Annons
Annons


Kompisdejta någon i vår!


Vår snart, visst? Kanske har du flyttat till en ny stad, eller så vill du starta bokklubb, hitta en träningskompis eller kanske rent utav gå på en dejt? ALLT ÄR MÖJLIGT.

Detta kommentarsfält tillägnas er som vill träffa nya människor. Svara på någons annons eller skriv en egen! Det kan kännas lite läskigt, men det är värt det. Vänskap är värt det. Här har jag sammanställt några storys från folk som hittat varandra genom dessa inlägg. Så oerhört fint.

Annons

Jag har också skrivit en krönika på ämnet här: ”Varför tror vi att vi bara kan dejta partners – varför inte vänner?”

GÖR SÅHÄR:

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet men byt ut @ mot (at) (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail om ni vill det). Jag måste acceptera kommentarerna innan de dyker upp, så ibland kan det dröja lite.

PUSS OCH KÄRLEK

124 kommentarer till “Kompisdejta någon i vår!”

 1. TROLLHÄTTAN/GÖTEBORG

  Hej svejs! Kajsa heter jag, är 27 år och bor i Trollhättan tillsammans med min sambo/fästman. Tja, om jag skulle beskriva mig själv skulle jag nog säga att jag är en väldigt öppen, för det mesta glad, snäll och lite tankspridd ibland. Jag älskar djur, kaffe, film/serier och mat haha. Jag har inte direkt någon hobby så,men jag tycker om att träna lite, gå ut i skogen, kolla på film, testa lite annorlunda öl, fuldansa på krogen och bara umgås och mysa 🙂
  Det hade verkligen varit jättekul att få lära känna någon/några nya i Göteborgs/Trollhätteområdet. Jag har känt nu det senaste att jag inte har sååå mycket gemensamt med flera av mina kompisar och att vi har glidit ifrån varandra lite. Så skriv nån rad eller två om ni skulle känna för’t! <3 kajsa.johansson42atgmail,com

 2. GÖTEBORG

  Okej kanske lite odd att som 29-åring skriva en kontaktannons haha, men struntsamma. Jag heter Madeleine, fyller 30 i år och flyttar om några veckor tillbaka till Göteborg efter 5 månader i Barcelona. Jag bor ihop med min katt Kitty (yep, saknat henne till döds dessa månader) och jobbar som personlig assistent och frilansfotograf. Är en väldigt öppen, kul, kreativ och snäll person som inte skäms för att fulskratta in public. Är möjligtvis besatt av hudvård och smink, följer för många podcasts än vad jag hinner med att lyssna på, är självutnämnd frukost- och gif-queen, är vegan sedan snart 8 år och en kan alltsom oftast hitta mig titta på diverse spökjakter på Youtube. Jag Ä L S K A R mat och brukar vara restaurangansvarig när jag och en vän åker till annan stad eller annat land, tycker chips är Guds gåva till mänskligheten om jag hade varit kristen, går gärna på hiphopklubb eller gayklubbar med vänner, skedar med katten, testar nya frukostkombinationer, försöker resa till ett nytt europeiskt land varje år, älskar att lyssna på ljudböcker, försöker alltid hitta ny musik på Spotify och dricker mer kaffe än vad jag borde. Blir en kompis med mig så kan en lika mycket få tillfällen för fuldans ute och upptäcka roligaste klippen på Youtube som att tillsammans vara arg på patriarkatet och ha förståelse för typ psykisk ohälsa.

  Förra året var ett tufft år och trots att flytta tillbaka från Barcelona kommer kännas sjukt ledsamt, känner jag att 2018 är ett år för förändring och fler nya vänner vore sjukt trevligt. Ett litet extra plus är om du är bloggare precis som jag, då jag saknar bloggvänner i götet! Det enda kravet jag har för en ny vän är att en måste respektera att jag inte dricker alkohol. Men bara för att put it out there: Vänner har sagt att jag är den fullaste nyktra personen de träffat :)))

  Om jag låter kul och intressant; maila mig på madeleine-martinssonathotmail.com

 3. GÖTEBORG

  Hej! Emilia är namnet, en smålänning som bott i en utav mina favoritstäder sedan oktober förra året.
  Bor i ett kollektiv med två andra tjejer och jobbar på även om jag inte riktigt trivs där jag är.
  Gillar att umgås med min kille, vänner, att skratta, resa, lyssna på vinyler, springa runt på konserter osv.
  Fotograferar mycket och har en dröm om att livnära mig på det så småningom.

  En riktig film-nörd och gillar att upptäcka nya saker och platser hela tiden.
  Älskar att resa omkring och har en förkärlek till Bali där jag spenderat mycket tid.
  Även bott i London och jobbat som barista, samt rest i Sydostasien.
  Haft en ganska tuff tid nu sedan i somras och efter som jag är en extrovert person som mår bra av att
  umgås med människor och lära känna både nya som gamla vänner så är jag sugen på att helt enkelt träffa nya!

  Så hojta till om du är sugen på att dra en öl någonstans, åka ut på äventyr, mötas över en fika eller vad
  än vår fantasi bjuder på! Mejlen är: [email protected]

  Kraaaaam!

 4. STOCKHOLM

  Hej! Jag heter Sandra och är 21 år. Flyttade från Kalmar till Stockholm direkt efter studenten och pluggar nu juridik. Spenderar en hel del tid med att plugga, men kanske bara en ursäkt för att jag tycker det är svårt att lära känna nya människor i den här staden. Jag skulle beskriva mig själv som glad, omtänksam, bra på att lyssna och skrattar väldigt mycket. Saker jag tycker om är musik/konserter, spelkvällar, träna, kolla film/serier, läsa, smink/hudvård och vintersport. Såg fotografi som en hobby innan gymnasiet då det blev mer något jag blev tvungen att tvinga fram i skolan, försöker att hitta tillbaka till det igen. Älskar förresten att laga mat och baka! Vill alltid lära mig mer och bli bättre.

  Har känt mig rätt ensam de här snart tre åren här uppe i Stockholm. Men har inte tappat hoppet! Om ni vill så är det bara att höra av er till sandraholmquist1atgmail.com

 5. LUND/MALMÖ/KÖPENHAMN

  hej hej! Mikaela heter jag, nyss flyttat tillbaka till Skåne efter ett halvårs studier i Australien och snabbt märkt att det är lite tomt här, då många vänner tog examen och försvann efter sommaren! hehe. Är 24 år och läser till en kandidat i freds och konfliktvetenskap i Lund, på fritiden spenderar jag helst tiden med att utforska nya platser, dricka rödvin med trevligt folk, skapa (måla, lera, photoshop) men framför allt brinner jag för att fota film, resa, spendera tid i naturen och att dyka.
  Har alltid haft svårt att stanna här i Sverige och har inte den bästa impulskontrollen, åker gärna iväg på spontana äventyr!

  hör av dig ifall du vore sugen på att ta en öl, hänga, hitta på något kul!! vore en dröm att träffa lite nytt folk! mailen är [email protected] !

  1. eller mikaelafredrikson @ inst , ifall det känns enklare att slänga iväg ett meddelande den vägen (:

 6. STOCKHOLM

  Halloj! Mitt namn är Agnes, jag är rätt nyinflyttad till huvudstaden och på dagtid studerar jag statsvetenskap. Jag söker någon att hitta på lite fina vardagsäventyr med – gå på teater, kolla tv-serie tillsammans, laga mat, gå på föredrag, upptäcka staden och njuta av staden. Jag gillar Stockholm jättemycket men behöver en vapendragare!

  Lite mer om mig: 22 år, kreativ, feminist, växtgäri, sticktant, queer, litterär kanske. På vintern gillar jag bäst att gå på promenader, läsa böcker och dricka varm choklad.

  Hör gärna av dig till mig så kanske vi kan hitta på något skoj! agnes.sam.johansson(at)gmail.com

  Kramen!

 7. LINKÖPING

  Hello! Jag heter Emma och är 25 år. Jag bor i Linköping och har bott här i snart sex år. Pluggar för tillfället på distans och jobbar lite vid sidan av. Som person är jag lugn och snäll :)). Tycker om att laga mat, fika, träna, läsa, prata, gå på museum, ta ett glas vin etc. Maila gärna emma.andersson834(at)gmail.com så kan vi ses och hitta på något! Kramar!

 8. STOCKHOLM
  Hej!
  Jag är en 23-årig tjej som skulle vilja ha en kompanjon när man är bakis på en söndag, ska gå på yoga och vill snacka livet efteråt (för man tänker på så mycket under tiden fast man inte ska!!), någon som fönstershoppar med en när lönen är slut på kontot och som vill dansa sig svettig till 05 på morgonen. Livin’ la vida loca ihop alltså.

  Gillar att dansa, yoga, dricka vin, jobbar i mediebranchen, är feminist och tycker killar är bajs rätt ofta och det behöver man alltid en sister to help you out with! Hmm vad mer, jo: när ses vi på en öl på söder?🤷🏽‍♀️

  Xoxo hanna.wikstrom(at)aller.se

 9. ÅBO

  Vet inte om så många från Finland letar kompisar här, men what the hell! Jag provar!
  Hej! Jag heter Fanny och är 23 år. Studerar konstvetenskap i Åbo för tredje året, håller som bäst på med min kandidatavhandling som handlar om avbildning av kvinnor i rokokokonsten. Jag älskar katter, att spela tv-spel, kaffe, böcker, konst och hudvård, among other things 🙂
  Jag skulle säga att jag är en väldigt blyg person, men trevlig när man lär känna mig! Därför enklare att söka vänner via internet än i verkligheten. hehe. Jag letar efter flera riktigt goda vänner att dela vardagen med. Gå på promenader, dricka vin eller öl, gå på museum eller bara mysa!

  Hör av dig om du vill ses eller bli internetkompisar 🙂 f.lundsten(at)gmail.com

  1. Åh vad synd att du bor i Åbo och inte i Helsingfors där jag bor och studerar! Jag är också 23 år och tycker du låter som en person som jag skulle trivas att hänga med, förutom att jag föredrar hundar framför katter 😉

   1. Ähh men äsch då! 🙁 om du vill kan du följa mig på instagram ändå, @squigglyy, kanske det blir snack där nångång 🙂

 10. STOCKHOLM

  Hallå! Jag är en frilansande fotograf som gillar att fika, gå ut med min hund och att analysera och prata och skratta så huvudet fälls bakåt. Jag är 28, otroligt nyfiken och frågvis. Jag längtar till att flytta ut på landet med min kille och våra djur så jag har plats att bygga saker och måla om nån möbel jag hittat på gatan/på tippen. (Samt ha fotostudio!) Och för att jag vill samla människor framför en stor eld, för det är där man får se dom på riktigt. Frihet är viktigt för mig, och att människorna i min omgivning mår bra. Tror du att vi skulle klicka? Maila mig på jessicasegerberg ( a ) gmail.com eller skriv på jsegerberg på insta.

 11. BARCELONA

  Hej hej!! Riktigt stel med såna här presentationer men det är väl alla. Jag är en 21 årig tjaj i Barcelona som pluggar skrivande på distans o jobbar här. Hade vart väldigt fint att träffa lite fler vänner att dricka cava med, kanske skriva lite, hitta nya favoritbarer, dela smink med o titta på konst med! Jag tycker det mesta är kul. Maila: [email protected]
  Ciao<3

 12. GÖTEBORG

  HALLOJ!!

  Jag vill ha kompis!!! Jag pluggar just nu industriell ekonomi på Chalmers men är lite inne på att byta bana till någon form av marknadsföring. ÄLSKAR att diskutera populärkulturella fenomen (obs ej pretto), att lyssna på bra poddar samt hudvård. Gillar även att göra yoga, att läsa och att vara ute och dansa till SENT. Letar efter någon att dricka öl med och ställa till med bus ihop med. Många av mina nuvarande kompisar har blivit tråkiga förhållandepersoner men jag vill icke säga hejdå till ungdomen riktigt än. Skriv ett mejl så gör vi nåt kul vettja!

  Mejl: agnesramfelt(at)hotmail.se

  Kram!!

 13. SKOTTLAND – DUNDEE/EDINBURGH

  Hej! Jag heter Julia och är 21, snart 22 år gammal. Jag bor för tillfället i Dundee i Skottland där jag pluggar tredje året på fyraåriga bachelorutbildningen Environmental Science. Jag älskar att gå på promenader, ta långa (veganska!) fikor, samt peka på, och om jag får, klappa alla gulliga hundar jag stöter på. Tycker också om att gå ut och dansa!!! Vill så gärna hitta en eller flera nya vänner. Hoppas det finns någon här som bor i Skottland. Dundee eller Edinburgh eller till och med Glasgow hade ju kunnat funka. Håller alla tummar och tår! KRAM <3

  Min email: julia.henriks(at)gmail.com

 14. UPPSALA/VÄSTERÅS

  Hej! Jag heter Elina, fyller snart 20 och älskar att kompisdejta! Jag bor utanför världens tråkigaste stad Enköping men hänger oftast i Uppsala. Jag går just nu en kurs i kreativt skrivande på distans och skriver på en roman, jobbar lite extra och försöker lista ut vad jag vill göra med mitt liv. När jag inte skriver eller jobbar läser, yogar eller marathontittar jag på tv-serier. Jag tycker också om att resa, laga vegansk mat, diskutera feminism/livet/memes, leta efter drömplagg och fynda böcker i second hand butiker och fuldansa tills hälarna värker.

  Hör av dig om du vill träffas och prata skrivande, äta/laga vegansk mat, gå en promenad, ha ett tv-serie maraton (mina favoriter är buffy, looking, stranger things, the 100 och big little lies!), gå ut och dansa, starta en bokklubb och/eller ta en fika och prata om allt möjligt med en dramatisk men snäll person som pratar lite för fort aka moi! <3

  Min mail: elina.nilss(at)hotmail.com

 15. SKOTTLAND/ABERDEEN

  hallå! bor på skottlands nordöstra kust, där jag pluggar historia och sociologi i fyra år (fem terminer kvar). bor i princip hos min pojkvän och hans flatmates i en fin lägga (där vi också har världens bästa fester förresten). pluggar ganska mycket pga tar en extrakurs i skottlands historia (rip me), men på fritiden gillar jag att laga mat, kolla tv-serier, hänga i pubar och barer (fast försöker sluta dricka, går inte så bra eh), dansa på klubbar, prova caféer och restauranger, gymma, shoppa vintage/second hand, strosa genom mataffärer, läsa, och hänga med societies etc.

  vore kul om nån/några vill göra dessa grejer med mig! hör av er till: rebeckatomasson[at]gmail.com

 16. MALMÖ/LUND

  Hejhej gott folk! Jag heter Sophie och är en 21-årig tjej från lilla goa Malmö. Jag har sen i höstas studerat grafisk design på Malmö Universitet, men imorse valde jag att hoppa av då det inte känns rätt. Så nu blir det jobb OCH kompisdejter (hoppas jag?)! Innan detta har jag jobbat mycket i Malmö och Köpenhamn, men också rest runt i Sydostasien och bott och pluggat spanska i Barcelona. Jag är en aning sällskapssjuk och därför är mina dagar oftast inplanerade med fikor, promenader, konserter, middagar ute och hemma, vinkvällar, ölande på möllan och dansande på Grand. Jag har superfina vänner här men skaran har minskat en aning då många har flyttat till andra städer och länder för studier. Därför vill jag hitta ett nytt trevligt häng som jag kan ta an våren med!

  drömmer om cape town och landskapsarkitekt

  Lite annat om mig: växtgäri, feminist, kreativ, serie- och filmnörd, vegetarian och hundälskare. Jag gillar att läsa (men har tyvärr mest varit kurslitteratur de senaste månaderna), fotografera, åka på utflykter i Skåne, strosa runt i affärer men också att resa. Älskar att få känna på pulsen i andra storstäder när mörkret tränger sig på en aning för mycket. Jag drömmer om att plugga till landskapsarkitekt och florist, men också att någon gång flytta till Cape Town.

  2017 var ett tufft år för mig rent psykiskt, men har bestämt mig för att göra allt jag kan för ett bättre 2018! Hur bra vore det inte att inleda året med en ny fin vänskap då? Tycker det låter rätt så bra. Hör av dig om du vill ses över en fika eller öl! Vill så gärna träffa nytt folk som jag kan bjuda över på spontanmiddagar, öla, dansa fika etc med! KRAM

  Skriv till min mail eller instagram:
  mail: [email protected]
  insta: Sophiehaveus

 17. STOCKHOLM
  Hellou hellou, I am a 25 year old foreigner in this amazing city, just staring a new job, and would like to meet you to:
  – Eat good food
  – Drink good wine
  – Be silly potatoes on a hangover day
  – Talk about books, movies, economics, politics, art, science and all things creative
  – Take long walks, explore new places and just be ourselves
  I’m a hug-person and love my friends to bits – no BS. Easily entertained, with health kicks here and there, but generally always up for a laugh and the good things in life.
  Get in touch: krisztinaszabo09(at)gmail.com
  Kramar!

 18. STOCKHOLM – BOKKLUBB

  Hej!!! Vi är sex st tjejer i åldrarna 19-23 som söker fler härliga typer till våran bokklubb! Vi började med bokklubben i höstas och ses en gång i månaden för att diskutera månadens bok och mysa/äta/dricka/skvallra. Skräms inte av att vi har träffats i ett halvår vi är alla supersnälla och superpeppade på fler medlemmar.

  Om du är intresserad hör av dig till mig på [email protected] eller dma på ig heter ulrkatilstam där, så kan jag hit you up!
  KRAM!

 19. BERLIN

  Hej hej!! September förra året flyttade jag ner hit med en kompis (henne kommer man säkert få träffa mycket också, vi är lite av en package deal haha) och jobbar nu här dels för att göra något ~annat~ efter gymnasiet och för att via gymnasietyskan bli en flytande tysktalande:) Går sådär hehe men man ska inte vara för hård mot sig själv right.

  Gillar att göra saker som att laga mat ihop, gå på bio eller konstutställningar/museum, fika, sträckkolla på tv-serier, dricka öl på barer såklart, att prata prata (allt ifrån tankar känslor till the kardashians går prima) med varandra, picknicka i parker nu när våren kmr (YES), att promenera i parkerna tills dess, men vill såklart också göra sådant du vill göra! (förutom möjligen mina deal breakers typ att gå på rockkonsert (älskar musik men inte rock) eller att jogga tillsammans. kan inte tänka mig något värre. Men om du tvunget vill träna tillsammans så gillar jag att simma gärna!!:) I övrigt jobbar jag på ett veganskt café (japp haha) där jag kan bjussa på goda mackor och gröna smoothies hahaha.

  Är nitton år och är väl lite vilsen och osäker som den åldern medför men lika delar känslosam, kramig, välvillig. Vill gärna hänga!
  [email protected]
  eller
  skriv dm på instagram om man vill det hellre på @emmagebremedhin
  pussar!<3

 20. NICE/FRANSKA RIVIERAN
  Fyller 20 i april och vore kul att finna fler härliga personer att upptäcka rivieran med. Jag pluggar franska här framtill juni och tycker om att klämma in lite livsnjuteri mellan glostracklandet!

  Jag e en social skånsk snällis som trivs både på vandringstigen o på Nice’ chica caféer lol.

  Hit me up!
  Fb: Hanna Deák
  Insta @hanna_deak
  Mejl. [email protected]

 21. STOCKHOLM
  Hej!! Finns det nån här som gillar att klättra och vill bli klätterkompis? Gärna klättercentret i Solna men inte måste. Jag är inte så bra så vill bara köra på prestigelöst och ha kul! Mejla josefin.wallgren(at)outlook.com

 22. MALMÖ Ja! Kul! Jag är lastgammal i sammanhanget, 31, men det gör ju inget. Flyttade till Malmö i höstas och har inte hunnit prova mer än ett par av stadens fik och caféer. Ska vi gå tillsammans? Det blir kul! Vi kan prata om Harry Potter!
  helena.moback at gmail.com

 23. GÖTEBORG

  Mitt nyårslöfte är att träffa mer folk så varför inte starta här? Är 25 år och pluggar egentligen till gymnasielärare men har just nu ett års uppehåll för att resa. Är just nu i Indien och kommer resa runt fram till mitten av april. Efter det är jag väldigt sugen på att träffa nytt folk.
  Jag tycker själv att jag är rätt kul och vettig. Jag gillar yoga, tv-serier, min kille, vin, bra diskussioner och lösgodis. Jag är intresserad och vill lära mig mer om alternativ medicin och astrologi. Så hur kul vore det inte med en lite astro-grupp? Om någon är sugen på det så vore det ju guld, eller kanske en yoga-grupp? Inget märkvärdigt utan bara chill liksom. Annars vore det härligt att bara ha gött folk att dricka te eller vin med.

  Hör av dig på n.lindahl92 at gmail.com eller insta @lindahlnicole

 24. GÖTEBORG

  Hej!! Jag heter Josefine och är 17 år (fyller 18 i sommar). Jag går sista året på teknikprogrammet och är fett taggad på livet efter studenten då jag planerar på att plugga grafisk design på folkis. Mina största intressen är design, mode, musik och dans. Älskar att gå på festivaler, resa, festa och bara leva lajf! Tycker verkligen om att träffa nya människor och bara snacka om drömmar och livet, så hör av dig om du vill ses och hitta på något kul! Är fett på om någon vill starta bokklubb btw! KRAM <3

  Andra saker jag gillar: 80-talssynthpop, jazz, musikaler, tv-serien bron, skidåkning och feminism.

  Mejl: josefineluther(at)hotmail.se
  Instagram: josefineluther

 25. MILANO

  Hej! Jag heter Matilda och är 24 år. I februari kommer jag flytta till en helt ny stad, Milano! I Milano kommer jag plugga foto och blir där till juli 🙂 Därför tänkte jag testa på att lägga in en annons ifall någon annan är i samma situation och vill träffa nytt folk i en ny stad! Mina intressen är Foto, Mode, gå på utställningar, Fika och upptäcka nya härliga restauranger och festa 🙂

  Tveka inte att höra av dig på [email protected] eller min instagram Matildawikblom

 26. GÖTEBORG

  Hej! Jag heter Antonia och är 26 år. Har bott i Gbg ett tag men känner att jag behöver utöka mina bekantskaper! Nu när jag både bor och jobbar här har jag helt plötsligt tid att hitta på massor, men inte så många att göra det med.

  Till vardags jobbar jag med visuell kommunikation. Mina intressen är väl egentligen att njuta av livet genom god mat, promenader i solen och prat om viktigt och oviktigt. Älskar musik och fina saker. Det sistnämnda leder ofta till ohälsosam konsumtion av ytliga grejer 🙂 Vill kanske hitta en kompis som vill gå ut och äta? Eller dricka öl? Eller upptäcka nya delar av stan? Eller kolla på film i soffan? Eller resa? Anything.

  Mejla mig på contact(at)antoniaeriksson.com eller skriv till mig på instagram @antonia.eriksson. Vi hörs!

 27. NORRTÄLJE

  Hejsan kära du! Jag är en tjej på 18 år. Går sista året på gymnasiet på linjen Barn och fritid i Stockholm. På fritiden så älskar jag att dansa, jag jobbar även som danslärare, jag jobbar på biblioteket samt i en skidbacke. Jag älskar att läa böcker, inreda, blogga och fota. Saker jag även gillar är att ha djupa konversationer, film kvällar och spontana fika-träffar.
  Om jag verkar intresseant så mejla gärna mig på: [email protected] elelr skicka ett meddelande på instagram: Amanda_wester

 28. LULEÅ

  Hej! Jag är 22 år och skulle gärna lära känna nya människor. Jag tycker om basket, fika, fota och att upptäcka nya grejer/platser/intressen. Hör av dig om du vill ses på [email protected] så kan vi ses på en kaffe!

 29. GÖTEBORG
  Hej! Jag heter Lova, är 23 år och pluggar till logoped i götet. Det vore härligt att träffa lite nytt folk! Jag gillar bland annat att spela musik, vara ute i skogen, dra på secondhand-rundor, dansa, laga mat, dricka te och prata om livet! Tycker du att något av detta låter kul, skicka gärna iväg ett mejl till [email protected] så hittar vi på något! kram!

 30. Motala/Linköping
  Hej jag heter Linn. Jag är 22 år gammal och pluggar teater på folkis i Motala, men hänger mycket i Linköping! Jag är ursprungligen från Göteborg.
  Jag älskar yoga, böcker, film och musik, soul och jazz är goa grejer. Jag tycker även det är så fab att va ute i naturen med termoskaffe samt gå på konserter och öldansa.
  Det skulle vara så skoj att skapa en bokcirkel om någon är intresserad eller bara hänga!
  Hoppas vi hörs.
  [email protected]
  Kramar!

 31. BERLIN

  Hejj! Jag heter Sara och har precis flyttat till Berlin för att denna vår göra praktik på universitetssjukhuset här (pluggar till läkare hemma i Linköping). Skulle tycka att det vore fantastiskt kul att träffa folk att upptäcka staden tillsammans med!

  Jag tycker om att resa, samla på mig nya upplevelser och möta nya människor. Jag yogar mycket, lyssnar mycket på musik och gillar att läsa böcker och se filmer/serier. Saker jag tycker om att göra är: promenera, dricka kaffe, pröva nya vegetariska/veganska caféer och restauranger, dricka vin, hänga på barer, gå ut och dansa (alltid, till sent), gå på museum och konserter, vandra runt i städer och bara driva runt. På sommaren vill jag bara vara ute, i en park och göra ingenting.

  Jag tycker att det mesta är kul bara man gör det med rätt person, så oavsett om du vill ses för en kaffe eller något mer organiserat hör av dig. Mailen är: saralmrobertson(at)gmail.com. Kram kram!

 32. LINKÖPING

  Hej! Snabba fakta:
  – 23 år
  – Skåning
  – Älskar snö, yogamattor, på tok för seriösa konversationer, hysteriska skratt, ord, blanka blad
  – Pimplar te som om det inte finns någon morgondag
  – Planerar framtida resor som om det enbart finns en morgondag
  – Läkarstudent

  Gillar konceptet med kompisdejtande skarpt och ses gärna på en promenad längs Stångån, en fika, ett glas öl/vin/bubbel eller nåt annat sköj och prata om allt och inget. Kram!

  Maila: [email protected]

 33. Kul grej!! <3

  STOCKHOLM
  – Gillar att skriva och äta på tok för mycket bakelser.
  – Gillar att diskutera, feminism, sociologi 🙂
  – .. och att blogga och resa. Bloggar på angelalarsson.se
  – Samt att fuldansa och träffa nya personer!!!

  Maila gärna angelalarsson1(at)gmail.com!! :*

 34. BERLIN

  Hej!

  Om exakt sexton dagar flyttar jag ner till Berlin för att spendera våren där. Jag kommer att bo med min bästis och hennes pojkvän (så de kan eventuellt komma med på köpet ;)) Jag läser kurser på distans under våren för att ha en ursäkt att bo någon annanstans ett tag, kommer läsa kultur & genus, dryckeskunskap (prova vin och öl med mig i studiesyfte!!!!) och tyska.

  Jag gillar och upptäcka nya saker, springa på konserter/spelningar och prata om allt mellan himmel och jord (politik, resor, känslor, mat, influencers(?)). Fullkomligt älskar att gå ut och dansa hela nätterna. Är även superöppen för att hitta nya ”intressen” som inte nödvändigtvis behöver innefatta att dricka vin, dansa på klubb och prata om det kommande valet så hittar gärna på något du gillar att göra.

  Vill du ta en öl, gå på museum, sträckkolla serier och kramas eller leta efter roliga konserter med mig? Slide into my DM’s på instagram eller skicka ett mail <3 <3 <3 <3 @majalandin maja_landin(at)hotmail.com

 35. JÖNKÖPING – BOKKLUBB eller HÄNG

  HEJ!
  Jag heter Liv och är 22 år gammal. Jag flyttade till Jönköping för några månader för att prova en ny stad och plugga till sjuksköterska. Jag älskar att läsa men är lite för lat atm, så läser endast kurslitteratur tyvärr. Men jag tänker att en bokklubb kan ändra det. Sen verkar det ju väldigt mysigt med en bokklubb också.
  Annars gillar jag att odla från scratch, även om jag inte är en expert och har nyligen börjat leka med lera. Jag gillar också att yoga, dansa och allmänt snacka skit om killar. Jag vill också bli mer aktiv i min feminism, demonstrera och så.

  Hit me up!!
  livaxelsson(at)live.se

 36. VÄSTERÅS

  Hej!

  Jag heter Alicia, är 19 år gammal och bor med min pojkvän i Västerås. Just nu så går jag sista året på gymnasiet (är född 1998 men gick ett extra år) och jobbar på något av mina två jobb.

  Jag älskar att skriva, springa och gymma, sjunga, prata om orättvisor, läsa böcker, dricka hinkvis med te, gå på picknick, gå ut och dansa men också bara att hänga och kolla på serier.

  Hör av dig om du vill starta en bokklubb, skrivarcirkel, vill hitta en träningskompis, någon att dra ut och dansa med eller bara snacka i timmar med eller ja, om jag låter intressant! <3

  Kram!

 37. MALMÖ

  Hejjj
  Jag heter Fanny, är 25 år och har precis börjat jobba som högstadielärare i Malmö efter studierna. Om en månad flyttar jag till en drömlägenhet på möllan!! Jag känner typ ingen i Malmö så hade varit kul att träffa lite folk.

  Jag gillar serier, inredning, vin, mat, musik… typ. Inte jätteunika intressen. Men om det låter lite intressant så skicka ett mail till [email protected] eller på insta där jag heter fannutt

  kram!!

 38. SUNDSVALL/RESKOMPIS

  Hej! Jag heter Elin, och blir 21 i år. Jag är en dalkulla som valde att flytta upp till Sundsvall för ett par månader sen. Har ingen egentlig förklaring till varför jag valde att flytta hit, det bara blev så. Har en tendens för spontana beslut. Vill nu träffa lite nya kompisar här uppe i norr som tycker om att skratta, åka på näräventyr eller bara hänga.

  Jag bor med min hund Sigge som är med mig i ur och skur. Jag kollar alldeles för mycket på Netflix, kämpar för att komma igång med mitt yoga-flow igen och älskar att trolla fram veganska rätter från det som finns i skafferiet. Tycker även om te, havet, hållbarhetsfrågor och diverse youtube-klipp.

  Att resa är något jag ständigt dagdrömmer om, att bege sig iväg på både korta och långa äventyr. Planerar för att resa i sommar/höst men har ingen direkt reskompis. Skulle vara kul att komma i kontakt med någon i samma tankar. Destination spelar ingen roll, vill se allt 🙂

  Jag nås på elinanderso18(at)gmail.com

  Vi hörs!!

 39. STOCKHOLM

  hallåhallå!! ebba heter jag, går första året på gymnasiet där jag pluggar teknik och tycker att det vore så kul att hitta någon att second hand-shoppa, fota, diskutera böcker, diskutera musik, fika, festa, äventyra med! älskar att prata feminism, katter, att försöka få ett fint feed på instagram, att sjunga, resa, o’boy. i framtiden önskar jag att resa runt massor och ba L E V A
  det är bara att höra av sig på typ instagram eller mail eller så
  ig: ebbajakobssons
  mail: ebbajakobssons(at)gmail.com

  ha det gött hörni<33

 40. STOCKHOLM

  Vem vill starta FILMKLUBB?? Är just nu för otålig/disträ för att läsa en bok per månad men älskar film så mycket! Alla genrer går förutom snubbigt och bröligt typ Transformers :/ Finns det några likasinnade själar därute?
  Är den mest frekventa biobesökaren och filmtittaren jag vet så tänkte att jag borde göra nåt konkret av denna hobby. Detta kan kombineras med att laga middag/dricka öl/gå ut och dansa osv. allt är möjligt :—)

  jag heter mirjam, är 26, jobbar som boendeassistent för nyanlända, till hösten ska jag börja en master i sociologi. Vore så kul att träffa nytt folk och liva upp våren!

  maila: mirjamrundstrom(at)live.com

 41. STOCKHOLM

  Hejhej! Felicia heter jag och går nu mitt sista år på gymnasiet där jag pluggar foto och grafisk design. Det vore super kul att hitta någon som älskar att fotografera, äventyra eller bara att spendera en kväll inomhus mysandes med djur och diskutera böcker/livs tankar. Är en sucker för svensk musik och läser alla böcker jag får tag på. I second-hand butiker är bokavdelningen den bästa men kläder kan också vara kul att titta på. Jag älskar även frukost och är livrädd för höjder.

  Det är bara att höra av sig på mail eller instagram
  Mail: felicia.rubarth(at)gmail.com
  Instagram: f.lic
  Ha d fint! <3

 42. STOCKHOLM

  Hej! Jag skulle jättegärna hitta nya kompisar här i huvudstaden 🙂

  Jag är Marith, 28 år gammal och jag kommer från Nederländerna, men jag har bott utomlands under de senaste 4 åren (Berlin, Nya Zeeland och nu Sverige). Jag flyttade hit för ungefär ett år sedan och trivs bra, men tror att det skulle bli ännu bättre med fler kompisar!

  Jobbar inom kundtjänst men ska förhoppningsvis byta jobb snart (hör mer om det nästa vecka) och jobba med influencer marketing istället 🙂 I min fritid gillar jag att äta god mat, fika, ta en promenad ut i skogen eller i stan, lyssna på bra musik, hänga med kompisar och med min pojkvän, gå på bio och upptäcka Stockholm lite mer, för det finns mycket jag inte har sett här än!

  Hör gärna av dig på marithschoenmakers[at]gmail.com så kan vi kanske dricka en kopp kaffe (eller te) någonstans! 🙂

 43. LINKÖPING/MOTALA

  Hallihallå! Johanna heter jag, är 20 och ett halvt om några dagar och atm timvickar jag inom förskolan, vilket är kul, mysigt och jävligt frustrerande när barnen vägrar lyssna. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen efter ett år i Göteborg och det har sina fördelar (massa mat i kylen till exempel) men ibland går de på mina nerver och då hade det varit så fint att få dra iväg på andra grejer!

  Saker jag diggar är skogen, att åka pulka, Star Wars-filmerna, vin, att skriva, lagom ambitiöst pyssel, böcker, att dansa, filmer, glass, skriksång och att strosa runt i matbutiker och lägga ner exakt allting som är gott i korgen. Ses supergärna på bokklubbshäng, secondhand-shopping, filmkvällar, promenader, vinkvällar, skrivcirklar, bruncher och vanligt, hederligt fika! Vill också äta på Linköpings alla restauranger och har inte kommit så långt ännu så det får du gärna hänga med på!

  Skicka ett mejl till johnil97(at)hotmail.com så hittar vi på något mys! KRAM

 44. BERLIN

  Hej! Jag heter Celia, är 27 och jobbar som copywriter. Har bott här ett tag och är nyfiken på att träffa nya människor! Gillar texter, stora dance moves, falafel, yoga, öl och häng på trevliga ställen. Hoppas vi hörs! hillocel(at)gmail.com eller celiahillo på insta

 45. LUND / MALMÖ

  Hej, hej, hemskt så mycket hej! Jag heter Elin och jag är 21 år gammal och pluggar just nu en termin i Lund. Har bott här hela mitt liv men känns som alla mina gamla kompisar börjar flytta längre och längre bort ,och min pojkvän bor överallt men inte i Skåne så jag känner att jag liksom MÅSTE träffa lite nya vänner nu, innan jag måste äta lunch ensam alldeles för många gånger till.

  Jag tycker om att skriva, kolla klipp på youtube, löpträna, redigera bilder, blogga, läsa, pyssla med scrapbooking, leka kurragömma med mina kusiner osvosv. Är bra på att städa och gör det helst varje dag. Dricker kaffet svart och lagar gärna middag i flera timmar ihop med bra människor. Eller ja, de lagar och jag mest hackar någon gurkbit och pratar och diskar. Har tidigare varit i försvaret och ska tillbaka i höst så det kan ju vara kul att träffa någon som vill träna lite marklyft, men det är inget krav. Det är okej om man bara vill dricka vin eller läsk och snacka om feminism också.

  Skicka ett mejl till elinjac1(at)gmail.com vettja! Så hittar vi på något kul (eller tråkigt)! Stor, tjocktröjig kram! (på insta heter jag diddjac om du vill stalka först)

 46. LUND

  Hej hej! Är en finlandsvensk språkvetare på 26 år som precis har flyttat till Lund. Läser svenska som andraspråk för att komplettera min lärarutbildning och börjar mer och mer känna att det kanske är min grej. Spenderar min tid med att titta på allt för mycket serier, dricka otaliga koppar kaffe och diskutera allt som är bra ( hundar, feminism, kramar) och dåligt ( patriarkatet, kokos) över öl eller vin. Vill gärna hitta någon att fika med, sträckkolla serier med och så vidare.

  Skicka ett mejl till [email protected] om du vill hänga 🙂

 47. PARIS
  Hej på dig som kanske läser detta och också befinner sig här! Jag är 19 år gammal, åkte till Paris för sex månader sedan för att jobba som au-pair och plugga franska. Lever den klyschiga vardagen här på alla sätt och vis. Om du vill mötas upp och hitta på något, kanske ta ett glas, gå på bio/museum?? Skriiiv på instagram, yasminbenmaaouia heter jag där.
  Kram!

 48. STOCKHOLM

  Hej nya kompis?? Jag är en 21årig tjej som bor i Hökis med min kille. Förutom att plugga Media så gillar jag allt som har med mode & skönhet att göra, meditera, PRATA om livet, måla, dricka vin och laga mat. Och ganska mycket mer. Är så sugen på att hitta likasinnade vänner i sthlm att hänga med! SÅ ÄR DU POSITIV OCH ROLIG, maila mig på [email protected] eller dm:a mig på instagram: emeliecarpelan. Kram!

 49. STOCKHOLM

  Hej kompis?? Jag är en 21årig tjej som bor i Hökis med sin kille. Förutom att plugga Media så gillar jag allt som har med mode och skönhet att göra, meditera, PRATA om livet, dricka vin, måla, laga mat, läsa självhjälpsböcker. OCH MYCKET MER. Jag är så sugen på att hitta likasinnade vänner att hänga med i sthlm. ÄR DU POSITIV OCH ROLIG, maila cemelie(at)hotmail.se eller DM:a mig på instagram: emeliecarpelan

 50. GÖTEBORG
  Hej! 21-årig precis nyinflyttad (alltså precis, precis, flyttade idag!) människa här. Läser sociologi och går en projektkurs i skrivande på distans. Känner knappt någon här och vill ha nya kompisar att laga mat/ gå på secondhand/ simma/ dansa/ prata böcker/ läsa poesi/ gå promenader ihop med, för det är sånt jag gillar. Framför allt vill jag ha kul och skratta mer. Vill du hänga med mig medan vårregnet slår mot fönsterrutan? Maila!!! elisabeth.nordqvist(at)gmail.com

 51. PARIS

  Hej!
  Jag heter Bea och är 19. Flyttade hit i höstas och planerar att stanna sommaren ut för att jobba som nanny och lära mig lite mer franska än je voudrais un cafe cremé, går lite sådär… Men hade varit kul att hitta fler härliga personer att upptäcka nya caféer, gå på museum och längta tills man kan dricka vin i parker med eller så! Maila mig på beajohansson98(at)gmail.com eller skriv på insta där jag heter beaajohansson.

  Kram!

 52. STOCKHOLM
  Hej, jag heter Viktoria, jag är 19 år. Kommer från en liten stad i norra Skåne, men har nydligen flyttat till Stockholm med min familj. Jag känner därför att det är dags att lära känna lite nya människor.
  Just nu läser jag en franskakurs på universitetet och jobbar vid sidan om det. Utöver det så gillar jag att träna och mysa och dansa och läsa. Kanske vill du ta en fika med mig? Eller dansa? Eller gå på museum? Eller något annat, brukar tycka det mesta är kul, så länge jag gör det med en kul person.
  Om någon tycker detta låter intressant, tveka inte att höra av er!!! Svarar på både insta och mail<3
  Insta: Viktoriad
  Mail: [email protected]

 53. STOCKHOLM

  Ina, 24 år, bott i Stockholm i fyra månader. Har tidigare studerat språk och litteratur men jobbar nu som makeup artist, vilket varit min dröm hur länge som helst. Jag gillar yoga, veggo-mat, djur, natur, böcker, att skriva, smink, mode (speciellt skor), inredning, djupa snack, feminism. Vill gärna hitta någon att ta en promenad med, dricka lite vin eller te, gå på museum, äta mat, utforska staden etc. Hör av dig! > inapalms (at) gmail.com eller på inamatilda på insta. Puss! xx

 54. KRISTIANSTAD

  Kajsa, 19 år. Har flyttat mig ner i Skåne för att plugga Digital Design på Kristianstad Högskola. Känner mig mestadels ensam i den nya staden, skulle jättegärna vilja ha vänner att umgås med! Gillar yoga, vegetarisk mat, design osv.
  Är ett fan utav konserter och fester, hit me up om du vill bli min vän eller något 😉
  kajsa.engblom(at)gmail.com eller k.engblom på instagram!

 55. GÖTEBORG
  Hej alla fina <3
  Jag är en 21-årig skåning som flyttade upp hit för 1,5 år sedan med min kille. Jobbar heltid på försäkringsbolag, gymmar, yogar, käkar vegansk mat och livskrisar lite då och då. Drömmer just nu om att ge upp livet i Sverige och dra till Aussie och studera.

  Vill gärna bli kompis med någon som pallar djupa samtal med jävligt många analyser. Som kanske också är en riktig känslomänniska. Hook me up!

  elin.stadler(at)gmail.com

 56. STOCKHOLM

  Hej allesammans! Isabelle (20) här. Helt ny i stan. Ish. Älskar det so far men skulle inte banga på nån mer ölkompis. Största kärlekarna i livet är grafisk design och farmen. Tycker jag är rolig på snapchat fast det stämmer nog inte. Så hit me up om du också gillar Emilie Ebbis Roslund, laga mat på under 10 min, Lager 157’s killsockar, eyeliner, Filip och Fredrik och annat

  Största plus: Är i perioder GRym på beerpong. Alltså verkligen. Grym.
  Största minus: Är en sån som har FLERA Instagramkonton. Rätt skämmigt

  Instagram: isabellesjo
  Mail: isabellesjohansson&gmail.com

 57. STOCKHOLM

  Hallå! Jag har nu bott i Stockholm i två veckor och börjar bli lite kär i staden även om den är kall och ganska grå för det mesta. Gör min praktik här så stannar tills sommaren och vill så gärna träffa någon eller ännu hellre flera härliga att äta, dricka och göra roliga saker tillsammans med. Saker jag gillar: laga och äta mat, konserter, teater,musikal, bio, museum, ligga i en soffa och prata om ingenting (och allting), simma, läsa böcker i parker, dricka kaffe, spana på söta killar och gå promenader.
  Så hör av dig om du vill upptäcka Stockholm och som bonus få ny ganska kul kompis på köpet! Puss!

  sofiaep(at)live.se

 58. UMEÅ
  Hej! Jag heter Sara och är 23, snart 24 år. Flyttade nyss till Umeå för att plugga och skulle vilja träffa nån trevlig person som gillar att typ gå på bio/teater (älskart), ta en fika/lunch/öl osv, ta promenader, spela squash, ha filmkväll, umgås helt enkelt!

  Älskar förövrigt friluftsliv, tv-spel, matlagning och att resa. Är en rolig, lite för snäll, ganska chill person som föredrar att ta en öl/drink och prata på nåt bra ställe före utekvällar. Så hör gärna av dig så tar vi en fika eller nåt!
  sara.vejdeland(at)gmail.com

 59. LONDON

  Hei! Jeg heter Ingvild, er 23 år, og har nylig flyttet til London for å studere.
  Vil gjerne møte noen som kan tenke seg å gå på konserter/ spise brunsj/ gå på vintagemarked /henge i parken/ gå på kino med. Eventuelt noen å trene med! Liker sure drinker, musikk, vegansk/vegetarmat og scrabble.

  insta: Ingvildalette

 60. LONDON

  Hej!
  Jag heter Isabelle, är 22år och pluggar i London. Vet fortfarande inte riktigt hur jag hamnade här, men är inne på min andra termin och trivs väldigt bra!!
  Är mycket för att promenera omkring, hänga på fik, dricka öl, second hand-shoppa och gå på museum!
  Gillar även vegetarisk mat, att dansa och stickade tröjor.
  Blir pirrig av att tänka på våren här i London, lets hitta på roliga saker!!

  Använder min gamla mail pga den andra krånglar, så denna skapade jag för msn ca 2008.
  issa95persson(at)hotmail.com

  Kram!

 61. SYDNEY/LUND/STOCKHOLM

  Hej! Jag har bott i Sydney i snart 1,5 år, fastnade här för att jag träffade min pojkvän här efter 2 månader. Jag börjar känna att det är dags för mig att flytta till Sverige igen, så troligen i April flyttar jag hem. Om jag inte flyttar till Sverige med min pojkvän kommer jag bo strax utanför Lund där jag är uppvuxen annars om han hittar jobb kommer vi troligen flytta tillsammans till Stockholm. Jag letar efter en vän, någon att prata med lite när som helst, som kan tänka sig att antingen vänta till April eller höras på ”distans” tills dess eller så kanske du befinner dig i Sydney? Saknar verkligen att ha någon att fika med och prata om allt möjligt med. Att ha någon att träna med skulle också vara kul :)) just nu pluggar jag 2 kurser på distans men hoppas att jag snart kan klura ut vad jag vill fortsätta med till hösten. Jag tycker att det mesta är roligare tillsammans med någon. Hör av dig till tove.rosengren(at)gmail.com eller hitta mig på Facebook :))

 62. MALMÖ/LUND

  Hej! Jag heter Erica, är 20 år gammal och bor i en liten ort en bit utanför Malmö och Lund. Ska snart göra flytt till Lund och har nyligen börjat studera film i Malmö. Jag ska bli en badass kvinnlig filmregissör. Förutom film som är min stora passion i livet älskar jag även träning (t.ex yoga och styrketräning), musik, att skriva, att vara ute när det är fint väder och allmänt njuta av livet då jag är en väldigt glad prick för det mesta. Jag har också en väldigt stor kärlek för mat (att äta och laga!). Har gått och blivit en otroligt passionerad vegan under det senaste året och har tyvärr ingen i min vänkrets som blivit veganfrälst, så jag saknar verkligen att ha någon att matnörda med. Just nu är jag på skattjakt efter den bästa vegansushin och än så länge har jag varit ganska framgångsrik i mitt uppdrag. Men min pojkvän som jag drar med för det mesta är inte den roligaste att ta med då han helst inte ens går nära en sushibit fisk eller ej…Har tänkt mycket på sistone att det hade varit så kul att ha någon kompis som finns i malmö/lund området som älskar film och veganmat så att jag hade haft någon att se bra bio med och testa veganrestaurangerna runt om! Så kanske detta var ett tecken på att det var dags att kasta ut den här önskan till världen. Ifall det finns någon likasinnad själ där ute får du gärna skriva och berätta lite om dig själv. Mail: [email protected]

 63. PARIS
  HEJ! Jag heter Elin är 19 och bor för tillfället i Paris! Älskar att turista, gillar att springa, dricker mycket te (kaffe funkar också) åker gärna tunnelbana, försöker läsa mycket böcker och har picknick så fort det inte är rövkallt

  Hör av dig till elinlqv(at)gmail.com så kan vi dela favoritcaféer, picknicka eller ta ett glas vin tillsammans!<3
  Tjarå

 64. LISSABON BABY

  Hej! Jag heter Julia och är 25 år gammal och bor i Lissabon. Jag flyttade hit i somras för att plugga min master och stannar minst en termin till. Letar efter nån att dricka öl på uteserveringar med, promenera eller springa med, åka till stranden med eller vad som helst egentligen av allt som finns att göra här.

  Min mail är: juliakristinanordin(at)gmail.com

 65. GÖTEBORG
  HEJ! Wilma heter jag och har bott här i ungefär 1,5 månad nu. Jag stortrivs (hallå bästa staden ju), MEN jag saknar folk att hänga med, goa vänner att förgylla så väl vardag som helg med liksom. Jag är 20 år, behöver mer barhäng, mer soffhäng, mer djupa diskussioner, mer kuliga upptåg och mer av allt slags umgänge egentligen. Jag älskar att fika, dansa, skriva, läsa, kolla på nyhetsmorgon och äta för mycket saltlakrits.
  Känns jag som någon du vill lära känna? Hör av dig vetja!
  Mig kan man hitta på instagram @gadlerwilma, eller på min mail wilma.gadler(at)hotmail.com!

 66. UMEÅ

  Hej! Jag heter Ebba, är 21 år gammal och pluggar programmet för media och kommunikationsvetenskap på universitetet. Flyttade hit från Mariefred för ett och ett halvt år sedan. Skulle vara så kul att träffa nya vänner att fika, träna, kolla på The Crown och prata om livet med. Älskar att äta och laga god mat, baka, kolla på Harry Potter, läsa böcker och RESA. Dansar balett som nybörjare en gång i veckan och älskar det!

  Hör jättegärna av dig om du vill ses på en fika eller ett glas vin. Ser fram emot att höras!
  ebba.welin(at)gmail.com

 67. HELSINGFORS

  Hej! Jag heter Anna, är 19 snart 20, och studerar film och foto i Helsingfors där jag bott sen slutet av sommaren. Jag älskar musik, konst, film, natur, resor, och att skriva. Jag skulle vilja träffa vänner att fika, dricka vin, dansa, måla, fotografera, prata, hänga och gå ut på promenader med!

  Instagram – @annabetlehem
  Blogg – sevendays.fi/annabetlehem
  mail – [email protected]

 68. OSLO
  Hej hej! Sofie heter jag, skåning som nu bor i Oslo sedan ca 1,5 år tillbaka. Jag jobbar som designer och illustratör och hänger fortfarande mest med folk ifrån jobb. Det skulle vara så himla kul att utvidga vänkretsen en aning. Lite om mig: jag älskar fika, bio, planter, djur(!), inredning, musik (brukade vara DJ), resa, film & serier, med mera. Jag vill hitta någon/några (kanske blir vi ett nytt vängäng) att gå på brunch med, fika, prata om livet, dricka vin, dansa i natten, dra på efterfest och bara ha det allmänt kul med. Det blir kul? Ja, det blir kul! Skriv! Puss!
  Mail: hejsofienilsson (at) gmail.com
  Eller instagram om man vill skriva där: https://www.instagram.com/sofieenilsson/

 69. BARCELONA

  Hej!! Mitt namn är Daria och jag har nyligen tagit steget att flytta från Göteborg till Barcelona aka min drömstad. Är just nu i processen att lära mig spanska, upptäcka de bästa barerna och beta av stans alla museum. Vill hemskt gärna träffa några fina att få dela dessa upplevelser med!! Är 21, tycker om fotografi, asiatisk mat, språk och känslan av att befinna sig på nya platser. Min mejl är [email protected]. Befinner du dig i Barca och vill hänga, skriv så tar vi en kaffe/öl/u decide

 70. MALMÖ

  Hayy! Moa heter jag, fyller snart 24 år gammal, pluggar litteraturvetenskap i Lund å matte på komvux.
  Jag tycker om hudvård, smink, kläder, havet, promenader, att läsa, musik (allt möjligt förutom kanske black metal), dricka bubbel och äta fruktsallad.
  Är glad, sprallig och emellanåt allvarlig person.
  Vore fint å ses på en fika, promenad eller nåt glas vin!

  Min mejl är: [email protected]
  Finns också på instagram där heter jag: moa.e

 71. SMÅSTAD INGEN KÄNNER TILL
  Hej jag heter Sara och är 18 år. Jag bor i en småstad i Västergötland och söker kontakt med verkligheten.
  Jag går sista året på estetprogrammet musik, spelar gitarr och försöker lära mig sjunga någorlunda bra. Tycker om att dansa, skriva dikter, umgås med min pojkvän, krama på min familj och analysera tillvaron med mina medmänniskor. På helgerna jobbar jag extra på ett fik i stan, och leder en grupp för yngre tjejer i Missionskyrkan där jag är medlem.
  Jag söker någon att maila med, (kanske träffa då och då) någon som kanske kan föra min tonårsrevolt in i sin nästa fas (har fastnat någonstans i 12 års stadiet- det är trevligt men kanske inte så spännande.)
  Hoppas du tycker att jag verkar intressant, om du gör det kan du maila mig på:

  Nordqvist.saramaria(at)gmail.com

 72. Hej!
  Jag heter Fia-Lotta, är 21 snart 22år gammal. Det finns så mycket härliga människor i världen som man aldrig lär känna och det tycker jag är så himla synd, så är glad för detta! Jag kan vara lite blyg och lite feg, tycker detta är både lite läskigt men också så himla fantastiskt. Jag har bestämt mig att detta år ska bli mitt år, jag ska utmana mig själv, gå utanför min comfort zone och sluta vara en fegis, så nu kör vi! Jag bor och jobbar i Västerås men vill inte begränsa mig till Västerås då jag gärna vill komma iväg hemifrån och träffa vänner i andra städer att åka och hälsa på. Vore inte det kul och mysigt?

  Jag älskar loppisar, inredning, ha en härlig diskussion om vad som och peppa varandra om livet och framtiden. Jag älskar naturen, att ta långa promenader (vilket jag tyvärr gör allt för sällan) och i år ska jag även vandra på obestämd plats och kanske finns det någon mer som vill vandra, som redan gör det eller som vet fina vandringsleder?

  Maila gärna, fialottab(at)hotmail.se eller skriv ett meddelande på instagram, fialottab

 73. KALMAR-ish.
  (själv bor jag i oskarshamn)
  Hej! Finns det några som också bor bland de småländska skogarna och blir himla avis på Floras bokklubbs-häng?! Jag blir! Skulle hemskt gärna ha ett liknande gäng; där vi ses en gång i månaden och snackar om en bok, dricker bubbel, fikar och pratar viktigheter. Skulle vara kul om det finns nån mer här som skulle vilja dra igång nåt liknande. Jag behöver verkligen börja läsa mer och det här hade varit en extra bra anledning till att komma igång.
  PMa mig gärna på min instagram om nån blir pepp. Heter ronettes där.

 74. STOCKHOLM
  Hej! Jag är en 20årig stockholmare som bott på Gotland/rest i några månader. I april flyttar jag tillbaka till Stockholm och vill skaffa nya vänner!!!
  Älskar mitt gäng hemma, men vi snackar om exakt samma saker som vi gjorde i ettan på gymnasiet…
  Jag söker vänner som vill snacka om ANNAT än vem som var snyggast i skolan, utan kanske ta en öl, gå på fotografiska, snacka om politik och konst och litteratur och allt mellan himmel och jord. Kanske starta bokklubb?
  Skriv till mig!!
  Mail: Karolina.baueralpsjo(at)gmail.com

 75. LUND

  Hejhej!! Jag är en 19årig tjej, fyller dock 20 i mars. Jag kommer ifrån och bor i Lund, där jag för tillfället läser Franska på Lunds Universitet. Är en glad och öppen person med svaghet för god mat. Allmänt vilsen i livet så detta känns som ett roligt initiativ.

  Hade ju varit så kul att träffa lite nya människor och nya vänner. Vore kul att gå på loppisar, fika, pyssla, åka på utflykt, starta bokklubb eller bli brevvänner. Öppen för alla möjliga förslag så skriv till mig!!

  Maila på sarablasberg(at)gmail.com eller skriv på insta på sarablasberg :)), Ha de fint!

 76. GÖTEBORG

  Hej!! Jag heter Judith, är 23 år och pluggar till psykolog. Är ganska så ny i här i Göteborg och känner inte så många än. Jag tycker om att dricka vin, öl och kaffe, laga mat, sjunger gärna mycket och högt och älskar att dansa sena nätter MEN har ingen att göra det med. Vet inte hur OK det är att säga så när man är 23 (känns som att alla börjar bli trötta på det där och gamla och tråkiga) men jag tycker om att bli småfull och sen dansa tills jag går sönder. Jag är lite småblyg till en början, men när man lär känna mig brukar jag vara ganska trevlig och rolig. Jag tycker också om att göra kreativa saker, typ måla, pyssla, rita och gå på museum och konsert! Jag vill nog hitta någon att göra saker med, allt från laga middag till att dansa hela nätterna med. Ni hittar mig på insta: judith.liv eller judith.lk(at)hotmail.com

  KRAM<3

 77. STOCKHOLM
  —————-
  HEJ HOPP storstadsbor, jag är en 22årig jämtlänning som älskar att skratta. På fritiden tycker jag om att upptäcka nya platser i Stockholm, vare sig det är en stadsdel, en secondhand butik eller ett nyöppnat fik. Jag tycker om hundar, högljudda skratt, böcker, musik, nya saker och att svettas. Jag lever även med mycket ångest (det har kommit det senaste halvåret för mig. Är du också nybliven med ångest och vill prata prata prata, jamen skriiiiiv till mig, jag kämpar också.

  Sååå, befinner du dig (om bara för en helg) i stor-Stockholm – hör av DIG!!

  Mail: anthonia95(AT)hotmail.com
  Instegram: gretagudrun
  Snapchat: gretagudrun

 78. GÖTEBORG
  är en väldigt nysingel person som precis flyttat tillbaka till Göteborg och är oerhört vilse i själen. söker efter någon i samma situation (akademiker, 25år +- några år, nysingel) som jag kan återerövra Göteborg tillsammans med efter att jag jobbat klart. Älskar loppisar, resor/bo utomlands och att dricka rödvin, helst i kombination.
  Kontakta mig gärna via instagram, @emarlarsson

 79. VÄSTERÅS

  Hej! Mitt namn är Anna, jag är 29 år och flyttade till Västerås i somras för att bli sambo med min pojkvän. Tycker om att läsa, måla/teckna, yoga, gå på museum och konserter, promenera, vistas ute i naturen, dansa, m.m. Börjar även en kvällskurs i spanska nästa vecka för att kunna kommunicera bättre med min pojkväns spanska släktingar när vi är där på semester. Letar efter nya vänner att umgås med, så hör gärna av dig så hittar vi på något kul! 🙂

  Min mail är annasofia.johansson (at) hotmail.com

 80. ESKILSTUNA

  hej du!! lowe heter jag och är 23 år. pluggar konst på folkhögskolan i eskilstuna.
  jag söker någon att fika med, ha myskvällar, kanske resa? jag vill även ha fler brevvänner!!
  jag läser, skriver, stickar, älskar att vara i skogen, mina djur och en himla massa mer.

  du kan skriva till mig på min instagram: sweetlillovemaker
  eller mejl: lowerobertsdotter(at)hotmail.com

  kraaaaaaaaaaaam

 81. STOCKHOLM

  Hej!!
  Jag är lite introvert och tycker det kan vara jobbigt att ta kontakt med nya människor MEN är nyinflyttad i sthlm, pluggar på distans och känner bara en handfull personer. Så har inget direkt naturligt sätt att möta människor. Plus min självkänsla är pretty low så går runt och antar att ingen gillar mig haha. Så hoppas någon vill ta mig under sina vingar kanske?! Jag är 24 år och pluggar sista året på music & event management, en utbildning som är riktad mot musikbranschen och evenemang. Därför är musikintresset stort och jag vill ha en kompis att gå på konsert med, speciellt på hiphop/rnb/elektroniskt pop&rnb och annat sånt gött. Men vill så klart ha en kompis att allmänt hänga, plugga, festa, promenera, äventyra med och så vidare också! Pga att jag är student har jag tyvärr inte råd att lägga massa pengar på öl och dyra aktiviteter men tycker det kan vara kul att åka på utflykter bara för att upptäcka. Älskar gamla hus och byggnader och kan stanna upp och beundra STUCKATURER och fina fönster och sånt mysigt. Jag kan vara ganska reserverad i början men när man lärt känna mig är jag riktigt go faktiskt. Tycker även kläder och skor i streetstil är kul! Vet ej hur bra jag sålde in mig själv nu.. men det blir säkert bra! Kram
  Obs har insta: annabengtssn
  mejl: annabengtsson20(at)gmail.com

 82. MALMÖ

  Hej alla!!!! Jag är helt ny i Malmö och är supersugen på att kompisdejta! Gillar att fika, drick öl å vin, skriva, läsa, baka, laga middag, snusa, gå på museum, springa och spela spel. Studerar humanekologi i Lund till vardags och är en del i Köpenhamn. Tycker om att kackla om allt möjligt och att hitta på saker. Är ganska rastlös som person och lite killtokig.

  Hör av dig om du vill ses, är lite sugen på att röva runt på möllan eller gå på hipstercafé med vitt kakel!

  insta: _alfahanna_
  mail: k-g96athotmail.com

 83. NORRKÖPING (alt. LINKÖPING men helst NORRKÖPING haha)

  Hej!

  Jag heter Caroline, är 27 år och kommer ursprungligen från Luleå. Har min pojkvän här nere sen 7,5 år. Vi bodde först 6 år i Stockholm och flyttade ner hit oktober 2016. Trivs som fisken i vattnet i själva staden, men jag känner att jag vill ha fler NÄRA vänner. Jag söker en vän som jag kan möta upp på stan en fredag efter jobbet för en AW. En vän som jag kan fixa mig med en lördag för att sedan gå ut och dansa en hel natt. En vän som jag kan ta promenader med, alternativt svettas på gymmet med. En vän som vill dra på roadtrips till andra städer. En vän som vill gå på musikquiz mitt i veckan. En vän som vill upptäcka Norrköpings restaurangutbud. En vän som man kan ha djupa samtal med. En vän som är öppen. En vän för livet helt enkelt 🙂 Även om man kanske inte måste ses varje vecka, så vet man ändå att man har varann! Gärna en vän som är ungefär i liknande ålder som jag själv.

  Hoppas jag gjorde någon intresserad med denna novell, haha. Skriv gärna en rad eller två till nilsson.annacaroline (at) gmail.com 🙂

 84. MALMÖ/LUND

  hejsan svejsan framtida vänner <3

  ellen heter jag, ett nytt och fräsigt tillskott i malmö på 20 år. i stunden balanserar jag socialantropologiplugg i lund med jobbsökande och allmänt livskrisande.

  längtar efter kreativitet i vardagen! skrivcirkel, bokklubb, jam – i'm your gal. förstås är jag även på jakt efter hederligt gött häng – vi kan till exempel prova öler eller dansa oss svettiga på någon klubb eller diskutera stort och smått med varsin kopp te i handen.

  hmu på estalnackenero(at)gmail.com om du tror att vi kan ha något utbyte av varandra! berätta vad ditt favoritdjur är eller så. låt oss sammanstråla :)))

 85. GÄVLE

  Jag är sedan några månader tillbaka i staden jag växte upp i efter en sväng i London och börjar få klaustrofobi. Söker nya människor att spendera tid med innan jag flyr den här staden igen. Gillar att konsumera kultur och mat och dryck.
  Ska vi hänga? Dricka vin? Fika? Gå en second hand-runda? Ut och dansa? Gå på teater? Lägga en ansiktsmask?
  Du kanske vill introducera mig till dina intressen? Du behöver inte ens bo i Gävle. Jag är inte den som sätter gränser.

  Säg hej till [email protected] eller @ellinorgjelsnes på instagram

 86. STOCKHOLM

  Hej!!
  Clara heter jag, fyller 20 i sommar och är så himla nyinflyttad i sthlm. Pluggar till kulturvetare på SU, lätt till att prata skratta gråta och leva, gillar goda maten och goda vinet, analog fotografi, att dansa till sent och skrivaskrivaskriva. Vore så himla kul att träffa nya snälla kramiga kompisar och fika/dansa/skriva/ta en öl! Känns det pepp på släng iväg ett mail till dreyfusclara (at) gmail.com

  Kramkram!

 87. GÖTEBORG
  Hej hej! Jag heter Frida, är snart 22 och pluggar här i Göteborg sen 1 år tillbaka(kommer från Uppsala). Jag gillar precis som väldigt många andra god mat, konserter, film och sånt där! Tycker det är väldigt kul med drinkar , att blanda en ny najs fin drink som start på helgen är typ det bästa jag vet, Skulle väldigt gärna starta en liten boklubb så om det är några som läser detta som både vill hitta lite nytt häng och kanske gillar o läsa och dricka drinkar så tveka ej att skriva en liten kommentar eller skicka ett mail eller så !
  [email protected] eller insta: fridatheresiajohansson

 88. KARLSTAD
  Hej!!
  Jag heter Andrea, fyller 24 till sommaren. Jag är från Halmstad och flyttade för 5 år sedan till Karlstad för att studera och blev, som man lätt blir, kvar här. Jag är utbildad socionom och jobbar just nu som socialsekreterare i en liten kommun. Vill så gärna bredda mitt umgänge och hitta någon mer härlig att hänga med?
  Jag gillar att träna (i perioder såklart haha), fika, dricka vin, dansa, vandra, gå på museum och har ett nyfunnet intresse i växter? Lyckas tyvärr knappt hålla en kaktus levande atm men tänker att jag ska bli bra på det!
  Låter detta kul osv så släng gärna iväg ett mail till [email protected] eller skriv på insta: andreajangmalm

 89. ÖSTERSUND

  Hej! Jag heter Frida, är straxt 23 år och har bott till och från i Östersund de senaste tre åren. Här går jag på universitetet men har flyttat runt utomlands och inom landet för utlandsstudier och sommarjobb. Jag fick nyligen höra om kompisdejting och tyckte att det lät toppen helt enkelt!

  Under de kallaste månaderna håller jag mig oftast inomhus med en stor kopp te (eller varm choklad när jag kan), även om jag gärna skulle vilja ta mig ut i snön för skridskor eller skidor. Jag tycker också om att få lite värme och energi genom att dansa latindans när jag kan. Former av konst fascinerar mig och speciellt musik då jag själv är klassisk musiker.

  Om du vill träffas för något speciellt eller helt enkelt för att umgås så nås jag på mail: frida.ramstrom(at)hotmail.com.
  Jag hoppas vi hörs!

 90. STOCKHOLM

  Hejhej!! Jag heter Samantha och jag har precis flyttat till Stockholm från Skåne, och det hade varit såå kul att träffa någon ny kompis att hänga med! Jag tycker om skrivande, mat, vin, lösgodis, film, serier, te, feminism etcccc. Till hösten vill jag plugga kreativt skrivande eller psykologi. Jag hade även tyckt det varit såå kul att gå med i en bokklubb eller filmklubb!

  Om jag låter vettig och du vill gå på bio/fika/laga mat/ta ett glas vin/gå på museum/något annat, hit me up! Jag heter samanthashike på instagram och min mail är samanthashike(at)hotmail.com
  Hoppas vi hörs!! 😀

 91. UMEÅ

  Hej! Jag heter Johanna och fyller snart 21. Jag har precis flyttat 64 mil hemifrån för att plugga här och känner mig lite ensam och vilsen. Det skulle därför vara jättekul att lära känna lite nya människor! På fritiden tycker jag om att träna och håller just nu på att upptäcka iksus utbud. Jag tycker också om att titta på serier, fota, ritar ibland och gillar att läsa (åtminstone när jag inte drunknar i kurslitteratur). Jag skulle som sagt jättegärna vilja hitta nya kompisar att hänga med, träna, fika eller varför inte starta en bokklubb!

  Om det låter intressant kan du skriva till mig på Instagram @johannarnnbck
  Hoppas vi hörs!

 92. GÖTEBORG – BOKKLUBB

  Hej!!
  Jag heter Johanna, är 21 och flyttade till Gbg för en månad sen för att plugga socialantropologi så känner mig fortf ganska ny o taggad på att lära känna fler människor. Va med i en bokklubb i Sthlm och tyckte det va ett så optimalt upplägg för att lära känna människor man inte känner sen innan, hänga, äta god mat o läsa bra böcker:)) För mig är det roligaste med det att man ses och får en chans att hänga o snacka, så tänker att upplägget kan vara ganska chill. Men kul om vi lyckas läsa lite bra böcker!!!

  Har skrivit till två andra tjejer redan som är på, men vi vill ju bli fler:))) så e du en najs person som e taggad på att hänga med ett gäng andra najs personer och gillar att läsa så hör jättegärna av dig, you won’t regret it! Min mail: philipsonjohanna(at)gmail.com

  Hoppas vi hörs!!

 93. GREKLAND
  Hallå!
  23 år gammal, jobbar som fysioterapeut men har fått jobb med Apollo i sommar (april-september) och reser för att jobba som reseledare/träningsinstruktör. Ska du förbi Grekland i sommar? På tågluff eller semester, hör gärna av dig om du vill hänga/ dricka vin/träna! Kram
  @ebbawessberg på insta 🙂

 94. BERLIN

  Hej hallå! Träffade så många fina människor sist jag lade ut en ‘kompisannons’ här på Floras blogg så jag tänkte att jag kör igen. Det är alltid kul med nya kontakter.

  Jag är 24 år och har bott i Berlin till och från sen 2015. Flyttade tillbaka på riktigt nu i Januari. Jag är finlandssvensk och illustratör. Om du gillar att mysa i parker, gå ut på en kaffe eller ett vinglas, promenera, fotografera, dansa loss, gå på bio eller utforska så släng iväg ett meddelande vetja! Ni hittar mig på instagram @nicolinealice

 95. STOCKHOLM

  Hej alla Floras fina läsare!
  Jag heter Miranda, är 22 år och bor strax utanför Stockholm. Just nu pluggar jag till psykolog, men kan inte påstå att jag har någon komplett livsplan än så länge. Tycker om att kolla på film och tv-serier, dricka vin/drinkar och dansa, skriva, resa, gå på långa skogspromenader med en podd eller ljudbok i hörlurarna, springa lite ibland (även om det kan ta emot att ge sig ut på joggingtur i snön och vintermörkret) och diskutera feminism och andra viktiga (och oviktiga) saker.

  Skulle vilja utvidga min vänskapskrets och träffa någon/några att uthärda februarikylan och marsslasket med: sitta och prata om livet och världen över en öl (fast i ärlighetens namn gillar jag inte öl, trots mina ihärdiga försök att bli en öldrickare. Men cava, vin och cider finns ju alltid!!), ligga i en hög och bingekolla på Netflix, gå på lång, frisk och *KRISPIG* vinterpromenad och sen dricka varm choklad, gå ut på någon stökig klubb och dansa sig svettig till 90- och 00-talshits, sitta och plugga på ett café med mjuka fåtöljer, eller gå på bio och äta sig mätt på popcorn. Eller varför inte något helt annat??? Är 100% öppen för förslag! Surprise me;–)

  Så vad väntaru på??? Slide into my inbox already!! [email protected] (emailin’ in style since ’02)

 96. MALMÖ/Lund

  Detta känns som en longshot, men here it comes! Någon är som är sugen att bilda ett gött-kompis kollektiv med mig i Malmö? Emma 23 år, bor i Malmö och har de senaste 3 åren bott i kollektiv, vilket jag älskar! Så himla fint att dela vardagsbekymmer, titta på serier, äta godis, dricka cava tillsammans på en onsdagkväll. You name it!, Tycker kollektivlivet är så fint! Jag kommer i början av sommaren behöva flytta från mitt kollektiv och söker nu roomie/roomies att söka lägenhet med pga bo själv är inget för mig! Har alltså ingen lägenhet men vore fint att söka tillsammans! Annars är kaffe/öl kompishäng det bästa jag vet så om du inte är min framtida roomie så kanske en framtid bästis! Skriv till mig! Ps har roliga tinderhistorier!!!

  Ebond95(at)hotmail.com

 97. STOCKHOLM

  23-årig juriststudent som tycker om träning (helst på Friskis), körsång och mozzarella med olivolja. Uppväxt på söder men det är inte riktigt min grej. Rör mig hellre i Vasagatan och njuter av dagen. Mer småvuxen än tonåring och upplever någon sorts ålderskris där jag mest vill ha ett barn nu bums fast världens karriär väntar mig. Behöver nån att plugga med och ventilera dessa tankar. Och någon att skåla med, allra helst i cava, när tentorna är skrivna.

  Lägg till på fb eller mejla [email protected].

 98. OXFORD/LONDON

  22-årig konst och litteraturstudent från Stockholm, men pluggar på Oxford det här året! Jag har bott utomlands länge så det vore väldigt kul att träffa någon svensk att hänga med och göra härliga Londonsaker med i vår! Jag gillar konstmuseer, yoga, måleri, vegansk mat, rödvin, te, böcker, picknicks, skogspromenader etc.

  Skriv gärna till mig på insta: lovablavarg

 99. GÖTEBORG

  Hejsan!
  Jag heter Camilla, är 95:a och bor i Göteborg sedan några år. Jag har pluggat till kulturvetare här och läser nu konst på distans. Jag känner mig dock rätt ensam och skulle jättegärna vilja träffa någon person att umgås med då och då! Jag älskar gamla klänningar från 30-60-talet, konst, vegetarisk mat, att handla blommor, titta på filmer och är himla nyfiken på att upptäcka nya intressen. Det verkar ju också jättekul med bokcirkel om någon saknar en medlem! Såg nyss filmen ”The Jane Austen Book Club” och blev jättesugen, fast har aldrig läst något på riktigt av Austen dock, hehe.

  Skriv gärna till mig på instagram, där heter jag @camillaugusta!

 100. STOCKHOLM
  Har faktiskt kompisdejtet några gånger nu och tycker det är väldigt kul, vissa kommer man närmare än andra! 🙂 Vore kul att klica med någon i vår! Heter Hanna, är 20 (mentalt känner jag mig nog lite äldre för jag har bott utomlands en del) gillar att träna i allmänhet, tränar gymnastik, gillar musik, fuldans, resa och träffa nya männsikor. Pluggar på kth och är mitt uppe i tentaplugg men ses gärna på en öl så fort det är över!
  Hör av er på hannasjer(a)gmail.com

 101. HUDIKSVALL/DELSBO
  Jag har en kompis kvar hemma i Hälsingland som har det lite ensamt om dagarna då de flesta av oss andra har flyttat till städer längre bort och inte alls kan ses särskilt ofta längre. Då hon inte riktigt vet hur hon ska träffa nya vänner i närheten, tänkte jag låna stafettpinnen åt henne en bit. Hon är en kreativ och klok 22 åring som gillar att vara ute i naturen, gosa med sin otroligt söta hund, sjunga och spela musik, skriva och pyssla i alla dess olika former. Jag tror dessutom att hon säkerligen gärna träffas för att dricka en kopp te och prata om något annat än vädret. Denna underbara människa är en sån som finns där för dig oavsett vad som händer och har kloka insikter att komma med. Skulle du tycka det vore roligt att träffa Frida så skriv till henne på instagram- frida9669

 102. KARLSTAD

  HEJ HALLÅ!
  Jag ska flytta till Karlstad om allt går som planerat och behöver kompisar!
  Är 22 år och rolig. Jag syr och har mig, broderar knäppa saker folk säger till en utmattad och är en jävel på att laga taco.
  Jag vill träffa roliga och snälla kompisar som vill visa mig runt. Vad gör en i Karlstad? Jag vill käka lunch å middag på härliga ställen. Laga käk. Gå på museum. Se finaste platserna. Prata strunt.

  Maila mig om du bor i närheten! maja.delborn(at)hotmail.se eller på insta, majade

  KRAM

 103. STOCKHOLM
  Hej! vilken himla fin grej det här är! Läsligt också men det är så mycket jag säger att jag borde göra så nu gör jag det!
  Jag heter Lisa, är 24 år och bor i Hökarängen. Jag kommer ifrån Hälsingland men har bott i Stockholm i ca 4 år.
  Jag letar efter kompisar!
  Om mig: Jag jobbar som butiksansvarig i en te och kaffebutik. Jag gillar naturen, blommor och drömmer om min egna trädgård. Jag önskar att jag någonsin färdigställde något, är bra på att börja måla, rita, sticka och ”dona” men dålig på att göra klart hehe.
  Jag gillar att dricka öl och gå ut och dansa. också att laga mat ihop och prata viktiga (och oviktiga) grejer i raggsockor.
  Om du vill kan du kolla in min instagram (även fast jag inte lägger upp så mycket) du kan gärna skriva meddelande till mig där! Där heter jag lisajoonsson.
  Ha det fint!

  [email protected]

 104. NORRKÖPING

  Hej! Jag heter Sofia, är 22 (snart 23 då) och letar efter en kompis som vill HÄNGA, MYSA, hitta på roliga saker. Jag är vegan och läser för tillfället genusvetenskap. Tycker om att läsa, myskvällar, veganmat, yoga, prata prata om livet, skratta. BARA MYSA helt enkelt. Och gå på loppisar, pyssla och ta promenixer, naturen och djur och sådant. Är väldigt snäll och för det mesta rätt så positiv heh! Hör gärna gärna av sig om du vill träffas på en liten kompisdejt. Vore fint! 🙂 kram! <3

  asofiaccarlsson(at)outlook.com

 105. STOCKHOLM

  Jag heter Josefine och är 21 (fyller 22 i år) och söker någon som gillar att snacka om allt från världen, problem och feminism till kroppen och knoppen! Jag gillar att lära mig saker och jag gillar att prata om känslor och snacks skit helt enkelt. Du får gärna gilla att fika och mysa och ta en öl/vin, och skratta, skratta mycket!! Jag själv älskar att vara med människor och får energi av det men samtidigt som jag är något tillbakadragen och osäker själv beroende på sammanhang.

  Just nu i livet pluggar jag till en kandidat i media och kommunikation och jobbar extra i butik!

  Hör av dig till —[email protected]—om du är nyfiken på mig och kanske vill veta mer eller träffa mig! På insta heter jag napoleons_wife om du vill kolla in och få en bild av mig hehe, lägger inte upp så ofta dock. Och namnet.. i know… pallar inte ändra och det är väl liiiiite kult kanske.

 106. STOCKHOLM

  Hej! Jag heter Fanny och är 20 år (21 om några månader) och söker en kompis i vår som gillar att fika, träna eller kolla på Netflix. Jag kom hem från en tremånaders backpackingresa i Centralamerika idag och känner att jag behöver lite roliga kompisar i Stockholm då alla mina vänner är så utspridda.

  På min fritid gillar jag att lyssna på musik, gå på konserter, träna, kolla serier, laga mat, äta, ha långa samtal om livet. Det skulle vara grymt kul att hitta någon träningspartner eller bara någon som vill ta en fika efter jobbet!

  Hör av dig till fanny.helsing(at)gmail.com om du skulle kunna tänka dig träffas!

  Stor kram <3

 107. UPPSALA !

  Hej alla fina! Inser att jag är lite sen på bollen men ger det ett försök ändå!😂 Om mig: Jag heter Paulina, är 20 år och ganska nyinflyttad i Uppsala! Jag pluggar juridik här(t2) och hade tyckt att det vore så roligt att utvidga min vänkrets här!
  Tycker det är supermysigt att ta en fika eller ett glas vin(älskar) , måste tilläggas att jag också är sjukt bra på att göra ost och charlbrickor!💁🏼Älskar att träffa nya människor och hade velat träffa någon annan glad tjej som vill hitta på roliga saker & prata om allt helt enkelt(ja, lite gränslöst!). Pluggmys och gympass är två andra saker som är såå mycket bättre när man är 2(eller fler)! Maila eller kontakta på Facebook, kraam.
  [email protected]

 108. LONDON

  Hej hej, vet inte om nån kollar här längre men värt ett försök kanske! Susanna heter jag, börjar VERKLIGEN närma mig 25 nu och har bott i London i nästan 2,5 år. Vore kul att lära känna nån ny nu när beer garden-säsongen närmar sig med stormsteg. Gillar Craft Beer, hänga runt på marknader på helgen, äta ost, ha det allmänt gött. Är även mkt öppen för kulturupplevelser(?!). Dra iväg ett mejl till susanna.holten(at)gmail.com om du har samma vaga preferenser som jag!

 109. GÖTEBORG
  Hej! Det var ett tag sen detta inlägget skrevs men jag tycker det är ett roligt sätt att få kontakt med nya personer! Jag heter Matilda och är 19 år, tar studenten om en månad och har panik eftersom jag flyttar till Göteborg efter sommaren för att plugga (lärare) och JAG KÄNNER INGEN. Flyttar med en kompis, men det hade varit så kul att hitta nya vänner!
  Jag är väldigt spontan och är på när det gäller det mesta. Tycker om att träna, äta massa god (vegetarisk) mat, fika, inredning och musik.
  Min mail: matildavirdhage(at)gmail.com

 110. STOCKHOLM/VISBY-GOTLAND
  (Vet inte om någon kollar igenom alla dessa kommentarer så pass långt bak i tiden, kanske bara jag?)
  Heej! Jag är en 18 årig tjej som älskar att läsa, skriva, sjunga, fotografera, vara i naturen, festa och dansa! Vanligtvis är jag en tjej som är lite blyg men som ändå älskar att möta och prata med nya människor, och jag vill så träffa nya människor, gärna sådana som jag längre fram kan kalla för mina fantastiska vänner! Jag bor för tillfället i Stockholm där jag håller på att avsluta mitt sista år på gymnasiet med mindre än en månad kvar tills studenten, är livrädd men exalterad hehe. Skulle tycka att det vore jättekul att träffa nya människor nu i vår och under sommaren.
  Kommer förhoppningsvis att hamna på Gotland, Visby, efter sommaren då jag valt att studera där. Känner inga där ännu och skulle tycka att det vore kul att lära känna några som kanske redan bor där eller som precis som jag ska flytta dit efter sommaren! Så om du bor eller ska bo i Visby eller bor i Stockholm så vore det så kul att få träffa dig på en kompisdejt!! I sådana fall så kan jag nås på mail eller instagram 🙂
  Mail: [email protected]
  Instagram: lisa.pq

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar