Annons
Annons


Gatufest & giftermål med Elvispräst


Igår var en sån dag som jag tror att jag kommer minnas när jag sitter hemma med influensasjuka barn och en karl som just lämnat mig för någon yngre. Att vi var tjugotre en gång i tiden och att solen sken på oss då.

Annons

Tack till Klara som tog alla dessa bilder i färg och som HOTTAR UPP LIVET.

Anledningen till dagsfesten var att Agnes föddes för tjugofyra år sedan. Här är hon, med aperol spritz och sol i hår. <3

Här stod vi utanför ett gym och var fulla och odrägliga i protest.

Kul att folk e kära : —- )

Sara.

Gabriel och Gustav HEJ.

Värd! William! Som dukar upp utvalda snacks!

Alice och Gustav.

Aksel och Dahir.

Önskar att ni kunde se hans luggdans.

Klara Tuva och Johanna. Älsklingar. Klart vi dansade till Fake it ‘til you make it, klart vi poserade med tulpaner.

Viktor och Lukas med de snällaste ögonen! Här tror jag att vi pratade om dejting, och hur vanligt förekommande det är att folk (däribland sannolikt jag själv) säger ”jag är en sån som…” för att framställa sig själv på ett visst sätt. Liksom paketera sig själv på dejten. I stället för att VISA hur man är. Detta måste upphöra!!

Jag fick kyss å smek.

Och poserade med citrusfrukter.

Älskar att dansa med denna Sam. Vaknade upp med så mycket värk i kroppen i morse, tror samtliga av oss bar någon på ryggen igår. Några tog även sovpauser mellan låtarna, det är hårt med dagsfest <33333

Alice och Sara.

Sen gick vi ner för backen till Moon motel.

Där vi dansade och vissa gifte sig, det var en präst i Elvisdräkt där?!?!?

En oändlig dag och natt blev det. Sen åkte jag hem och käkade mackor i becksvart mörker. Nu ska jag bege mig till gamla läggan och rensa. Hämta lampor också.

<3

15 kommentarer till “Gatufest & giftermål med Elvispräst”

  1. Creepyvarning på mig MEN den bilden där du skriver att det är kul med folk som är kära, är inte det Sandra Beijers bror Jack?? Eller var det bara lite likt

  2. Asså det verkar sjukt kul med dagsfest 😀 Och alla dina kompisar är så snygga haha, måste bara tillägga det!

  3. Åh så himla fina bilder! Vilken slags kamera är det som används för att få den fina effekten, eller är det bara redigering?

  4. Herregjössanes DÖR för dina snygga vänner på bilderna. Vad är det för kamera som färgbilderna är tagna med? Eller är de redigerade för att bli så fina i efterhand?<3

  5. Hej fina du!!
    Vet du vad filtret heter som hon har använt eller vilken app? Har sett det innan (tydligt att se eftersom de kommer med små siffror i orange på bilden av filtret) men aldrig fått reda på var jag kan hitta det!

    Kram <33

  6. Nej jag kan inte släppa det här VEM är denna Gabriel? Att han inte är singel är väl fattat….. Men det finaste jag sett på år och dar

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar