Annons
Annons


FLORA & ALEXANDRA – VÅR NYA YOUTUBEKANAL!


HALLÅ VET NI.

Jag och Alexandra Andersson blir youtubers! Och vi vill att ni ska följa oss! I det första avsnittet hänger vi runt hemma i Alex FLIPPADE lägga, jag snackar enbart om dejting (???) och fulgråter. Alexandra pratar om sina anger issues som ätstörd tonåring och Oscar Zia har riktigt stora problem och vi ger honom O-TRO-ligt känslomässigt stöd.

Annons

Nästa avsnitt kommer på söndag, då är vi bakis på yogaretreat. : – ))))

Prenumerera på oss, plz? Och skicka svingärna frågor och önskemål på vad ni vill att vi tar upp. Kanske vill ni veta mer om Alexandras ätstörningshistorik, hur fan man skriver en bok eller vad vi gör för att ta oss upp ur skiten när ångesten slår till som hårdast? VAD SOM HELST, SKRIV!

33 kommentarer till “FLORA & ALEXANDRA – VÅR NYA YOUTUBEKANAL!”

 1. jaa men så himla mysigt! blev också oerhört pepp på att du lämnade ut ditt mobilnummer. nu vill ja ba smsa och få svar. obs vågar dock inte. Vill ju följa med på floras date! vill se mer av alex tatueringar!

 2. JAAAAAAA guuud jag är så taggat på det här!!!! Har alltid ÄLSKAT när du spelat in videos förr så åhh detta kommer bli såsåså bra<33

 3. Intressant! Varför vill en ha en youtubekanal om en redan har en stor plattform? Vill en bli känd? Eller pengar? Är förmodligen lite för gammal men förstår inte varför alla vill synas så mycket?

  1. FÖR ATT DET ÄR SÅ HÄRLIGT MED RÖRLIG BILD:D:D:D:D samt ett lättkomsumerat format:) Hoppas du kikar! kram

  2. Min drivkraft är inte att ”synas” utan att skapa innehåll som kan vara roligt, intressant och tankeväckande. För mig blir det som en förlängning av bloggen liksom. 🙂 Plus kul att testa nytt format ihop med en kreatör jag råkar tycka om mycket!

 4. Så bra youtube-kanal!!! Älskar’t.
  Jag vill höra mer om Alexandras ätstörningshistorik, få tips om typ resor, dejting, hur man skaffar nya kompisar, tips på hur man kan må bättre, tips på roliga grejer man kan göra en oplanerad lördag osv och så vill jag höra mer om eran bakgrund (vad ni läste på gymnasiet och vad ni tyckte om gymnasietiden, vad ni gjorde efter studenten osv).

 5. Jag måste säga att det här var hur mysigt som helst! Känns väldigt naturligt och samtidigt kul att titta på, som att titta på två roliga kompisar. En tips är att använda undertext kanske när ni pratar nånstans där det är mycket ljud omkring er. Så att inte missa nåt. Keep up the good work!

 6. Så gulligt att du klätt dig som alex med hög toffs, stora örhängen och eyeliner när hon kommer hem till dig sen

 7. Så rimlig fråga <3 Jag gick verkligen på SUG när denna idé kom upp, så nu tar jag mig helt enkelt tid till detta för att det känns bra i magen! Men kommer såklart vara uppmärksam på mitt mående så att jag inte känner mig sådär stressad igen. Det är Alexandra som klipper, guld e hon <3

 8. Om ni ska prata om ätstörningar, så snälla gör det på ett ej-triggande vis. Inget om vilka knep ni har haft för att skippa mat etc, blir så lätt inspiration fö en som är fast i det där och inte kommit bort än.

  Men såklart tips och tanka hur man kommer ur det.
  Alternativt Tw i texten innan så en vet att en ej ska klicka in.

  Puss, mysig vlogg i alla fall.

 9. Så fin video! Wow! Snälla ta upp ångest mer, och hur man gör när det är som allra svårast! Ni gör det så bra

 10. KUL!! längtat och kommenterat massa gånger på att du ska börja med youtube hehe<33 såg första klippet och älskade det!

 11. Så himla kul!!! Älskar att kolla vloggar av personer jag tycker är inspirerande, så detta gör mig superglad! <3

  Tycker det låter intressant att höra mer om Alexandras ätstörning. Har själv haft / har problem med mat och tror många unga tjejer behöver höra mer om sådant! Dels för att vissa kanske inte förstår att de har problem, dels för att det kan hjälpa de som är medvetna och försöker bearbeta problemet. Men även för att visa för de personer som inte har problemet hur dåligt det faktiskt kan bli när man väl har tagit ett steg i fel riktning!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar