ANNONSSAMARBETE MED LA ROCHE-POSAY

Om fysisk närhet


Jag crave:ar fysisk närhet. Det är ett konstant behov som kanske är lite extra påtagligt just nu.

Jag har inte alltid varit sån. När jag var tonåring kändes kroppar så obekväma och läskiga. Att sitta tätt intill en kompis innebar att hen skulle kunna märka om jag luktade svett. Eller om mitt hår behövde tvättas. Låg vi för nära i soffan kunde jag inte slappna av. Jag blev så självmedveten.

Nu för tiden umgås jag gärna i en soffa där ben och armar kan ligga kors och tvärs som plockepinn. Jag har gärna någon i mitt knä och kan klia vänner på ryggen genom en hel film. Vill känna kroppsvärme. Vet hur bra jag mår av det. Jag landar där. Ofta tänker jag att vänskapsrelationer levlar upp ett steg om man vågar röra vid varandra. Obs, det behöver ju inte vara så. Vissa tycker inte om att vara för nära och det respekterar jag till hundra procent. Jag skulle inte tränga mig på någon, FÖRSTÅS. Men som tur är så gillar många av mina kompisar det här lika mycket som jag.

Hur får jag in närhet i min vardag då? 

– Jag sminkar mina kompisar ibland. Tycker att det är så mysigt att applicera ögonskugga och svepa borstar över kindbenen på en polare som är vinlullig.

– Jag kramar mig själv. Haha. Jo. Ibland, när jag har yogat klart och ligger i shavasana, så brukar jag klappa på min egen kropp. Låter ju knäppt när jag skriver det rakt ut. Men jag stryker mig själv över hjärtat och kanske magen. Blir förvånandsvärt lugn av det? Testa.

– Jag kryper ihop intill kompisar och familjemedlemmar. Om de sitter i soffan händer det att jag sätter mig på golvet framför dem, för då kanske jag kan få lite hårkli. Ett annat bra trix är att bara lägga fram underarmen på bordet framför en vän, det signalera att handleden behöver lite smek :-)))

– Jag gosar med djur och mina småsyskon. Finns ingen kärlek som är så ofiltrerad.

– Jag har spakväll med mig själv eller med någon jag gillar. Att ge någon massage eller smörja in någons händer. Serr. Det är så mysigt.

Det här blogginlägget är i samarbete med La Roche-Posay som är ett hudvårdsmärke som jag gillar väldigt mycket! De har produkter för alla hudtyper, inkluderat väldigt känslig hy. De finns att köpa på apoteket.

Den första produkten jag vill visa är Thermal spring water, ett lugnande fuktspray framställt för känslig hy. Jag tycker att det är gött att spraya det i ansiktet när jag har suttit vid datorn en lång dag. MMM JA. FUKT.

Den andra är en krämen Cicaplast Baume B5, som är till för att lugna och stärka torra och irriterade hudområden. Jag gillar att smörja den över mina sorgsna vinterhänder, på läpparna eller på armbågarna. Blev så mjuk efter denna lelle photo-sesh.

Uppmanar alla att ge sig själva lite gos idag. <3

Annonssamarbete med La Roche-Posay.

13 kommentarer | Translate

Laddar