Annons
Annons


Q&A: Går det att bli frisk från sin ätstörning? Hur kommer man över exet?


Hej kära ni. I veckans vlogg (den blev lite försenad för att Alex! Dator! Kraschade! Förstår ni mardrömmen??) svarar vi på era frågor. Bland annat dessa:

→ Hur blir man frisk från en ätstörning, kan man över huvud taget bli det?
→ Hur mycket får man titta på andra när man har partner?
→ Hur träffades Alexandra och Petter?
→ Hur funkar en menskopp?
→ Hur redigerar man ett bokmanus och kommer en uppföljare av Stanna?
→ Vaaaaar finns snubbarna, och vad gör man på dejten?
→ Hur är ni kroppspositiva?
→ Vad har hänt med Alexandras hår?
→ Och hur i helvete kommer man över sitt ex?

Annons

Tryck gärna på tummen upp om ni gillar <3 I nästa avsnitt pratar vi om acne. Om hur det har präglat oss (och fortfarande gör det) och vad som har hjälpt oss. Prenumerera på kanalen för att inte missa det ;-))))

13 kommentarer till “Q&A: Går det att bli frisk från sin ätstörning? Hur kommer man över exet?”

  1. gillar era videos så himla mycket! så bjussiga, nära och vill väl. tack för att ni gör det här <3

    ps! en extra kram till er som kämpar med ätstörningar, eller som har kämpat och nu funderar över om det går att bli frisk och fri. kram!!

  2. Alltså, Alexandra ser verkligen ut som en kombination av Cameron Diaz och Maggie Gyllenhaal! Så fin (Flora lika fin också såklart.)

  3. Fråga om skrivande! Jo, du säger att du skriver ner grejer i anteckningarna i telefonen ofta. Jag undrar: har du något system för hur du sedan går tillbaka och sorterar alla dessa anteckningar? Så att du sedan kan få ihop dem till text menar jag! Skriver du över dem i nåt dokument eller organiserar på annat sätt? Är själv en skrivande person med en telefon med över tusen anteckningar som jag nu försöker klura på något lite bättre överskådligt system för att sedan kunna omarbeta dem till mer sammanhängande text. Haha, kanske konstig fråga, men är lite obsessed med att strukturera och organisera, vet att inte alla är det :–))) puss och tack för fin blogg <3

  4. haha guuud! så roligt att du sa ”sjuksköterska eller lärare” pga när jag tittade på hur du pedagogiskt förklarade hur menskoppen fungerar tänkte jag EXAKT den tanken. ”informerar som en sjuksköterska ju!” mvh sjuksköterska

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar