Annons
Annons


Vlogg: Vanhedrar vi yogakulturen?


HEJ ÄLSKLINGSVALPAR. Jag och Alexandra har varit framme och har vloggat igen. Vi är SÅ glada för all feedback på förra veckans video!

Den här veckan är vi pissbakis på yogaretreat och pratar om hur vår relation till yoga har varit förr och är idag. Om hur svårt det kan vara att identifiera sig med yogakulturen och hur meditation egentligen funkar.

Annons

Se avsnittet här:

Det var Stina och Amy som arrangerade Nano Retreat, ett endagsretreat på Miss Clara med ett skitmysigt gäng tjejer. Önskar att det ägde rum en gång i månaden!

Bilderna (och några av yogasekvenserna i vloggen) har Minna Yr tagit.

<3

15 kommentarer till “Vlogg: Vanhedrar vi yogakulturen?”

  1. HUR perfekt vlogg-par är inte ni egentligen???? Ser SÅ mycket fram emot att följa detta i all oändlighet (hoppas jag)

  2. Idé till kommande video: era vardagliga sminkrutiner!! Ni kan sitta och sminka er framför kameran, säga vad för najsiga produkter ni använder och samtidigt snacka om vad ni än känner för! Skulle uppskatta då ni båda har flawless make! Puss å kram!

  3. vet ej om det är för att jag är ett bakismonster idag men grät från hjärtat mitt när du drog liknelsen med molnen och den blå himlen. himla bra förklarat <3

  4. Er vlogg är supernajs! Jag hade kunnat tänka mig en vlogg där ni läser favoritstycken ur böcker och diskuterar. Även typ matlagningsvlogg där ni lagar lite göttig mat och bara snackar livet.

  5. undrar också detta!!!! sånt otroligt GLOW!? vad är hemligheten? är knappt intresserad av smink men vill ändå veta, så glowiga e ni!!

  6. Hej! 🙂 Var kommer solglasögonen du har på dig i videon ifrån? Letar efter precis sånna!! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar