappna av och vara där på mattan istället för att bli irriterad av att glida iväg. Mattor från märket Jade har det sjukaste greppet jag varit med om. Så bra! Har inte själv en sån utan jag kör på flytande krita (liquid chalk), alltså typ sån krita som gymnaster använder, fast i flytande form. Det funkar sååå bra och kostar mycket mindre än en ny yogamatta. Bästa tipset jag har. Puss!!

 2. Har exaaakt samma problem med yogamattor!! Gissar att man tyvärr måste köpa en av dom dyrare varianterna för att slippa glidet. En enklare version är handduk på yogamattan. När jag har varit på ”hot yoga” har de flesta använt det för att slippa glid.

 3. En riktigt bra yogamatta är de ekologiska i naturgummi från Yogiraj. Jag har en 6mm deluxe matta som är så bra grepp på. Gillar även ekomattorna från Manduka ex. eko lite- som är en tunn yogamatta som du kan ta med dig på resan. Superbra!

 4. JadeYoga gör miljövänliga mattor i naturgummi som ger bra grepp, är mjuka och finns i olika storlekar, tjocklekar, färger osv. Jag har tidigare kört på en billigare matta från casall som var halvbra, den hade ingen bra greppförmåga och var därför ganska besvärlig då en gjorde asanas som krävde spjärn med både händer och fötter. Bytte i höstas till en matta från JadeYoga och har inte ångrat mig ens en sekund! Dessutom planterar dom ett träd för varje matta som säljs, vilket ju är super fantastiskt! Tips tips!

 5. Bästa yogamattan jag haft är utan tvivel från Manduka, i naturgummi. Jag har själv provat Casall, och var inte nöjd alls.

  1. +1 på det här! jag är mitt i ett veganskt januari och kommer hålla hårt på de veganska måltiderna månaden ut, men sedan tänker jag gå tillbaka till att flexa litegrann. det funkade ändå bäst för mig också!

 6. Jag har en yogamatta från Liforme och det är hands down det bästa köp jag gjort för min praktik (och hälsa). Den har så sjukt bra grepp och kommer med en väska man smidigt kan förvara den i. Det är svinviktigt att hitta en matta med bra grepp så att man inte drar på sig onödiga skador, men har du tajt budget tycker jag tidigare tips om att lägga en matta längst fram är värt ett försök! Lycka till 🙂

 7. Hej! Jag yogar en del och blir helt tokig när jag testat mattor där man bara glider. Jag har två olika mattor som båda funkar toppen. En från Grounded Factory som är så himla fin (i början kan man med fördel spraya lite vatten på den för ännu bättre grepp) och en från Lululemon. Manduka är också bra! Lycka till med yogan 🙂

 8. Tips för bra yogatillbehör är yogagrossisten.se, där har de en massa olika mattor och tillbehör. Dessutom är mattorna ekologiska och det finns märken så som yogiraj, manduka etc. Själv har jag en matta från Barefootyoga som är super.

 9. Flora!! Kan inte du visa upp din telefon?, dvs. bakgrund, hur du organiserar, appar etc. etc. Tycker alltid det är spännande att se hur andra har det för att få tips och idéer själv! Puss och kram skumbanan!

 10. Nej det menade jag inte alls. Tycker också det är skitbra med att folk är veganer och äröppna med det för att påverka andra till att också äta mer veganskt, men tror det blir mer tillgängligt för folk att också göra det om ”veganer” eller ”flexiveganer” som ibland äter nån mejeriprodukt eller liknande inte behöver hyscha med det.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar