Annons
Annons


Fredagskvällens storhet, lördagsmorgonens litenhet


I fredags eftermiddag rullade Härjedalingen in på centralstationen. Jag var hemma i Stockholm igen efter en vecka på landet.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha länge länge skrubba skrubba tvätta tvätta. Sen blev jag sugen på att locka håret, så då gjorde jag det.

Annons

Under tiden lyssnade jag på en asinspirerande föreläsning av Monika Fagerholm, där hon pratar om skrivandet på Littfest i Umeå. Hon har en väldigt befriande syn på skrivprocessen. Jag klistrar in videon i slutet av inlägget, så kan du ha den i bakgrunden medan du lagar frukost eller städar toaletten eller vad folk nu gör på söndagar.

Åter till fredagen. Sen mötte jag upp detta gäng: Alice, Johanna, My, Agnes + Klara-Tuva som inte hamnade på bild.

Vi skulle fira Mys födelsedag i efterskott! På Riddle Room! Konceptet är att man går in i ett rum där man ska lösa en gåta. KUL. I vårt rum var det Harry Potter-tema och vi hade en timme på oss att hitta ett försvunnet halsband. Vi klarade det!!! Vi är stolta över detta!!!

När vi kom ut var det fortfarande ljust. Fy satan vad härligt det är med vår, mmmm stating the obvious.

Vi var middagshungriga och vinsugna (kyparen sa ”vad ska flickorna äta ikväll då?” och då sa jag ”dessa KVINNOR ska äta pizza!”). Sen gick vi till Oljebaren där det var soulklubb med un-der-bar livemusik och det kändes som en hemmafest för det var trångt och svettigt och fullt av personer jag gillar.

Sen åkte vi till Under bron och där tappade jag bort alla mina vänner hela tiden och dansade massor och blev lite blödig och skrattade från magen och, jo, drack en öl för mycket.

Ringde Yrsa i morse och behövde stöd när alla skamkänslor drog över mig, men FaceTime var! inte! tillgängligt! Svag stund.

Drink responsible you guys <3 hälsar Flora.

Jo. Just det. Monika Fagerholms hemliga skrivarskola:

7 kommentarer till “Fredagskvällens storhet, lördagsmorgonens litenhet”

 1. det här med att *piffa sig en aning* när en varit sjuk/borta/whatever <3 så befriande! det är för övrigt mitt bästa knep för att må lite bättre när en är sjuk. duscha länge, smörja hela kroppen i najsiga krämer och sen klä på sig något skönt men fint. lite som att lura sin förkylning!

 2. Träffade dig ute i fredags och blev så glad och du var så gullig och snäll mot mig <3
  skönt också att man ej va ensam med skamvågen på lördagen hehe

 3. Hej fina Flora!

  Jag hittade dig för cirka 1 år sedan då jag googlade inspo till kommande Gotlandssemester, hann dock inte med den förra året så tänkte att detta året smäller det. Ni var ju på cykelsemester, såg FANTASTISKT ut, men jag är lite nyfiken på hur er packningslista såg ut då ni bara hade cyklar att köra runt allt på. 🙂
  Hade varit fantastiskt om du kunde skriva ett inlägg om det eller något liknande.
  Tusen tack för bästa bloggen!
  xoxo Kajsa

 4. Kan verkligen relatera till bakisångesten, men äsch, imorgon är en ny dag! Du verkar ändå haft en riktigt toppenfredag<3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar