Annons
Annons


På sistone


Hej mina kära kära kära varelser. Hej från en som är väldigt sömnig. Jag hittade asmånga bilder på min telefon som jag inte har visat er än. Har ju gjort en massa roliga saker på sistone. Vi tar det kronologiskt.

Annons

Här är från förrförra helgen när jag hade legat inomhus i två dygn och sedan fått nog. Jag sminkade mig och hittade en annan person i mitt ansikte. ÄLSKAR verkligen effekten av att piffa när man har varit sjuk. Då kan man lura sig själv att man är superfrisk 🙂 Denna bild skickade jag till Kajsa och skrev:

Skrev senare:

Men tillsist kom jag till Colette! Där drack vi vin och fick höra saker som krävde att samtliga satte händerna i ansiktet!!!!

Dagen därpå åkte jag till Medborgarplatsen för att vara med på manifestationen för samtyckeslag, som Fatta arrangerade. Det var så otroligt starkt och bra. Jag har sparat några bra utdrag från talarna på min Instagramprofil för den som vill lyssna.

Daniel intervjuade folk till Fattapodden. Här Syster sol!

Vi gick och fikade efteråt. Jag frågade Daniel om vi kunde gå till murrigaste möjliga fik, för vid det här laget var mina tår isbitar trots underställ och raggsockor. När vi stod och valde bakverk (fanns säkert 30 varianter) så tog han DAMMSUGARE? I’m in chock.

På måndagen mötte jag upp Emma Karinsdotter och Philomène Grandin för att dricka cava. Emma är aktuell med barnboken Lisbet och Sambakungen och Philomène skriver på en autobiografi – och har läst in både min och Emmas böcker som ljudböcker! Älskar att träffa skrivande personer, det finns så satans mycket att prata om.

Senare skulle vi nämligen på Ljudboksgalan! Är ändå chockad över kvaliteten på den här bilden, känns som något som skulle kunna tagits 2006?

Lisbet och Sambakungen var nominerad i kategorin barn, och Stanna var nominerad i kategorin ungdom. Vi vann inte, men hänger verrrkligen inte läpp för det känns så oerhört stort att ha tagit sig upp till topp 5! Honest blog.

Sen åkte jag till Bryssel och EU-Parlamentet, men det vill jag skriva om ordentligt en annan gång (och visa er rörligt material därifrån) så vi hoppar direkt till förra fredagen. Då åkte jag till lägenheten för att måla. Här var jag fortfarande vid gott mod, men senare högg förkylningen till.

Många är sugna på att veta mer om mina lägenhetsplaner, men just nu händer inget alls. Jag lär flytta in i början av april, när jag har tagit hjälp av hantverkare! Taket måste lagas och sådär. Lovar att ni ska få vara med i processen när jag väljer färg och inredning och allt annat kul.

Hur som helst. Tillbaka till dåtid. När febern slog till så satt jag bara på mitt golv och tittade på färgfälten på väggarna. Tänkte att det hade varit skönt att ha en soffa eller säng att ligga på. Då kom Yrsa och gjorde mig sällskap. Vi drack juice på golvet och tog igen lite av de senaste veckorna (vi båda hade varit bortresta) och hon låg i mitt knä och plötsligt kändes min lägenhet som hemma.

På kvällen träffades vi igen, denna gång i sällskap av Felix. Vi drack cava och käkade pizza och hade det fett trevligt.

Man blir faktiskt jättebra på att synka miner om man varit ihop i hundra år. Tänk, i april är det två år sedan vi gjorde slut. Så glad av att ha honom som vän.

 

11 kommentarer till “På sistone”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar