Annons
Annons


Jag har köpt lägenhet!


Jag har köpt en fkn lägenhet!!! MIN. LÄGENHET. Det är så sjukt att jag faktiskt inte kan förstå det.

I Eriksdal på Södermalm ligger den (7 min från Skanstull). Alldeles intill Årstaviken. 40,5 kvm FLORAS LÄGENHET. Wow jag är belånad för resten av livet!!!

Annons

För att dra ut på det goa så tänkte jag visa några delar av den idag, och lite mer en annan dag. Det är en tvåa!!!!!!! JAG HAR ETT SOVRUM!!!

UTROPSTECKEN!!!!

Välkommen in i hallen! Jag äger en hall! Svårt att förstå hur jag ska få plats med alla mina tusen skor och jackor men ÄH. Stjärterum. Jag får sätta upp en skohylla och ett gäng ordentliga krokar, så är saken biff.

Sen mina vänner, kommer vi rakt in i mitt vardagsrum. VA jag har ett VARDAGSRUM. Jag ska inte ha teve, så här kommer det finnas plats för en go soffa och ett stort matbord där mina kompisar kan sitta och hänga medan jag lagar mat till dem i mitt RYMLIGA kök. Köket får ni dock se en annan dag för SÅN E JAG.

GOLVET. Kär i det.

Det bästa med läggan är kanske ljuset. Rakt in kommer det, med eftermiddagssol, och det är ingen insyn heller så jag kan gå naken precis hur mycket jag vill (vilket är mycket) utan att oroa mig för SNUSKHUMRAR.

Eftersom allt är så vitt så kommer jag inte vara rädd för att kräma på med färg. Kanske målar sovrummet i någon fin nyans. Eller har en soffa i en *pigg färg*. Är så pepp på att få den här platsen att kännas som min egen värld, inte som ett stelbent inredningsreportage utan som ett hem.

Här är mitt badrum! RIP mitt badkar men okej, man kan inte få allt här i världen. Tänker byta ut toasitsen, kanske även spegeln och handtagen på tvättställsskåpet. I framtiden kanske jag renoverar hela badrummet, men tills dess är det ju inte så pjåkigt. Vill ha en vattenfallsdusch dock. Det borde väl gå? Dream coming true.

Kan inte ens förstå att den där toarullshållaren faktiskt är MIN? Jag ÄGER den.

Fattar ni vad kul vi ska ha här?

Fattar ni??

Och det sjuka är att jag flyttar in redan första veckan i mars.

33 kommentarer till “Jag har köpt lägenhet!”

 1. Jag blev typ lika exalterad som jag antar att du är??? AHHHH! Så himla KUL! Ser fram emot att se hur du inreder osv osv. GRATTIS till skulden (hehe) och läggan!!! <3

 2. Men så kul Flora!! Grattis! Hoppas, hoppas du kommer trivas! Kan du inte göra ett inlägg med grejer du drömmer om att ha i din lägga? Blir ju helt lyrisk av att det kommer dyka upp en helt ny syn här framöver!

 3. Jag log så jävla stort när jag såg det här på spårvagnen hem från en närapå katastorfal tinderdejt.
  FAN vad roligt! Du är så värd det, grattis!! <3

 4. SUPERFIN lägenhet ju! Golvet alltså – det skämtar man inte bort. Tråkigt dock för jag skulle ju precis bli din granne! Well well, om du vill/behöver bli av med något i din nuvarande lägenhet (typ ditt supersmarta hyllsystem heheho) så finner du en i behov av smarta lösningar en våning opp

 5. Oh så kul 😀 Jag blev så sjukt glad för din skull när jag läste det här! 😀 Hoppas verkligen du kommer njuta och ha det megaskoj i DIN nya lgh 😀 Ska bli sjukt kul att se hur du inreder med 😀

 6. Belånad för livet-comments är så vanliga från rika vita. Det är ett sätt att tona ner sina privilegier. Utrymmet, pengarna, malten, fördelarna man föds med. Du e fin och kan stå för att du är priviligierad. Behöver ej hymla med att du har möjligheter. Det är bäst om vi som är rika medan andra sliter hela sina liv utan chans till bostad i ett tryggt omr… kan stå för det. Obs är i samma sits. Känner bara att detta som jag själv också hävt ur mig förr.. det är lite ignorant. Vi föddes med fördelar och cashar in. Att behöva stå för det är ett ganska billigt pris att peja.

  1. Jag tycker att jag står för att jag har köpt lägenhet! Att skriva den meningen var tvärtom ett sätt att förklara att lägenheten är 100% MIN, dvs mina föräldrar har inte gått in med pengar utan jag har köpt den själv. Jag förstår faktiskt inte vad du menar med att jag inte står för det. Är stolt som en tupp, och mycket väl medveten om mina privilegier.

  2. att skriva att den är belånad etc är väl inte att _inte_ stå för sitt privilegium? Eller jag fattar inte. Hur mer tydlig behöver en vara?

 7. hjälp va fin! Älskar den delen av Söder och tänkte bo där om förti år när bostadskarriären gått så bra att man kan casha en tvåa och leva som liten tant på Ringvägen :’)
  GRATTIS!

 8. Åh men vad underbart med att ha köpt en lägenhet som bara är din din din!! (inte avis alls ;)) Ser ju super drömmigt ut! Synd på badkaret, sörjer fortfarande att föräldrarna mina valde ordentlig dusch framför badkar när vi renoverade här hemma, ska definitivt leta lägenhet med badkar när jag flyttar från boet hehe. Saknar du ditt badkar för mycket får du helt enkelt skaffa en badbalja för vuxna (googla det, just do!)
  Kram på dig Flora, du är bäst<3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar