Annons
Annons


Frågor & svar om favoritbehåar, kompakta systemkameror och yogamattor


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Härligt med ett mer ”ärligt” ett foto i timmen inlägg tycker jag! Snygg BH förresten, såg asskön ut! Var kommer den ifrån om man får fråga? 🙂 KRAM! <3

Kul att du gillar inlägget! Behån, som är min allra bästa i hela vida värden (beställde faktiskt två nya igår) är från Monki. Här hittar du den! Jag har storlek S.

Annons

Du är så fin Flora. Är taggad på boken, även om den inte kommer snart. Tänkte fråga: Vad använder du för p-medel? Hur påverkar det dig?

Tack vad du är fin <3 Jag använder hormonspiral sedan typ 1 år tillbaka, och det har funkat bra! Har bara pyttelite mens nu (SÅ SKÖNT) men märker inga andra skillnader.

Hej Flora! Jag är så nyfiken på bokklubben du är med i, vad är historien bakom den? Är ni ett gäng gamla goa vänner eller gick du med via Facebook eller instagram tex? Jag skulle själv gärna vilja vara med i en bokklubb (sthlm baserad) men vet inte hur jag ska gå tillväga. Ha det bra!! KRAM <3

Hello Ida! Historien är att Alexandra ville starta bokklubb, och frågade Sara om hon ville vara med. Sara i sin tur frågade mig. De flesta av oss kände bara någon enstaka person i klubben när vi började, men vi hade lite koll på varandra via internet. Om det är någon annan som vill starta Stockholmsbaserad bokklubb med Ida – skriv en kommentar vetja!

Hur gör en för att lägga in en egen bild till spellistan som du har gjort här? Fett fint ju!! Kram underbara du <3

Du högerklickar på titeln, går till ”redigera information” och lägger in en egen bild!
Här är en länk till singeldepp/singelpepp om någon vill lyssna.

Juste, vad jag egentligen skulle fråga är: vad tycker du om kompaktkameror? Funderar på att köpa en kompaktkamera från Sony en kan ha med på resor och så, och undrar lite om dina tankar kring den sortens kameror. Vet att du testat en lite och hade varit kul att se ett inlägg om hur du tycker att den fungerade, du som är van att använda en lite mer avancerad systemkamera och så. 
Kram pårej <3

Hej! Jag använder en Sony A6000 just nu och tycker att den är jättebra i dagsljus och med blixt, men tycker inte att den presterar så bra i dunkel belysning. Men jag har inte heller satt mig in i inställningarna ordentligt.

I allmänhet tycker jag att det är svinsmidigt att ha en kompaktkamera på resor och på fest, men samtidigt har jag en så bra mobilkamera att jag lika gärna kan använda den när jag inte orkar släpa på min systemkamera. Så kort och gott: min Sony använder jag främst när jag vill fota fester med blixt, och då är den prima! Kram!

Flora vilken storlek har du på t-shirten från Ganni??

Jag har storlek S. Är så otippat glad för detta köp! Tycker att den sitter så perfekt. Du hittar t-shirten här.

Har undrar det här jättelänge. Är alla dina kompisar veganer eller lagar de alltid vegansk mat för du är vegan??

Hello.
Jag har många vänner som är veganer, men nästan alla är vegetarianer. Så jag tror inte att de ser det som en uppoffring om de lagar veganskt? Om någon vill köpa en ost så kan den personen göra det, liksom. Det är inte alltid hundra procent veganskt. Jag flexar ju själv lite. Har på sistone återinfört sötsaker som innehåller animalier, för att jag inte mår bra av återhållsamheten. Jag kommer alltså äta ostbågar om de ställs framför mig. Eller ballerinakex. Eller välja fritt bland lösgodiset. Men jag föredrar ändå veganska grejer.

Hej! Det här kanske låter som en jättekonstig och icke-relaterad fråga, men – vad har du för matta när du yogar? är det bra? jag blir så himlans svettig om händerna och glider hela tiden (och det gör att jag får jätteont i handlederna..:( ) när jag har använt min mammas plastiga från casall, har du några tips på bra yogamattor? vill verkligen yoga mer, men har en jättesträv heltäckningsmatta där jag bor, så behöver verkligen en bra matta. 
Tack för din tid, och tack för en väldigt bra blogg, den enda som jag kontinuerligt läst sen 2012. 
Mathilda

Hej! En helt rimlig fråga! Jag har precis samma problem. Jag använder en matta från Nike. Jag tycker att den funkar bra, för den har en ”prickig” sida och en ”vågig” sida. Jag upplever att om jag har den vågiga sidan uppåt så glider inte händerna lika mycket. Men jag har å andra sidan bara testat den här mattan, så om någon av er läsare har tips på en bra yogamatta, skriv en kommentar!

25 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar