Annons
Annons


Kompisdejta någon i vår!


Vår snart, visst? Kanske har du flyttat till en ny stad, eller så vill du starta bokklubb, hitta en träningskompis eller kanske rent utav gå på en dejt? ALLT ÄR MÖJLIGT.

Detta kommentarsfält tillägnas er som vill träffa nya människor. Svara på någons annons eller skriv en egen! Det kan kännas lite läskigt, men det är värt det. Vänskap är värt det. Här har jag sammanställt några storys från folk som hittat varandra genom dessa inlägg. Så oerhört fint.

Annons

Jag har också skrivit en krönika på ämnet här: ”Varför tror vi att vi bara kan dejta partners – varför inte vänner?”

GÖR SÅHÄR:

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet men byt ut @ mot (at) (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail om ni vill det). Jag måste acceptera kommentarerna innan de dyker upp, så ibland kan det dröja lite.

PUSS OCH KÄRLEK

110 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar