Annons
Annons


5 saker-listan


@florawis

5 saker:

… jag längtar efter:
Att komma in i skrivandet igen
Att ha klarat av allt administrativt och fix som en flytt medför
Att bjuda hem mina kompisar till nya lägenheten
Att hänga på uteserveringar
Att nattbada

Annons

… jag är tacksam för:
Att jag har en så stor och varm familj
Att jag har kunnat köpa en lägenhet
Att jag har kompisar som vill dansa och gosa om vartannat
Att det snart är vår
Att någon uppfann stavmixern

… jag vill bättre på:
Piruetter på jazzdansen
Att hålla städat efter mig
Att låta folk prata till punkt
Att blocka tid till skrivande och inte rucka på det
Att komma i tid

… jag stör mig på:
Att inte få prata till punkt
Folk som står på fel sida i rulltrappan
Min visdomstand som ömmar
Att mina naglar skivar sig och går av
Folk som inte ställer frågor 

… låtar jag inte kan sluta lyssna på just nu:
Alex Cameron & Angel Olsen – Stranger’s Kiss
Linus Hasselberg – Den Lila Grusvägen Vid Río Genil
Sarah Klang – Strangers
Veronica Maggio – 20 Questions
Janice – You Only Say You Love Me In The Dark

@florawis

… jag beställer på nätet:
Hudvård
Böcker
Kådisar
Favoritplagg som jag vill köpa nya av
Smink (beställer nog typ ALLT på nätet när jag tänker efter? Kläder föredrar jag dock oftast att köpa på plats)

… jag är rädd för:
Att bli ensam
Att boken inte ska bli skriven
En hel del baciller :-))))
Djur som står och blänger på en, typ katter och får …
Om det är så att livet pikar nu

… drömresmål:
Costa Rica
Mexico
Lofoten
Brasilien
Japan

… jag älskar att äta:
Ugnsrostad sötpotatis
Baba Ganouj
Snickerskakor
Hårda nektariner
Sombreros

… jag vill göra i år:
Övningsköra
Åka på yogaresa
Slutföra mitt bokmanus
Hålla fler workshops i skrivande
Kanske bli lite kär i nån?

13 kommentarer till “5 saker-listan”

 1. hahah alltså det här med djur som stirrar på en??? får panik, och av just den anledningen är jag rädd för katter. supergulliga när de liksom ligger still och BLUNDAR, men så fort de rör på sig eller vänder blicken mot en vill jag lägga benen på ryggen.

  och på tal om samma grej med får – kossor är ännu värre. de är så jäkla stora på nära håll! på öland går de liksom fritt, så ibland står de precis bredvid vägar, parkerade bilar, chillaxade picknickfolk osv. dödsläskigt när de också STIRRAR.

 2. Åh älskar dina drömresor <3
  Jag har besökt Japan ett par gånger och det är definitivt ett av mina favvoländer! Så himla fascinerande land. Höll mest till i Tokyo men finns ju så mycket att se och göra runtom i landet. Om du bestämmer dig för att åka dit (do it!) så ska jag skriva alla mina tips!
  Och förresten, Atmajyoti (yogaställe i Stockholm) anordnar retreats till Mallorca – supervackert, tror du skulle älska det!

 3. DJUR SOM STIRRAR. Folk älskar ju katter, men de är _LÄSKIGA_ små varelser. Smeker med ena tassen, slår med den andra.

 4. Hallå Flora!

  Du, skulle inte du kunna göra en liten lista med boktips inför bokrean? Du av någon har koll. Hoppas resan med mami är ljuvlig också, njut njut njut.

  Massa varma kramar från Malin!

 5. är också så himla rädd för att livet pikar just nu (eller redan har gjort det?) och för djur som stirrar på en. så obehagligt!?!

 6. Halloj Flora, skulle inte du kunna skriva lite mer om din bacillskräck?? Typ vad, vilka situationer, irrationellt/inte irrationellt, hur påverkar det dig? Med risk för att trigga mig själv lite haha, men tycker det är så himla intressant ändå!

 7. Silicea!! För naglarna då. Köp en 90 dagars kurs på typ apotea (alltid billigare på nätet!) – dina naglar kommer tacka dig. Har liksom haft helt värdelösa naglar hela mitt liv men nu är dom starka som FAN thanks to good ol silicea.

 8. Flora! Älskar dessa inlägg <3 Men jag har en snabb fråga! Vart är den där underbara orangea trench jackan ifrån? Superfin 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar