Annons
Annons


Skeppsholmen med Zara


Hej på er.

Jag har precis kommit hem från Skeppsholmen och Zaras ateljé. Zara och jag lärde känna varandra när vi pluggade skrivande på Jakobsbergs folkhögskola 2013-2014. Under det året satt vi mer eller mindre varje vardag intill varandra och skrev. Idag likaså. Jag skrev klart ett första utkast på en text till en antologi och Zara jobbade med ett längre projekt som måste UT. Tycker så mycket om det.

Annons

Vi käkade lunch på moderna museet och drack kaffe i solen sen. Pratade om sex och skrivande. Om bebisar. Om hur många dejter man kan gå på utan att bli själsligt urholkad. Och sen promenerade jag hemåt med Bea i telefonen, och nu är klockan 16:22 och om en timme ska jag dricka cava på Paradiso med några jag tycker om, så hej så länge <3

Zara önskar er en rivig helg <3

6 kommentarer till “Skeppsholmen med Zara”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar