Annons
Annons


Torsdagen, ett foto i timmen med alarm


Ni gillade inlägget jag gjorde sist – 1 foto i timmen-upplägg men med bilder tagna precis på klockslaget när larmet på min mobil ljuder. Det blir således inte så bloggpiffigt utan taget rakt upp och ner.

Annons

08.30

Gör frukost. Smoothie och kaffe. Min stavmixer sjunger verkligen på sista versen, jag måste tjacka en ny.

09.30

Sitter och jobbar vid mitt matbord. Springer då och då ner till tvättstugan. Tycker att det är så trivsamt att tvätta (om jag inte har bråttom dvs). Att lyssna på ljudbok och stegvis se hur alla textilier jag äger blir rena MMMM.

10.30

Diskar. Lyssnar på flera noveller som ljudböcker i Bookbeat-appen, gud vad trevligt det är! Samma längd som en podd fast skönlitteratur! Så glad för den upptäckten. Klämmer exempelvis Författarnas himmel av PC Jersild. Utgiven av Novellix.

11.30

Sitter på mitt golv och jobbar. Alltid på mitt golv.

12.30

Lagar lunch! Ångkokar broccoli, kokar quinoa, skär upp rödbetor, körsbärstomater och rökt tofu och toppar med en klick hummus och en klick sötpotatisaioli. Fyyyfan vad ordet klick är obehagligt förresten??

13.30

Klär på mig! Sminkar mig! Sen går jag ut på stan för att göra ett ärende. Dvs filma ett instagramsamarbete.

14:30

På hemvägen köper jag jord för att kunna plantera en stickling.

15:30

Jobbar från sängen. Jag skickar exempelvis utkasten på filmerna till PR-konsulten, som i detta fall råkar vara mitt ex. Knäppt att höras i det avseendet men inte annars. Men inte jobbigt faktiskt. Bara glad att det går, att vi är vänner på avstånd, att det inte skaver.

16:30

Håller fortfarande hus här! Skriver blogginlägg och svarar på mail. Får godkänt på utkastet och publicerar det. Allt sker i många korrvändor, när jag gör samarbeten är jag, Aller Media/Baaam, kund (i detta fall Vagabond) och ofta PR-byrå inblandade. Och alla ska säga sitt.

17:30

Åker till dansen! Det glömde jag tydligen fota så här är en bild efteråt. Kolla vad glad jag är. Ska berätta varför snart.

19.30

My och jag har dansat klart! Är glada! Svettiga! Och älskar varandra!

20 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar