Annons
Annons


Torsdagen, ett foto i timmen med alarm


Ni gillade inlägget jag gjorde sist – 1 foto i timmen-upplägg men med bilder tagna precis på klockslaget när larmet på min mobil ljuder. Det blir således inte så bloggpiffigt utan taget rakt upp och ner.

Annons

08.30

Gör frukost. Smoothie och kaffe. Min stavmixer sjunger verkligen på sista versen, jag måste tjacka en ny.

09.30

Sitter och jobbar vid mitt matbord. Springer då och då ner till tvättstugan. Tycker att det är så trivsamt att tvätta (om jag inte har bråttom dvs). Att lyssna på ljudbok och stegvis se hur alla textilier jag äger blir rena MMMM.

10.30

Diskar. Lyssnar på flera noveller som ljudböcker i Bookbeat-appen, gud vad trevligt det är! Samma längd som en podd fast skönlitteratur! Så glad för den upptäckten. Klämmer exempelvis Författarnas himmel av PC Jersild. Utgiven av Novellix.

11.30

Sitter på mitt golv och jobbar. Alltid på mitt golv.

12.30

Lagar lunch! Ångkokar broccoli, kokar quinoa, skär upp rödbetor, körsbärstomater och rökt tofu och toppar med en klick hummus och en klick sötpotatisaioli. Fyyyfan vad ordet klick är obehagligt förresten??

13.30

Klär på mig! Sminkar mig! Sen går jag ut på stan för att göra ett ärende. Dvs filma ett instagramsamarbete.

14:30

På hemvägen köper jag jord för att kunna plantera en stickling.

15:30

Jobbar från sängen. Jag skickar exempelvis utkasten på filmerna till PR-konsulten, som i detta fall råkar vara mitt ex. Knäppt att höras i det avseendet men inte annars. Men inte jobbigt faktiskt. Bara glad att det går, att vi är vänner på avstånd, att det inte skaver.

16:30

Håller fortfarande hus här! Skriver blogginlägg och svarar på mail. Får godkänt på utkastet och publicerar det. Allt sker i många korrvändor, när jag gör samarbeten är jag, Aller Media/Baaam, kund (i detta fall Vagabond) och ofta PR-byrå inblandade. Och alla ska säga sitt.

17:30

Åker till dansen! Det glömde jag tydligen fota så här är en bild efteråt. Kolla vad glad jag är. Ska berätta varför snart.

19.30

My och jag har dansat klart! Är glada! Svettiga! Och älskar varandra!

20 kommentarer till “Torsdagen, ett foto i timmen med alarm”

 1. Härligt att höra att det går framåt<3333 älskar för övrigt allt du har på dig, försöker typ googla fram varenda outfit…? så med det sagt undrar jag om inte du kunde göra fler mode-inlägg? typ ”mina bästa plagg i garderoben”, ”outfits jag bara slänger på mig” och typ ”dyraste/billigaste/osv jag äger”(som nån slags lista m bilder?)!! hade varit askul för tkr du klär dig så snyggt men ser också så bekvämt ut!

  1. jo men visst kan jag göra det!! så jäkla mkt svårare att få till bra outfitbilder såhär års bara. men kanske också funkar med mobilbilder i spegeln? bra inläggstips, ska klura på dem!

   1. Jaaa! Jättegärna vardagliga outfits, bara uppochner i spegeln såna man gillar bäst nästan? Gillar allt du gör dock så spelar nog inte så stor roll<33

 2. Älskar dessa inlägg!! Kan inte du skriva något inlägg liknande dessa? Vore så najs! :
  – Favorittoppings
  – Olika grejer du vill göra om du vann 1 miljon
  – Detaljer i din lägga
  – Visa ett blogginlägg du skrev för exakt 5 år sedan
  – Kvinnliga förebilder för dig

 3. Hallå, får jag fråga dig varifrån de vinröda byxorna med knyt i midjan är ifrån? Du hade på dem på din tvätta-fönster-story och jag måste ha dem!! tack!

 4. Flora! Jag vill så gärna veta var din fina tavla ovanför sägnen är ifrån? Väggen vid min soffa har stått naken sedan jag flyttade in för 9 månader sedan för det äääär så svårt att välja fina tavlor, men din tavla är så fin och skulle passa så bra! Kram <3

 5. Flora! Nu tänker jag vara vuxen och tråkig: sitt inte på golvet och sängen när du jobbar! Iaf inte för ofta. Du kommer få problem med ryggen och det är verkligen inte värt det!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar