Annons
Annons


Jag gästar Ligga med P3 och tjötar om preventivmedel


Hallåeller!

Vi spelade nämligen in ett avsnitt av Ligga med p3 för några veckor sedan. Filippa Rosenberg, som jag känt i några år, är programledare där! Och jag och Hampus Nessvold fick gästa.

Vi pratar om preventivmedel. Vilka som funkat för oss och vad som gått åt skogen. Om varför så många kukbärare förvarar sina kondomer långt ifrån sängen och hur och när man ska ta fram dem. Och jag är sur och lite småelak.

Annons

Hade så jävla roligt med dem. Skrattade mig igenom den här inspelningen.

Lyssna på avsnittet här, eller sök på Ligga med P3 i din podcastapp!

12 kommentarer till “Jag gästar Ligga med P3 och tjötar om preventivmedel”

 1. Grattis till framgångar! Bra av dig att lyfta viktiga ämnen som preventivmedel i svenska radiohem. Ska lyssna på programmet snarast! Måste även fråga var du köpt de där brallorna? De ser otroligt sköna ut. PUSS

 2. ÅH fan va kul, nu vet jag vad jag ska lyssna på, på tåget hem imorgon.
  Lyssnat massor på ligga med p3 och din och fridas podd, så det kommer ju bara vara bra!

  Kram

 3. Gud spiral….hade förträngt. Min barnmorska var jättefin och masserade mina fötter men det var en sjukt jobbig upplevelse, jag mådde dåligt i flera dagar och kunde typ inte röra mig pga smärtan. Ej för att skrämma någon – men värt att prata om ändå! Vad man utsätter sig för liksom? Jag kan fortf bli sur på min pv för att han slipper gå igenom dessa kval för vårt sexliv. Tycker att Tens låter bra! Jag fick rådet att ta en panodil innan…
  MEN: nu när den väl är inne är det faktiskt det bästa jag haft hittills. Inga direkta biverkningar och får knappt någon mens längre (mmmm).

  1. Hade precis samma upplevelse första gången jag satte in spiral, och bävade mig i princip i fem år inför att byta ut den. Men andra gången hade jag inte alls ont efter, skönt! Lite skakis efter själva insättningen bara (som ju i sig gjorde ont). Men den där långvariga smärtan som var efter första gången fanns inte där den andra gången 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar