Annons
Annons


Fredagslåten!


Igår var jag på releasefesten för den nya låten Fake It ‘Til You Make It av Klara och Jag. Alltså fiiii-fan vad den är bra. Johanna spelade upp den för mig när hon hälsade på mig i Hälsingland i höstas, och sedan dess har jag sjungit på den jätteofta. SÅ catchy och så mycket härlig Abbafeeling. Det finns inget bättre än att helhjärtat uppskatta sina kompisars verk.

Annons

Johanna har berättat att låten handlar om en period efter gymnasiet då både hon och Klara Tuva gick från att ha sett sig själva som väldigt sociala personer, till att utveckla någon slags social fobi. Och så handlar den om när de bestämde sig för att verkligen köra på musiken, trots att de inte hade några kontakter. Det var bara att fake it ’til you make it, både socialt och med bandet. VILKEN JÄLA TUR ATT DE GJORDE DET.

Ellen och Felicia från Musikgäris DJ:ade med experthjälp av hunden Dasha.

KOLLA gulliga kompisar jag har!

Sen drog entouraget vidare till Morfar Ginko. Vi bredde ut oss på innergården där det var så vårig stämning!

My går på Handels och pluggade till en tenta när hon var där <3333 Gotta love her.

Sara Dehlin har gjort den här o-troliga musikvideon. Kan titta på den om och om igen.
Lägg in låten i era festligaste spellistor vetja! Det ska jag göra.

6 kommentarer till “Fredagslåten!”

 1. Åh, kan inte du snälla fråga dem vad de har för snygga vita kängor på sig? Supersnygga ju!!!!

 2. Hej, har en fråga till frågeinlägg 🙂 Hur är det i din kompiskrets, hör du av dig när ni ska ses och hör dina kompisar av sig till dig med. Är det typ jämnt fördelat? Jag är så otroligt trött på att det alltid är jag som ska fråga mina vänner om de vill ses. Kan träffa någon på fika och sen hör man inte ett ljud från dem. Om inte jag frågar så blir jag utan planer på helgen. Om jag bjuder på middag bjuder ingen tillbaka. Har du nåt tips? Ska man prata om detta med sina kompisar?

  1. Å vad jag känner igen mig i det där! Så där var det hela min uppväxt och hela mina tonår. Kände mig jätteofta ensam och oviktig och inte omtyckt…

   Är fortfarande lite i samma situation, även om det nog har ändrats en del – nu har jag några vänner som alltid hör av sig och vill ses när de är på väg hitåt (vi bor i olika städer till vardags), och några andra som iaf hör av sig sporadiskt.

   När det gäller min bästa barndomsvän har jag insett att hon aldrig tvingats höra av sig till andra, andra har ALLTID hört av sig till henne – hon är så van vid det att det nog aldrig ändras (vi har pratat om det, hon hör kanske av sig nån gång men sen efter ett tag återgår allt till det normala: hon vill gärna ses, men hör nästan aldrig av sig först). Men känner nog ofta att det alltid är jag som måste fråga runt efter sällskap till olika happenings och så, sällan eller aldrig hör nån av sig till mig och frågar om jag vill hänga med.

   Har inget råd egentligen, ville väl mest bara säga att du inte är ensam om att ha det så.

 3. Snälla säg att du flörtade med den super snygga killen med lockigt hår och glasögon! Dör snygghets döden…

 4. Åh! Och jag har en fråga angående den supersnygga blå one-shoulder-klänningen som din kompis har på sig! Har du lust och ork att fråga vart den kommer ifrån? <33 kan måhända passa perfekt på mig när jag ska på bröllop i sommar nämligen hihi

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar