Annons
Annons


vegansk ceasarsallad & potatistacos


Nu blir det matprogram gånger två! Hittade opublicerade bilder från den senaste månaden från två luncher jag ätit.

Först ut är hemma hos Siri! Som driver instagramkontot @olivehummer som ni kanske känner till? Hon var så gullig och bjöd hem mig på lunch.

Annons

– Hmmmm vad ska jag laga? Jo jag vet, vegansk ceasarsallad!

– Gillar du endiver? Frågade hon.
Som om man inte skulle göra det? Så otroligt gott ju.
– Kan jag hjälpa till med något? Frågade jag.
Hon bara skakade på huvudet och pekade på en stol. Så då satte jag mig ner och lät mig serveras.

Mmmm ceasarsalladen innehöll chilikrutonger, sojasvamp och grönkål. Och en galet god sås. Receptet har hon skrivit upp här! Kommer lätt copy-paste:a någon dag framöver.

Vi hann avverka ganska mycket kärleksprat på 1,5 timme.

Tack gulledu, snart bjuder jag tillbaka. Ska försöka att inte känna prestationsangst bara, inte varje dag man ska bjuda en tevekock på lunch.

En annan lunchdejt jag haft började här, i mitt eget kök. Jag fick ett bud från Svegro, som föreslog att jag skulle göra potatistacos. OKEJ SKA BLI.

Hade Paulina på besök! Vi satt utanför mitt hus och åt i solen. Kolla, här hade gräset knappt blivit grönt än. Men varmt var det. Det var den första riktigt varma dagen.

Jaha det är ju svårt att se vad detta är för något, men det är stekt potatis med en massa tacokrydda, sallad och en riktigt god pico de gallo. I tortillabröd. Försökte hitta receptet online men utan framgång. Sorri sorri.

Hej mitt hjärta vad mysigt att få laga lunch till dig <3

Nu måste jag göra mig i ordning för att gå till skolan. Språkskolan. Är i Paris om ni missat. Vi hörs snart snart snart.

4 kommentarer till “vegansk ceasarsallad & potatistacos”

  1. önskerubrik: saker att tänka på vid flytt, flyttips! från en som just flyttat :—) till en som snart ska flytta

  2. berätta mer om språkskolan snälla!!! mvh har aldrig varit i paris å vill se ut som att jag spenderat mitt livs alla dagar där och TÖRSTAR ihjäl mig efter paris (och rödvin)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar