Annons
Annons


Jag har köpt lägenhet!


Jag har köpt en fkn lägenhet!!! MIN. LÄGENHET. Det är så sjukt att jag faktiskt inte kan förstå det.

I Eriksdal på Södermalm ligger den (7 min från Skanstull). Alldeles intill Årstaviken. 40,5 kvm FLORAS LÄGENHET. Wow jag är belånad för resten av livet!!!

Annons

För att dra ut på det goa så tänkte jag visa några delar av den idag, och lite mer en annan dag. Det är en tvåa!!!!!!! JAG HAR ETT SOVRUM!!!

UTROPSTECKEN!!!!

Välkommen in i hallen! Jag äger en hall! Svårt att förstå hur jag ska få plats med alla mina tusen skor och jackor men ÄH. Stjärterum. Jag får sätta upp en skohylla och ett gäng ordentliga krokar, så är saken biff.

Sen mina vänner, kommer vi rakt in i mitt vardagsrum. VA jag har ett VARDAGSRUM. Jag ska inte ha teve, så här kommer det finnas plats för en go soffa och ett stort matbord där mina kompisar kan sitta och hänga medan jag lagar mat till dem i mitt RYMLIGA kök. Köket får ni dock se en annan dag för SÅN E JAG.

GOLVET. Kär i det.

Det bästa med läggan är kanske ljuset. Rakt in kommer det, med eftermiddagssol, och det är ingen insyn heller så jag kan gå naken precis hur mycket jag vill (vilket är mycket) utan att oroa mig för SNUSKHUMRAR.

Eftersom allt är så vitt så kommer jag inte vara rädd för att kräma på med färg. Kanske målar sovrummet i någon fin nyans. Eller har en soffa i en *pigg färg*. Är så pepp på att få den här platsen att kännas som min egen värld, inte som ett stelbent inredningsreportage utan som ett hem.

Här är mitt badrum! RIP mitt badkar men okej, man kan inte få allt här i världen. Tänker byta ut toasitsen, kanske även spegeln och handtagen på tvättställsskåpet. I framtiden kanske jag renoverar hela badrummet, men tills dess är det ju inte så pjåkigt. Vill ha en vattenfallsdusch dock. Det borde väl gå? Dream coming true.

Kan inte ens förstå att den där toarullshållaren faktiskt är MIN? Jag ÄGER den.

Fattar ni vad kul vi ska ha här?

Fattar ni??

Och det sjuka är att jag flyttar in redan första veckan i mars.

32 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar