Annons
Annons


Goa grejer jag har ätit på sistone


När jag skriver det här ligger jag på min säng och lyssnar till droppandet från toaletten. Det är torsdag kväll kl 23:45 och jag har ont i bihålorna. Värre var det när jag flög hem från Bryssel. Satt och kippade efter luft och trummade med fingertopparna mot kindbenen och pannan. Men vi landade tillslut. Och jag kom hem ändå.

Annons

Så trött på att vara förkyld. Har varit det sedan slutet av januari.

Det här är en frukost som jag åt när jag var sjuk förra veckan. Min standardsmoothie (1 banan + frysta hallon + chiafrön + stor sked jordnötssmör + skvätt havremjölk) toppad med diverse grejer.

Kärleken och hatet har jag bara läst en tredjedel utav. Får återkomma med tankar senare. +++++ på omslagsformgivningen av Parasto Backman i alla fall.

Åt även fröknäcke med avokado och flingsalt. Det har ni ju sett förut. Kom just på att den här bloggen har passerat 11 års-strecket nu! Nu har jag alltså fotat min frukost i ELVA år! Inte konstigt att jag gör så snygga avokadomackor.

En annan frukost (och fyllekäk, och middag, och mellis) jag har ätit är chokladgröt. Blir beroende av det från och till, och nu har jag tydligen blivit det igen.

1 dl havregryn, 2 dl havremjölk, 1 mogen banan, 1-2 msk kakao, 1 stor sked jordnötssmör, lite flingsalt. Mosa och koka ihop! Tjoff tjoff!

A juste! I söndags bjöd jag spontant över Sara på middag!

Vi gjorde jordärtskockssoppa och toasts. Och så pratade vi om life och jag tycker så mycket om henne, Sara. <3

Idag ska jag till nya lägenheten och förmodligen provmåla några färger på väggarna. Skriva blogginlägg och fota lite. Sen AW:a med Felix och dricka en extra god öl kanske. Hem och kurera sen. Vill kunna njuta av den här helgen; äta brunch och dricka bubbel och gå på fest och krama på folk jag gillar. Kanske gå på tinderdejt, vad vet jag.

Om jag blir frisk alltså.

12 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar