Annons
Annons


Kompisdejta någon i sommar + vlogg om hur man hittar vänner och får relationerna att hålla


Hej på er stjärnor. I det här avsnittet tror vi oss veta något om vänskap. Vi pratar om hur man kan få nya vänner (Alex och jag träffades genom Instagram!) och hur man får relationerna att hålla. Och kan man göra slut med en kompis? Jag är dessutom toknervös pga anledningar.

Annons

I samband med det så vill vi också uppmuntra er att sträcka ut handen till varandra. Så här kommer ett kompisdejtinginlägg för sommaren. Kanske vill du ha någon att gå på festival med? Gå ut och dansa med? Resa till Köpenhamn med? Singelpeppa med? Det där vet nog ni bäst.

GÖR SÅHÄR:

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet men byt ut @ mot (at) (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail om ni vill det). Jag måste acceptera kommentarerna innan de dyker upp, så ibland kan det dröja lite.

Happy dating <3

199 kommentarer till “Kompisdejta någon i sommar + vlogg om hur man hittar vänner och får relationerna att hålla”

 1. ÖSTERGÖTLAND! Lkpg/Motala

  Hallå!! 25 år, born and raised i Motala, men kan mkt lätt ta mig till typ lkpg.
  Gillar mkt att läsa, se film/serier, dricka prosecco/öl, dansa och allmänt bara hänga och chilla. Bästa filmerna är skräck! De flesta av mina vänner har flyttat till större städer, men jag sitter lite fast där jag är nu. Jobbar som uska och tycker det är bästa jobbet i hela världen.
  Läser det mesta, men mina favoriter är Gardell/Vonnegut/Hassen Kehmiri. Om någon har Vonnegut som favorit är det ett stort plus, då jag inte mött någon sådan ännu, men det är såklart inget måste! Främst vill jag hitta någon som kanske vill ta en öl, diskutera (främst antirasism, feminism, psykisk ohälsa) och vara allmänt chill med! Men är ärligt talat up for anything, att utöka sin vänskapskrets kan aldrig vara något dåligt!
  Min mail är madeleinerydholm(at)gmail.com.

 2. Hej!! Jag är 22, trevlig, glad och bor i GÖTEBORG och tycker om att spela musik med mitt band och att fotografera bland annat. Vill ha nya vänner att hitta på allt möjligt med. Gå på konserter, käka ute, gå på bio, gå och ta en drink, bara hänga-you name it! Är öppen för allt. Min mailadress är: vanessa_tatyana(at)hotmail.com

 3. STOCKHOLM

  Nybliven artonåring som dessutom är arbetslös i sommar medan alla kompisar jobbar – vad gör man då? Jo, hittar på roliga saker med nya människor förstås! På fritiden tycker jag mycket om att dansa, fotografera (analogt för tillfället), laga mat, hänga med kompisar, spela piano, slötitta serier, läsa böcker och göra allmänt kreativa saker. På sommaren tycker jag om att bada, vara utomhus så mycket som möjligt och hitta på roliga saker – gärna sånt jag inte gör annars. Om du också är sugen på att ha en asrolig sommar, hör av dig!

  [email protected]

 4. JÖNKÖPING
  Hallå! Jag är en glad 22-årig student som har hela tre månaders(!) sommarlov. När jag inte studerar gillar jag att spela musik/sjunga, träna, resa, läsa och mycket annat kreativt. Tycker det är kul att träffa nya människor, så tveka inte att höra av dig om du bor häromkring. Vi hörs!
  idafritiofsson(at)live.se

 5. STOCKHOLM
  Hej där! Jag är sjutton år och har precis gått mitt första år på gymnasiet. I sommar kommer jag ha mycket dötid när mina föräldrar jobbar och när jag själv inte sommarjobbar. Kanske någon som man kan fördriva tiden med. Jag tycker om att fotografera, shoppa på second hand och loppis, rita/måla och annat pyssel, älskar djur, försöker läsa ut böcker, gillar att kolla film, är intresserad av inredning, har ganska barnslig humor och annat. Jag kan vara blyg i början, men det betyder inte att jag inte uppskattar nytt sällskap. Skulle uppskatta någon som kanske kan få sommarlovet att kännas kul och inte långtråkigt. Hoppas denna introduktion intresserar någon! <3
  (Instagram DM går också bra på: @tuvasuilan)

 6. MALMÖ/ YSTAD/ LUND

  Hejhej! Mitt namn är Maja och jag är nyss hemkommen till min hemstad Borås efter en vår i Berlin där jag hängt på museum, pluggat dryckeskunskap och genus och kultur. Till hösten kommer jag att börja på Skurups folkhögskola och plugga Journalistik! Jag kommer att bo på skolan, men Malmö, Lund och Ystad är inom 25min tågresa och jag är SÅSÅ pepp på ett år i skåne, men känner ingen!

  Jag gillar att dricka öl o vin, dansa, prata politik eller prova något som du tycker är kul! Vill du ha någon att laga middag med? Gå på yogaklass med? Hänga framför en serie med? Dansa o dricka öl med? Är ganska lättsam, lättroad och nyfiken om jag får säga det själv 🙂
  HIT ME UP!

  @majalandin på instagram
  [email protected]

 7. STOCKHOLM
  HEJ! jag heter ida, är 20 år gammal å är born and raised i lund. i augusti kommer jag flytta till stockholm för å plugga konst. supergalet att ens skriva den meningen!! kommer antagligen bo tillsammans med min partner, men för att inte drunkna i mitt eget förhållande så söker jag mysiga personer att lära känna i stockholm! känner ju verkligen 0 stycken. läskigt!! så det här kanske inte är så mycket i sommar, mer mot slutet! men börjar gärna snacka med någon innan jag flyttar upp såklart!
  jag är: en lugn skåning med bra lundensisk dialekt. skapar mkt saker. tycker om färg och form. kan kameror, socialist å feminist, har en såndära blogg, svettas alltid, yogar ibland, tycker konsthistoria är det bästa någonsin, hatar öl, älskar picknick, å en massa annat. såklart! hör gärna av dig! dm på insta (ett_kolikbarn heter jag där) eller ett mejl till ida.heinolsson (at) gmail.com funkar bra!

 8. <3STOCKHOLM<3
  Hallå! Jag är 21 år och lever i hufvudstaden. Saker jag gör: pluggar media, mediterar, suktar cava, smörjer in mig i diverse olika lotions, lyssnar podd, hänger med vänner, pussar på min kille, försöker förstå the law of attraction, försöker komma på saker jag gör OCH MYCKET MER! Jag skulle tycka det var så kul att hitta någon ny vän att hänga med i sthlm.
  Skriv till mig på cemelie(at)hotmail.se eller på instagram (at)emeliecarpelan. KRAM.

 9. MALMÖ/LUND
  hEJ, hade varit asnice att hänga med nytt folk i sommar, är i princip arbetslös och grejer så har all tid i världen att hitta på grejer! Flyttar snart till Lund där jag ska plugga design och arkitektur, vilket är saker jag tycker fett mycket om och mer än gärna uppskattar tillsammans med nån annan!! Älskar att gå på museum och gallerier, eller att bara ha mysig artkväll och måla och umgås. Spelar även lite halvt i ett band, så hade varit sÅ ROLIGT extra plus i kanten om vi kan jamma lite tillsammans! Annars älskar jag pASTA !!, att laga mat fuldansandes, att mobba öl bc äckligt?? och att fnissa år astrologimemes. Så tAKE a chance on me vetja, ba dm:a @cymbalsplash på insta, eller maila [email protected]

  1. Glömde säga!! Hänger en hel del på ÖSTERLEN också ifall det finns andra peeps som hänger där och vill umgås och picknicka och bada loss!!

 10. STOCKHOLM
  Hej internet!!! Mitt namn är Frida, jag är 20 år och söker reskompis i höst! Lägger all min tid på jobb, vänner, böcker, kläder, musik, min hund osv. Älskar att prova nya saker och att prata om allt möjligt. Har kompisdejtat förut och det är verkligen superkul, men nu tar jag det steget längre och tänker(+ hoppas!!) att någon annan också ska ut och resa i höst och vill ha sällskap? Jag har tänkt åka i oktober och vara borta så länge pengarna räcker. Vill åka till t.ex. Australien/Sydostasien/Indonesien/Tokyo men är öppen för förslag. Ingenting är bokat än men vi kanske kan prata ihop oss? Om du redan har varit ute och backpackat får du mer än gärna höra av dig med tips, är väldigt vilsen <3
  Min mail: [email protected]

 11. STOCKHOLM
  Heyyy! Jag heter Emma, är 20 år och bor sen i höstas i Lund och pluggar ekonomi. Nu i sommar ska jag dock hänga en massa i huvudstaden och sommarjobba, och känner att jag vill nya kompisar att leva life med när jag inte jobbar!! Är uppvuxen i Uppsala så har lite koll på stan, men har insett att det finns hur mycket nytt och kul som helst att upptäcka ju. Jag gillar egentligen det mesta men extra mycket gillar jag mat, öl, att lyssna på livemusik (<3) och prata om livet typ! Om du hänger med mig utlovar jag random överstämmor, extrem svengelska och entusiasm över konstiga glassmaker heheh
  If you wanna be my new bud – skriv ett dm på insta (@emmakvarnheden) eller maila (emmakvarnheden(at)live.se)
  ALL THE BEST <3

 12. Jönköping ❤ Lisa, 25 år. Gillar att prata, men är ganska dålig på småprat. Skrattar mycket, men bär samtidigt på ganska mycket allvar. Älskar kläder, men behöver någon som peppar mig till att våga vara mig själv mer på det planet. Är kreativ, men självkritisk – skulle vara drömmen att träffa en kompis att skapa tillsammans med.
  Mer om mig, lite kort; har en hund som jag är otroligt fånig med, älskar mys, tar hand om mina växter som om det vore mina barn, ser gärna film, läser böcker, lyssnar på musik osv. Sjunger i bilen och dansar framför youtube. Äger sju peruker, älskar att klä ut mig och drömmer om att bli skådespelerska fast att jag aldrig testat att spela teater.
  Finns ju massor att berätta men det tar vi när vi ses 🌱 [email protected]

 13. NEW YORK
  Hej!! Emma 21 år har väldigt spontant åkt till new york över sommaren och hade jättegärna hängt med någon på museum, i park, på konsert, med en öl i handen eller på alla vietnamesiska restauranger (pga bahn mi WOW). Hojta om du är around oh vill hitta på något, min mail verkar dock inte uppskatta den plötsliga förflyttningen så smidigast är nog via instagram där ja heter emmaahelgessson, ses i mina DMs hörru!!

 14. Stockholm!
  Hej därute, Thilde här<3. Jag fyller29 år på lördag och ska åka till köpenhamn imorgon med min kille för att fira i förskott..Mys! Pluggar till lärare och är snart klar. Vill lära känna nya mysiga människor som är entusiastiska och vettiga/galna på samma gång att hitta på saker och har roligt med! Har bott i Stockholm i 17 år och innan dess bodde jag i Kina. Tycker om all slags konst, personlig utveckling, poesi, mat, vin och träning! :))

 15. Tjabba tjena kompisar! Åh vad jag längtat efter ett sånt här inlägg. Så himla kul idé!
  Här är jag, Emma, som söker vänner i UPPSALA. Grejen är såhär, jag bor bara i Uppsala och har därför inte hittat ett ”naturliga” kontaktnätet än (så svårt?). Det blir liksom tågkonduktören som enda relation när jag pendlar mellan Sthlm och Uppsala 5 dagar av veckan. Eller kassan på Ica (lär gärna känna någon där för FAN vad trevliga Ica Luthagen är).
  Hade vart SÅ kul att lära känna någon eller några här i sommar, för när semestern börjar behöver jag någon som kan lära mig mer om den här staden:).
  Gillar du att dricka vin (helst inte rött för då kommer jag slockna så småningo), kaffe, öl, HUNDAR (min hund Eddie är döpt efter lillkillen i bonusfamiljen) och att bara HÄNGA så skriv!!!!! Vill lära känna dig!!!
  Insta DM: emmagrannars
  Eller
  Mail: emmagrannars(at)live.se

 16. STOCKHOLM
  26-årig Malmöit men flyttar till Stockholm över sommaren för att jobba på modette!
  Jag älskar Parkhäng, öl/vin, mat, skriverier och bara leva Lajf.
  Jag kommer att bo på Södermalm och om jag ska kategorisera mig själv är jag nog mer av denna typ. Jag äe supersingel och redo för mingel (tänker tindra järnet där uppe) men jag måste ju ha någon att berätta om mina katastrofala / mindre katastrofala dejter. Pratar gärna om allt, högt och lågt! Hoppas vi ses, puss o kram
  Ebbabea(at)hotmail.com

 17. SUNDSVALL
  Blir inte Sundsvallsbo förrns 30 juni, men jag tänker börja slänga ut lite vänskapstrådar här och där redan nu. Jag är 28 år. Har bott många år i Uppsala fram tills nu när jag har en månad sommarjobb i Göteborg. Jag gillar att dricka kaffe, simma, skriva, vara ute i naturen, läsa böcker, lyssnar på poddar, att podda själv och vara politiskt organiserad. Sen jobbar jag bara 20 procent som journalist under resten av tiden i sommar, så mycket tid finns till påhitt som bad, skogsaktiviteter, vandring, dricka folköl, gå på Lusa, göra utflykter, sitta inne under regniga dagar och lyssna på skivor. Visa och upptäck Sundsvall med mig va!
  Lenita1989(at)hotmail.com

 18. STOCKHOLM

  Hej alla!
  Jag heter Lovisa, jag är 20 år, snart 21, och vill lära känna ännu fler i sommar. Det är min första sommar själv på 5 år då jag alltid befunnit mig i kärleksrelationer, därför har jag bestämt mig för att sommaren 2018 ska bli den roligaste sommaren hittills! Just nu jobbar jag heltid på Skincity men jag kommer förhoppningsvis börja plugga i Lund i höst. 🙂 När jag är ledig tycker jag om att vila, umgås med personer jag tycker om, läsa, yoga, hålla på med hudvård och titta på (för dyra) kläder. Är nyfiken på andra människor och vill hitta på saker som dyker upp i Stockholm eller kanske i andra städer. Skulle vilja resa lite mer ooch lära känna snälla människor, så mitt enda krav är att du är snäll. <3 Hoppas verkligen vi hörs och ses! 🙂

  Min mail är alexanderssonlovisa(at)gmail.com

  Instagram Lovisa.alexandersson

 19. STOCKHOLM

  Hej alla!!

  Jag heter Natalie, fyller 20 i år och kommer efter midsommar jobba nära globen och hålla mig mer i stan, då jag precis sagt upp mig från mitt nuvarande jobb.

  Vill så gärna hitta fina vänner som jag kan göra allt möjligt med. Nu på sommaren uppskattar jag balkonghäng, parkhäng, promenader och utekvällar!

  Jag är väldigt okomplicerad som person. Gillar de flesta jag träffar, dömer inte och är pratglad när jag klickar med någon. Skriv gärna till mig på snap eller instagram (nataliejnsson på båda) ifall du/ni vill ses och ta ett glas vin, äta lunch, träna eller kanske bara ta en prommis tillsammans!

  Insta & snap: Nataliejnsson

 20. Olivia heter jag och flyttade till JÖNKÖPING för ett år sedan, pluggar i Linköping. Jag tycker om att dricka öl, laga god mat, baka och fika när jag har tid och CSN har kommit höhö. Annars blir det mycket plugg och en del upptäckande runt omkring (älskar att åka bil). Sen har jag en liten hund som jag mysa med om dagarna. Kan säga att det är skitsvårt att skaffa vänner om man pluggar i en annan stad och är nyinflyttad, så ni från Jönköping, hör av er! Jag vill ha en ny kompis och hoppas att du vill lära känna mig!
  Olivia.davidsson(at)live.com

 21. MALMÖ
  Hallå! Jag heter Ida och är en 26-årig som ska börja ”vuxenlivet” med heltidsjobb inom några veckor. Jag hade så gärna träffat någon som också jobbar så vi kan ses på aw, träna efter jobbet och/eller lunchdejta? Jag älskar träning, mat&vin, loppis och att lära känna människor. Jag har egentligen endast en bra kompis i Malmö men drömmer om att bygga upp ett litet gäng. Vill du vara med så hör av dig!
  Ida.kleinau.andersson (?at?) gmail.com

 22. Hej! Åldersnojande och drömmande 26-åring som bor i Göteborg och bygger 3D-modeller under dagarna. Jag uppskattar dåliga skämt, hundvalpar, upptäcktsfärder och kreativitet i alla dess former (skriva, läsa, rita etc!) Jag är också vegan och lever för att hitta bästa veganmaten överallt samt övar för fullt på att bli grym på gitarr (oklart hur det går haha). Relativt nybliven öldrickare dessutom som testar mig igenom Göteborgs ölutbud. Skulle himla gärna vilja hitta någon vapendragare i Göteborg (eller någon annanstans) som vill gå på äventyr, testa öl, ha skrivardag och snacka om livet i allmänhet. Träningskompis hade också varit kul! Styrketräning och löpning är det som gäller men skulle även vilja börja i någon kampsport.
  Så vad väntar du på?! Skriv nu då! Det kan bara bli kul!
  /Helena
  heljo92(at)hotmail.com

 23. VÄXJÖ
  Hej! Är 22 år, bor utanför Växjö tillsammans med mina föräldrar(fortfarande jag vet) till hösten ska jag börja plugga efter att har tillbringat åren sen jag tog studenten utomlands. Jag älskar att resa, yoga, läsa, umgås och bara snacka om allt det fina i världen. Är ledig hela juli så hade gärna träffat några nya härliga människor att spendera de dagarna med.
  Mail [email protected]
  instagram engstroma

 24. STOCKHOLM
  Hej!! Fanny heter jag och fyller 21 år om 25 dagar. I sommar ska jag vara helt ledig och vill därför hitta på massa roliga saker! Hoppas du vill göra det med! Saker jag gillar att göra är t.ex. gå på Grönankonserter, dricka öl, dansa, hänga i parker, bingea Netflix, resa (!!) och lyssna på musik. Som person är jag väldigt social, glad och nyfiken! Om du vill ses och göra något kul i sommar så kan du mejla mig på fanny.helsing(at)gmail.com

  Ha det så bra!

 25. KRISTIANSAND

  Hej!!! :’) är en person som ska jobba i Norge nu i sommar och kommer behöva en eller kanske två (eller tre) fina att bada med, bli kliad i håret av, lyssna på musik med, äta frukost på balkongen osv osv. Vill verkligen lära känna Kristiansand så om du är pepp på utflykter och ha roooligt skriv till majj <3
  oliviamodalen (at) gmail.com

 26. GÖTEBORG
  Hejhej! Heter Hanna är 23 snart 24 och är precis färdig med mina 3 år på uni, så ska snart börja jobba på Sahlgrenska. Kul och lite läskigt! Är så pepp på att hitta nya personer att hänga med i sommar och framöver! Exempelvis dricka kaffe, öl eller vin, promenera, picknicka, laga mat, ev starta bokklubb pga verkar så mysigt (!), byta sticklingar, åka till Saltholmen och bada osv osv.

  Skriv så styr vi upp något! 🙂
  hannahcarlsson(at)hotmail.se

 27. LINKÖPING/NORRKÖPING

  HEJHALLÅ!
  Jag heter Lisa, är 25 är gammal och arbetetar som högstadielärare.

  Gillar att laga mat, dricka drinkar på min balkong, läsa expressen på söndagar, gå i second hand-butiker, läsa böcker på en parkbänk och lyssna på livemusik.

  Är i nuläget inne i en livskris där hälften av mina vänner fortfarande är studenter och går på fest varje helg, och andra hälften har alla sambos och fästmän och planerar bröllop, och jag är någonstans i mitten.

  Om du blir kompis med mig lovar jag att bjuda på mat, vin och boktips.

  Lisa.ennerfelt(at)gmail.com eller (at)ennerfail på instagtam!
  Puss och kram, skumbanan.

 28. JÖNKÖPING
  Hej! Jag är en 22-årig student i Jkpg. Har bott här i två år men saknar fortfarande nära vänner i staden. När jag inte pluggar hänger jag hemma med mina två katter och lyssnar på ljudböcker.
  Jag behöver dessutom komma igång med träningen.. men det är så tråkigt att gå till gymmet själv. Så är du sugen på en gymkompis finns jag här!! Hör gärna av dig till ranglincajsa(at)gmail.com ❤

 29. STOCKHOLM
  Heej! Jag heter Nathalie och är 18 år, men känner mig oftast äldre (hehe). Jag bor en bit utanför Stockholm men hänger oftast i Stockholm och går i skolan där. Men nuu är det ju sommarlov! Skulle verkligen vara så kul att träffa en ny person, kanske just du som läser det här;) Jag vill göra mysiga och kanske lite äventyrliga (??) saker i sommar. Kanske paddla kajak? Men mest mysiga saker som att läsa bok, simma och bada, dricka vin, äta sötpotatis pommes, prata om liiiivet. Hit me up på nathaliekasche(at)hotmail.com, eller instagram dm om du vill. Heter Nathalie.brouwerr där:)
  Kram!

 30. KALMAR/VÄXJÖ

  Hejjjjjjj. Är en tjej som fyller 21 i höst och som tycker mycket om böcker, musik och växter. Jag är född och bor i Kalmar. Älskar att bara hänga och gärna kombinerat med fika!! Vill så så så gärna träffa någon som också gillar att ha mysiga spontana häng. Saknar att ha någon att bara prata om allt med och ha kul ihop med. Jag ska förmodligen plugga en kurs i genusvetenskap i Växjö så bor du där kanske du vill visa mig stan! Om du vill veta mer om mig så skicka ett mejl till Stephanie.97(at)live.se
  kram <3

 31. MALMÖ
  Tjabba! Linnea heter jag och är 17 år (men har hört att jag är mogen för min ålder hehe). Nu på sommarlovet skulle jag jättegärna vilja lära känna nya människor att hänga med då och framöver! Jag älskar att gå på konserter, secondhand-shoppa, prata om astrologi, filosofi och såna spännande saker, ha mysiga strandhäng på soliga sommarkvällar, måla och skapa annan konst och hitta på en massa spontana små äventyr! Dessutom har jag nyligen börjat lära mig att skejta, så om du har ett intresse av skejting är det också superkul! Hit me up på Instagram @Linneaalmaa eller maila mig på Linneaalmafredrika(at)gmail.com vetja! <3

 32. LYON
  Hei!! Jeg heter Hanne, er 26 år, og er NORSK. Bor i Bergen akkurat nå, men flytter til Lyon i august! Jeg har fått inntrykk av at det er flere svensker enn nordmenn i den byen, og derfor tenkte jeg at det var verdt et forsøk å skrive her. Jeg studerer juss og er veldig glad i foto, lese bøker, henge på kafé/bar, danse, gå på museum, og å utforske nye steder. Generelt veldig eventyrlysten og nysgjerrig! Det hadde vært hyggelig å møte noen å øve på fransken sammen med:)

  Om du selv bor i Lyon (eventuelt Paris, jeg vurderer å flytte dit på vårsemesteret), eller kjenner noen som gjør det – ta gjerne kontakt! 🙂
  Instagram: hannenygg
  Mail: hanne_nygaard(at)hotmail.com

 33. STOCKHOLM

  Hejhej! Jag är en (snart) tjugotvå-årig tjej som gillar att skriva, lyssna på musik, fuldansa, dricka kaffe, ta en öl, snacka om livets svåra frågor och äta mat. Lever i en lägenhet på bottenvåning på Odenplan med min pojkvän som är kock. Så mat i alla olika former är något jag gillar (älskar). Juste, spelar korpenfotboll och försöker få igång träningsrutiner igen. Hehe. Att skriva är något jag behöver göra, ibland mer och ibland mindre. Kommer från Jönköping i början men har bott här uppe i snart tre år. Tyvärr finns det massor av ställen och oupptäckta områden jag inte varit på. Dit vill jag.
  Så, om du känner för att gå på dejt med mig och förhoppningsvis förstå min sjukt dåliga humor (som jag älskar) är du möjligtvis den rätta kompisen för mig. Vi kan ju testa, kontakta mig på sanna.thisell(a)gmail.com eller instagram @sthisell om du har lust. Ha de!

 34. STOCKHOLM

  hej hej! Snart 25 årig Stockholmare här som precis flyttat tillbaka efter 3 år i Lund, nu med en kandidatexamen i freds-, och konfliktvetenskap i bagaget!
  gillar allt som är kreativt, målar och fotograferar mycket analogt! är allra helst ute i naturen, upptäcker, reser, eller dricker öl och skitsnackar på trevliga ställen! hoppas på härlig sommar fylld med nya bekantskaper då många tidigare vänner inte hittat tillbaka till Stockholm efter diverse utbildningar/äventyr riktigt än! försöker få ihop en livsplan inför hösten också, kanske ny långresa, kanske ny utomlandsflytt, vem vet!

  Mailen är mikaelafredrikson(at)hotmail.com eller ifall det känns smidigare; mikaelafredrikson på insta!

 35. BORÅS
  Hej! Ida heter jag, är snart 23 år och pluggar till sjuksköterska. Jag gillar att gå på picknick, dricka öl, spela spel och gå på loppisar, speciellt nu på sommaren! Jag letar efter någon som vill ligga på en filt vid vattnet, åka på dagsutflykter eller ligga i soffan och pilla i håret. Kanske öva drinkar eller laga rolig mat?
  Hör av er! idaskog(at)msn.com

 36. HELSINGBORG!!

  Jag är en 25 årig vegetarian som flyttat till Helsingborg från Lund. Jag älskar att läsa, laga mat, nörda hudvård och att njuta av naturen. Jag bor med min sambo i en liten tvåa och jobbar heltid. Jag söker alla typer av vänner!!!!! Vill bara umgås!!! Tycker du att jag låter rolig (det är jag hihi), så kan du kontakta mig på eaebjorklund at gmail punkt com!!! Jag finns också på instagram där jag heter Fnurz. Hoppas vi hörs, puss & kram

 37. STOCKHOLM
  Hej!! Sophie heter jag, 24 år, och är relativt nyinflyttad hit till stan! Bor just nu i en liten lägenhet i Bromma och stortrivs! Men, jag skulle gärna vilja hitta nån skön person att göra sommarstockholm med (och smådeppa över kylan när hösten kommer…)! Jag tycker om att göra små utflykter, sitta på uteserveringar, titta på solnedgången från diverse parker och berg, skriva, fota, resa osv osv. Tycker det vore superkul att gå på kompisdate, så hör gärna av dig! Funkar lika bra att maila till sozetterberg(at)gmail.com som att skriva till mig på instagram, där jag heter zetterbergsophie. Puss och kram!

 38. UPPSALA (Men also LONDON)

  Hej!
  Jag heter Elina, är nybliven tjugoåring, bor utanför Uppsala och älskar parkhäng, yoga, att skriva och läsa, att maratontitta på tv-serier och att baka vegansk morotskaka. Jag ska jobba en massa i sommar i Uppsala, och det vore guld att träffa fina personer efter jobbet och på så vis liva upp de monotona veckorna! I september åker jag till London för att jobba som au pair i ett par månader, så om du bor i London vore det jättekul och träffas över en cider (gillar inte öl :/) eller gå på någon spelning eller något fint museum eller bara hänga! Jag är dramatisk, snäll, rastlös och pepp på det mesta.
  Skriv till mig på insta: elinakmn
  Eller mejla till: elina.nilss(@)hotmail.com

 39. new york!!
  hej! jag heter sofia, är 24 år o drar till new york på måndag för att bo med min pojkvän. känner ingen annan där o vill gärna ha lite egna kompisar att hänga med. jag e precis nyexad civilingenjör i bioteknik, gillar att dricka öl, sitta i parker, dricka kaffe, prata, promenera. helt vanliga grejor! ska plugga geologi på distans så träffar gärna någon att sitta på fik och plugga/jobba tillsammans med. men gillar också att göra annat, som sagt haha!! skicka dm på insta! sofiaalfrida heter jag

 40. LUND

  Hej!! Jag heter Tina och kommer hänga och jobba i lund hela sommaren och jag är himla sugen på att ha massa spontanhäng på kvällar o helger!!! Utflykter, grilla, ta över uteserveringar nu när 50 % av Lunds befolkning försvunnit hehe, cykla, bada, dricka kaffe, hänga på Mejeriet på utebio, you name it! Och kul att lära känna nya människor såklart!
  Om du vill hänga (JAG VILL!) så skriv! [email protected]!!

 41. UMEÅ

  Hejhej, Fanny heter jag, är strax 24 och bor i Ume <3 Tycker om att vara utomhus, parkhäng, middagar och drinkkvällar, tv-serier och böcker, träna på isku, älskar fika och att hitta på spontangrejer. Tycker mycket om att lära känna nya personer och skulle vara guld att träffa lite nya personer här.
  Säg till om du vill ta en fika eller en öl någon dag! puss

  fannylingmanuf(@)live.se

 42. GÖTEBORG
  Hej! Jag är 27 år, jobbar som UX designer och har första sommaren på länge som singel framför mig. Vill gärna träffa fler vänner och gå ut och dansa, äta brunch, laga middagar, gå på aw, ha bokklubb eller bara sitta i en park och prata om livet. Jag tycker om att vara kreativ och sitter gärna och gör hantverk, ritar eller skriver ihop. Kolla gärna in min instagram @heroic_acorn för att se mer vem jag är och skicka iväg ett mail på [email protected] så hittar vi på något kul!

 43. SANDVIKEN/GÄVLE/VÄRNAMO
  Hej! Jag heter Norea, är 20 år och ska precis flytta tillbaka till Sandviken efter att ha pluggat textildesign i Värnamo hela året. (Flyttar tillbaka i augusti så finns det någon här nere som vill hänga hmu!) Det skulle vara såå kul att träffa någon ny att hänga med! Jag älskar förutom att jobba med textilier att cykla omkring, dricka öl, åka på second hand- och loppisrundor och att gå på konserter när pengarna räcker till. Men är en ganska kravlös person så gillar att bara chilla med nice sällskap också!
  Är du i närheten och vill ha en polare? Mejla [email protected] eller kika in på min instagram: @noreahaapalainen!

 44. GÖTEBORG
  Hej hallå! Michaela heter jag, 21 årig fotograf som pluggar till dietist på Göteborgs universitet. Förutom att fotografera så gillar jag att laga mat, syssla med mode, gå på bio, åka på utflykter, läsa böcker (förra gången jag skrev skapades ”Barbros bokhylla”), göra yoga, fika, hänga i parker, ut och dansa. Kanske kan vi dra ihop ett gäng och ses på en öl?
  Skriv t [email protected] eller michaelathornstroem på instagram! Kram

 45. LONDON
  hej! Mitt namn är Emma, jag är 25 år och om tre veckor flyttar jag till london där jag fått jobb. hatar att vara ofrivilligt ensam och letar därför kompisar. jag gillar öl, kaffe, växter och god mat, och är en fena på secondhand-shopping inser jag nu när jag rensar garderoberna. skulle vara kul att hänga med någon annan i samma situation, särskilt folk som också känner sig klara med *efter studenten*-livet och universitetsåren. Jag kan nås via Instagram, där jag heter emarlarsson ! KRAM

 46. AMSTERDAM
  Heey! Jag har nyligen just flyttat till AMSTERDAM och söker någon sköning att hänga med! Jag är 26 år, älskar att Yoga, parkhänga, musik, dricka drinkar och gärna allt detta nu på sommaren i naturen!! Vi tar en öl, kom, det blir kul! Xx [email protected]

 47. STOCKHOLM/internetzzzz
  Hallåja! Jag heter Hanna, är 23 år gammal och bor i Stockholm tillsammans med min pojkvän. Jag går på musikhögskolan där jag pluggar till att bli sångpedagog och jag har precis checkat av år två av fem. Förutom att sjunga (obviously) så tycker jag om att träffa folk, läsa, hålla på med min bullet journal (!) och sånt. Jag vill träffa nya kompisar och ses gärna på en kaffe/öl/glass/promenad/simtur/picknick – vad som helst! Tänker att det inte nödvändigtvis behöver bli en Stockholmsbaserad vänskap, mail/brevvän uppskattas också. :’)
  Enklast att nå mig är väl via mail;
  [email protected] (så vuxet med mail!)
  Eller Instagram
  hannagunnars
  Det blir kul!
  Herrå!

 48. STOCKHOLM
  Heej! Jag heter Anna och är 26 år. Jag är en kreativ person som brinner för böcker, skönlitterärt skrivande och fotografi. Jag älskar att träffa vänner och nya människor. Andra intressen är konst, kultur, gamla hus, fina kläder, design, inredning, att träna, att resa, att café- och barhänga, och att gå på museer, bio och teater. Jag pluggar litteraturvetenskap och historia, vilket jag tycker är jätteroligt, och vid sidan av studierna jobbar jag som journalist. Det vore så himla kul att hitta nya vänner att hänga med! Tror du att vi skulle klicka? Har vi kanske några gemensamma intressen? Vill du ses över en fika, ett glas vin eller något annat skoj? KUL! 🙂 Skriv i så fall jättegärna ett mejl till: anna.lindberg9(at)gmail.com. Vi hörs! <3 Kram!

 49. GÖTEBORG
  Jag är Amanda, 24årig umebo som bott i Gbg senaste sju åren. Jobbar som maskör och stylist inom reklam och filmbranschen, driver ett produktionsbolag tillsammans med mim bästa vän och kille Alex. Introvert men social i rätt sällskap. Mina bästa samtalsämnen är relationer och sex, kan prata om det forever! Tycker det är viktigt att kunna prata öppet om jobbiga/tabu/pinsamma ämnen, gillar öl och lagar mycket mat. Har bott i Tokyo förr och saknar mitt andra hem varje dag, reser dit så ofta jag kan. Gillar hiphop, special effekt smink, djur, utflykter, sömnad, vara ensam, resa. Heter amandaaagard på Instagram om man vill kolla vem jag är, den är dock lite väl jobbinriktad kanske hehe. Är roligare irl! Har knappt några tjejkompisar alls, umgås i princip enbart med killar så vore så gött att träffa nån nice att hänga med. Kommer vara nervös första gången vi ses och förmodligen dricka en öl för mkt. Hoppas d är ok!!

  [email protected]

 50. Hej,

  Jag är 26 år, Göteborgare, och bor i KÖPENHAMN. Vill gärna få flera roliga människor att göra utflykter/dricka öl/rida på en häst/pröva på keramik/lära sig nytt språk tillsammans med! Jag själv är igång med att ta min masterexamen i grafisk design – blir färdig om bara några veckor (!), och annars dricker jag danska öl, pratar danska ord (så gott jag förmår), bakar svenska kladdkakor eller dagdrömmer om resor till häftig natur bland till exempel japanska bergsbyar.

  Mail: [email protected]
  Facebook : facebook.com/karin.lindberg

 51. STOCKHOLM

  Hallå! Mitt namn är Elin och jag är en 26-årig musiknörd från Stockholm. Driver klubb, jobbar inom musik, samlar på växter, vinyler, men gillar också att dricka öl på sunkhak, alternativt bubbel i parker, gå på spelningar, dansa till sent, hundar, secondhand, skräckfilmer, fotografera och att skriva. Vill hitta nytt folk att hänga med i Stockholm!! :)) skriv eller skicka ett dm på insta till elin_stromberg eller [email protected]

 52. KARLSTAD
  Aee hallå! 18åring som ska börja tredje året på musiklinjen till hösten och är into allt kreativt egentligen- skrivande, foto, musik, kläder etc. I sommar ska jag bland annat på way out west vilket jag är otroligt taggad på, någon mer som ska dit? Bortsett från det ska jag jobba en del men vore grym kul att träffa nya människor också! Så hit me up, det blir kul!
  Instagram- linajohanssn
  Mail- linaja7(at)hotmail.com

 53. MALMÖ
  hej! jag heter marina, är 22 och bor sedan ett och ett halvt år tillbaka i malmö, men kommer från början från göteborg. jag jobbar som elevassistent på en grundskola så hänger mest hela dagarna med små skrikiga 9-åringar och känner ibland att lite omväxling inte skulle skada. jag tycker om att läsa, lägga ansiktsmasker i badet och snacka skönhet, ta orimligt många naps och sträckkolla true crime-serier på netflix. så söker du någon att ta en öl med/snacka skit/gå ut och dansa/köra yoga med eller vadsomhelst så släng iväg ett mail/dm på instagram så hörs vi!!

  ig: marinadjudja
  mail: djudjamarina (@) hotmail.com

 54. GÖTEBORG
  Jag heter Andrea, 17 år och bor i Göteborg. På dagarna går jag samhällslinjen på gymnasiet, lyssnar på musik, läser böcker, fikar och second-hand shoppar. Letar efter någon rolig person att hänga med och typ fika, parkhänga eller åka ut till Saltholmen nu på sommaren, men är öppen för det mesta. Efter gymnasiet drömmer jag om att flytta till Barcelona och plugga spanska, hänga på stranden och gå ut och äta tapas och dricka öl på kvällarna. Skulle våga kalla mig själv ganska öppen och lätt att hänga med hehe, så snälla hör av dig om du har lust att hänga!! Jag nås lättast på mail: [email protected] eller skriv till mig på Instagram: @andreaglansen

  Kram!!

 55. STOCKHOLM
  Hej! Jag heter Frida och fyller 20 i höst. Vill asgärna starta en bokklubb!! Är såklart också öppen för att ses och bara hänga. Jag tycker om att träna, laga mat, baka & läsa. I sommar vill jag hitta på massa roligt på kvällarna eftersom jag jobbar på dagarna. Mysa och dricka vin på barer, parkhäng, lite vad som helst! Träffa nya människor helt enkelt. Tänker hela tiden på att det kanske finns människor där ute som man skulle ha så jäkla kul med, men som man bara inte har träffat:)
  frida.lindgarde(at)gmail.com eller fridalindgarde på insta

 56. LONDON
  Heyo!! Jeg heter Kine, fyller 22 og er NORSK. Bor i London, men er hjemme i Norge over sommeren for å jobbe nok til å leve i en skoboks i London fra august igjen! Har vært ett år i USA, så mange av de jeg kjente i London er borte når jeg kommer tilbake, deriblant flere svenske venner som har flyttet tilbake til Sverige </3
  Jeg studerer journalistikk, veldig glad i å lese bøker, henge på bar/kafé, danse hele natten selv om jeg ikke kan danse, utforske steder, sykle(!!!) i London, drikke øl/vin/alt mulig og generelt bare henge med mennesker! Elsker å treffe nye folk, og er med på det meste. Yoga i parken? Dog watching? Binge-watching? Lage middag? Blir kult uansett!! Høres!
  Finnes på instagram oxo: discokine
  Mail: byekine(at)gmail.com

 57. Hej alla fina! Jag kommer åka till Lissabon helt själv i en hel månad (7 juli till 4 augusti) så om någon råkar vara i Lissabon just under de veckorna får ni supergärna hänga med mig! Kaffe, öl, sola, bada, käka middag, läsa böcker eller älta lovestories and heartbreak – jag är bara ett hej bort! Maila mig på sannalamrhari(at)gmail.com
  Puss å kram

 58. HELSINGFORS hit me up!!
  Jag flyttade till Helsingfors i början av april för att jobba och bor nu här på heltid – kommer ursprungligen från Malmö. Hänger gärna med folk!! Tycker om att flanera runt på stan, ha bokklubb, svänga di lurviga på roliga klubbar, diskutera livet med alla dess stora och små frågor, gå på museum, dricka kaffe et cetera et cetera. Ganska okomplicerad helt enkelt. Bodde här tre månader sommaren 2016 men alla jag lärde känna har flyttat härifrån nu – hit me up om du vill ses och ta en kaffe/öl! Justja, jag är 26 år, kanske kan vara kul att veta!
  [email protected]

 59. MALMÖ/LUND/OMNEJD


  Hej!

 Jag heter Sandra och är 25 år (26 i höst), pluggar Grafisk Design i Malmö och bor strax utanför staden. Kommer från Västkusten. I sommar blir det jobb, men in emellan hade det varit SÅ roligt att hitta lite nya vänner. Jag gillar öl, att gå ut och dansa, skogen, tatueringar, att dricka kaffe, musik, att teckna och måla m.m. Är vegan också tycker djur är det finaste som finns. INFP, -A -T, introvert men social. Hör av dig om du vill ta en promenad/fika/öl/gallerirunda/picknick/utflykt/yoga/vadsomhelst till sandrapersson-(at)live.se eller skriv till sandrastheme på Insta.
  Kram!

 60. Stockholm
  HEEEEJ!!! Jag heter Carro, fyller snart 20 och jag är jättepepp på att dela sommaren med lite nya människor. Gillar öl, prata, lyssna, dansa!! kramas. Njuta av livets goda ting??
  Hit me up på instagram (carolinanderssons) så kan vi nattbada & ha bubbelpicknik! Kram

 61. STOCKHOLM
  Hej! Jag heter Ellen och är en relativt nyinflyttad 24-åring från Göteborg. Bor tillsammans med min pojkvän i innerstan och jobbar som socionom. Vill träffa nya människor att hitta på kul saker med. Tycker om att hänga i parker, på barer, restauranger och dansgolv, snacka om högt och lågt i livet (gärna med en dos feminism och politik), spela sällskapsspel, yoga, laga mat m.m. Lyssnar som oftast på podcasts i en salig blandning, t.ex. En varg söker sin pod, Dilan och Moa, HanaPee, Astropodden och Tvillingpodden. Tycker om lagom konstiga indie-filmer och är besatt av serier som SATC (ofc), Girls, OITNB och Broad city. Även dejtingprogram av alla möjliga slag. Har du lust att gå på en kompisdejt? Hör av dig på: ellen.andree(at)hotmail.com

 62. GÖTEBORG
  Hej ya all!
  Heter Chatarina, 23 år gammal. Skulle vara skoj att bara vara spontan och lära känna någon på det här sättet, tänk om det skulle vara värsta matchen om inte kul iaf! Jag gillar det mesta, men åhh vad jag gillar att snacka om saker typ människors märkliga beteenden och iakttagelser som är skoj. Typ när någon gör något roligt men nyanserna varför det var roligt och inte bara för att det var roligt av obvious reasons (hehe). Lät inte jätte ödmjuk, men är väldigt schysst och kul men lite provocerade om jag vill. Relationer är också så kul att prata om. Hör av dig om du vill! chalniemi på insta för att se att jag är en människa och ingen märklig person som catfishar:) (lol)

  [email protected]

 63. LONDON
  Halloj, Felicia heter jag, är 20 år, kommer från Stockholm men bor sedan ett år tillbaka i London. Känner att det vore superkul att träffa nya människor såhär lagom till den bästa tiden på året aka sommaren. Jag jobbar i en liten butik om dagarna men när jag är ledig älskar jag att strosa runt, hänga i alla fina gröna parker som finns i den här staden, gå på museum och speciellt titta i museéshopparna, äta kul mat, gå till nån cool bar, fota, ha middagskvällar, gå på bio. Ah you name it. Hör av dig om du vill hitta på något! Puss
  instagram: feliciialinnea
  mail: felicia.alsterhed(at)live.se

 64. TRONDHEIM
  Hej!
  Jag heter Caroline, är 28 år gammal och har precis flyttat till Trondheim. Jag ska börja jobba som sjuksköterska här och är så pepp på det! MEN ännu mer pepp på att uppleva Trondheim, så himla fint här! Jag gillar att träna, främst löpning och längdskidåkning. Sportintresserad överlag, där fotboll och handboll är bäst! Gillar även att virka, hitta fina platser, gå ut och ta en öl, picknicka och bara hänga.
  Hör gärna av dig 🙂
  Mail: susannecaroline(at)outlook.com

 65. KRISTIANSTAD/MALMÖ/LUNF

  heter Sigrid och är 19 år gammal. Bor just nu i kristianstad men hänger en del i Malmö/Lund också. Tar studenten i sommar och hade älskat att ha en polare i sommar att höra massa kuligheter med när man inte jobbar osv. Gillar musik, resa, festa, teater, läsa osvosv skriiiv vetja jag är rätt kul :)))

  1. Hej!

   Bor i malmö, har nyss tagit studenten och vill träffa nya människor och hitta på en massa kul i sommar. Hur kan jag kontakta dig? Nån mail eller instagram? 🙂

   //Emma

 66. GÖTEBORG
  Hej! Jag heter Elodie, jag fyller 24 i juli och jag kommer bo och jobba i Göteborg 2 månader i sommar! (juli-augusti) Jag är journalist och har bott 2 år i Umeå och 3 år i Sthlm. Jag älskar att kompisdejta, har träffat så många av mina kompisar på det sättet! Jag är taggad på att starta bokklubb (är med i flera i sthlm), gå på bio eller teater, gå på klubb, eller bara hänga i en park! (osv) Det jag gör mest på fritiden är att kolla på film och gå på teater samt läsa och skriva 🙂 älskar att prata om politik och samhället samt att lära mig olika språk. Jag är från Frankrike och flyttade till Sverige för några år sedan. Hoppas vi ses i sommar! 😊 här är mitt mejl: [email protected] /Elodie

 67. GREBBESTAD
  Hejsan! Emmy heter jag och är 26 år gammal. I sommar kommer jag att bo i Grebbestad och jobba, men skulle tycka att det vore super kul med nya kontakter att hänga med på min lediga tid. Promenerar gärna omkring i naturen eller springer, ta en öl eller ett glas vin eller en kaffe, vad som passar i stunden 🙂 är intresserad av teater, skrivande, hälsa & skönhet. Fota är kul också. Hör av dig till mig om du bor här eller i närheten på kusten!
  instagram: onlyemmy
  mail: larsson.emmy(at)outlook.com

 68. STOCKHOLM
  Hej eventuella framtida kompisar! Jag heter Karin, är 18 år och bor i Östersund. I övermorgon tar studenten och i slutet av sommaren flyttar jag till Stockholm för att jobba i ungefär ett år. Jag behöver med andra ord någon som kan visa mig sina favoritkaféer och vill dricka te (eller vin för den delen), laga middag eller kanske yoga tillsammans. Eller egentligen vad som helst. Förutom att dricka te och yoga så tycker jag om att resa, läsa inredningsbloggar och vara i naturen. Hoppas vi ses!

  Instagram: karintagesson
  Mail: tagesson_karin(at)hotmail.com

  1. OBS! Skrev fel, heter (at)karin.tagesson på instagram, alltså med en punkt. Hette karintagesson förut tils jag råkade radera mitt konto :-)))

 69. STOCKHOLM – ENERGISK MYSBULLE
  Jessica heter jag, 23 år och bor med min kära sambo och våra två katter i Haninge, Stockholm! Tycker om att kolla serier, vara ute i solen (soltorsk), dricka kaffe, deeptalka, mysa och umgås! Jag föredrar filmkvällar före party alla dagar i veckan. Jag är vegan sen några år tillbaka och brinner för djurens rätt. Som person är jag energisk och pratglad, det blir aldrig stel stämning med mig, det lovar jag! 😀
  Jag börjar Folkhögskolan efter sommaren där jag börjar min utbildning till journalist. Min dröm är att få arbeta som egen företagare som frilansjournalist.
  Jag söker någon att hänga med, snacka skit och fika, gärna någon med skinn på näsan och en hel del humor. Tjej som kille spelar ingen roll. Tveka inte på att höra av dig, så ses vi och lär känna varandra!

  Skriv till: Jessicarubinen(at)gmail.com

  Glada & Varma Hälsningar
  Jessica

 70. STOCKHOLM
  Hej alla sommarglada! Tänkte pröva lyckan igen eftersom det gick så bra förra gången! Jag heter Sandra, är 20 år och har precis avslutat mitt första år på uni (pluggar ekonomi!!) Skulle inte ha något emot sköna parkhäng i sommar, mysiga barkvällar i typ Gamla Stan eller utflykter till skärgården. Tycker om: allt som innehåller kaffe, choklad eller ingefära; promenader<333 och att simma. Tycker _inte_ om; allt som innehåller selleri, vaniljsås och grabbkultur. Har ett superpretentiöst mål i sommar och det är att UTMANA mig själv. Så om du är en jävel på att typ klättra eller segla eller pasta carbonara, HIT ME UP.

  Nås på mail sandra.lan(at)live.se

 71. VÄSTERÅS

  Halloj!
  19 årig tjej som ääälskar att kompisdejta och har hittat både bokklubb och flera goa nya kompisar via det! Jag gillar typ allt; mat, snacka om allt mellan himmel och jord, diskutera böcker, dansa på något uteställe och jag diggar också att skriva. Drömmer om att utbilda mig till socionom för att sedan kunna hjälpa våkdsutsatta kvinnor och barn. Är en jävel på att svepa alkohol men också läsk, babbla visioner, lyssna och bara hänga såå hallå hör av er så hittar vi på något gött!

  Kram på er!

  [email protected], hit me Up!

 72. GÖTEBORG
  Hallå! Inser att jag är lite äldre än de flesta men tänkter att det är värt ett försök ändå hehe! Jag heter iaf Hanna, är 28 år och bor och jobbar i Göteborg. Söker nya vänner, gärna singelkompisar, att dra ut på äventyr med. Kommer kanske låta lite douchig nu men vill gärna hitta någon i min egen ålder +/- något år :)):):):))))) Jag vill iaf hitta några som precis som jag älskar att gå på konserter, dricka öl och vin, dra ut på spontanmiddag mitt i veckan, blommor, strossa runt på stan etc. Ni hittar mig på (at)hannaholgersson på Instagram annars kan ni maila mig på holgerssonhanna90(at)gmail.com. Ha det!

 73. MALMÖ <3 världsbäst idé flora!!
  är 20, jobbar för mycket men vill därför MAXA min lediga tid med: 1. middagshäng 2. parkhäng 3. ölhäng osvosv
  Hade varit magiskt roligt att träffa nån som också gillar att prata böcker, laga mat, gå superlånga promenader och lära mig hur tinder funkar!! skriv på instagram (at)tjebbes eller mailllllll hannatjebbes(@)hotmail.com

 74. ÖREBRO
  Hej alla fina!!
  Jag heter Nathalie och är 21 år. Jag bor i Örebro där jag pluggar och jobbar för tillfället. Jag älskar vin/drinkar/bubbel you name it och delar det gärna med en eller flera vänner och NYA vänner (som jag hoppas att få träffa genom detta<3). När jag inte pluggar eller jobbar så gör jag bland annat det, dricker någon form av alkoholhaltig dryck med vänner, går ut och dansar, tar ett glas på en uteservering eller bara har gött häng på stan eller hemma och pratar om allt mellan himmel och jord (I like deeptalks). Något jag också gillar att lägga min fritid på är att skriva och träna. Skulle bli SÅ GLAD om du som läser detta skulle höra av dig så vi kan ses på ett glas, en fika eller whatever (behöver ju nödvändigtvis inte vara i Örebro heller). Ha det bäst så länge puss och kram!!
  /nnathalieppersson(at)hotmail.com

 75. UPPSALA/BARCELONA

  Hejhopp, Helena heter jag och fyller alldelses snart 20. I höst flyttar jag till Barcelona för att plugga spanska och hittar gärna härliga personer att hänga med där (eller i Uppsala med omnejd i sommar). Alternativt någon som redan bott där och kan ge mig pepp och tips :)) Just nu är jag nervig men förväntansfull. Jag gillar att hänga med mina vänner på dansgolv, att yoga, vara i naturen, läsa böcker, resa och testa ny mat! Hit me up om jag låter intressant, ihrehelena(at)gmail.com
  KRAM

 76. KRISTIANSTAD

  Hej allihopa! Jag är nyinflyttad i Kristianstad sedan nån månad pga jobb. Tycker mycket om staden och trivs men skulle vilja ha fler att hänga med! Jag gillar t ex att dricka kaffe, pyssla med mina plantor, laga mat, gå kvällspromenader och sitta på mysiga uteserveringar. Skriv om du vill hitta på något! Vore roligt!

  anderzonkarolina(at)gmail.com

 77. ÖREBRO
  Heej!
  En 26 åring som är bosatt i Örebro. Sjunger gärna och ofta och hittar gärna på härliga saker. Jobbar på hotell över sommaren annars pluggar jag musik. Vill gärna hitta härliga personer att hänga med, göra roliga saker med/ spela musik med i närheten! Tycker om att hänga i parker, äta god mat/chips och diskutera.
  Min mailadress är: [email protected]
  Hör gärna av dig om du känner dig pepp på att ses 🙂 Kram/ Tora

 78. AMSTERDAM! Helluuu! Jag heter Amanda och är 23 år gammal. Jag är pepp på att träffa en härlig människa som vill spendera sommardagar i parker, på en takterass, på en bar eller gå en lång promenad genom alla kanaler i denna favoritstad. Om du känner dig träffad skriv –> [email protected]
  xoxo!!

 79. MALMÖ/TRELLEBORG/LUND
  Hallå på er! Jag heter Josefin och är glad och otroligt rolig (enligt mig själv då) 21-åring bosatt i den lilla byn Klagstorp utanför Trelleborg men hänger mest inne i Malmö. Har precis slutfört min kandidatexamen i marknadsföring i världens bästa stad London och jobbar nu som Creative Intern i Vellinge. Är i övrigt en otroligt positiv person som lika gärna har en lugn hemmakväll som att skakar rumpan ute på klubben, jag kallar det balans. 😉 Jag är verkligen i stort behov av att träffa lite nya människor och är öppen för det mesta; fika, ta en öl/vin eller något annat intressant – you name it! Så släng iväg ett mail på: [email protected] om jag låter intressant! 🙂
  Kram

 80. STOCKHOLM
  Tjena alla! Vilma heter jag och fyller snart 19 år. Igår tog jag studenten (!!!), vilket känns helt sjukt så tänkte att det vore kul att träffa lite nytt folk. Saker jag gillar: kläder/mode, hänga på diverse barer och dricka öl, lyssna på poddar, läsa, vara med kompisar, att tatuera mig och mycket mer. Kommer jobba på Uniqlo och Gateau i sommar så träffas gärna på eftermiddagarna/kvällarna på till exempel en promenad eller en öl. Så hör av dig till mig på instagram där jag heter Vilmamesserer om du känner för att hänga.

  Kram 🙂

 81. ÅLAND
  Hejsan hoppsan! Jag heter Noora, 21 år gammal, och är en ålänning som studerar till socionom i Helsingfors men nu är på ön över sommaren. Sku gärna hitta nya bekantskaper och gärna någon att fara på spontana äventyr med!
  Själv tycker jag om att läsa böcker, vara alldeles för besatt av serier/film och att vara ute i naturen. Jag är även intresserad av olika samhällsfrågor.
  Hör av dig så far vi ut på en prommis eller ut på en drink eller helt vad som helst!
  notzzi96(at)hotmail.com

 82. KARLSTAD

  HEJ å hallå, jag behöver kompisar. Flyttar till Karlstad i augusti och har aldrig ens varit i området. Så jag vill såklart ha kompisar. Jag är skitbra på att laga taco, sy saker och brodera. Vill ha kompisar som vill visa mig sina bästa ställen. Käka middag med. Second hand shoppa med. Prata om högt och lågt. Jag lovar att jag kommer lyssna lyssna men också babbla.
  Så bor du någonstans i närheten??
  SKRIV TILL MIGGGG
  maja.delborn(at)hotmail.se
  Eller så glider du rakt in i DM på instagram, där heter jag majade

 83. STOCKHOLM
  Hej! Jag heter Johanna och är 20, snart 21 år. I slutet av juli flyttar jag från mitt kära Göteborg för att dansa på heltid i Stockholm. Hade varit mysigt med lite ny bekantskap i denna än så länge stora och främmande stad. Förutom att dansa tills svetten rinner tycker jag om att skriva, resa och prata kärlek.
  Söker dig som vill hänga över ett glas eller på promenad. Hänga framför en serie eller på en picknikfilt. Prata om livets upp och ner. Hör av dig om du tror att vi kan vara en match 😊 Jag finns på instagram jorgensenjohanna eller via mail [email protected]. Ha det bäst!

 84. GÖTEBORG
  Hola!
  Jag flyttar hem till Göteborg i sommar efter att bott (mer eller mindre) två år utomlands och pluggat en master i genusvetenskap. Vore kul att få en pangstart på mitt nygamla gbglife med nya kompisar!! Jag är 26, kommer ursprungligen från Norrbotten, bland det bästa jag vet är att dricka öl och snacka ute på nån bar, men går sällan på klubb, dricker gärna mycket kaffe också, är ganska introvert men för den delen inte tråkig eller osocial, har vart ihop med min partner jättelänge, gillar mens och vintage och resor. Typ det är jag. Vill du ses över en kaffe, öl eller promenad så: klara.rydstrom (at) live.se eller Instagram klaraslovisas (har låst konto, men accepterar förfrågans ofc).

 85. STOCKHOLM
  Hello! Om ca en månad (help!!) lämnar jag studentlivet och apotekarprogrammet i Uppsala för att flytta till Stockholm. Då jag känner ca noll personer och kommer ha ett lite halvtorrt jobb på läkemedelsföretag hade det varit såå kul att lära känna lite nya människor en kan dra på äventyr med!
  Saker som jag uppskattar: naturen, kaffe, chips, att bada, öl, konserter, bubbel, hundar, Jane Austen, vegokäk och promenader.
  Kanske också ska nämna att jag är 25 år gammal och lite av en tönt med kass humor.
  Så finns det någon som vill hänga (fr.o.m juli) får ni jättegärna skriva till mig på johannaacarlsson(at)hotmail.se

 86. Halloj!! Jag heter Louise är 27 år och bor i Danderyd. Jag älskar att träffa nya människor och få ta del av deras historier. Det är något jag brinner för så därför har jag valt att studera journalistik. Mina kompisar beskriver mig som en empatisk, trevlig, prestigelös och en människa som är väldigt nyfiken på livet. Jag fullkomligt älskar att resa och att bege mig ut på äventyr och söker därför någon likasinnad. Det är när jag åker skidor eller seglar som jag finner mest harmoni. Att vara ett med naturen. Nu är jag väldigt sugen på att lära mig att surfa eller ge mig ut på någon vandringsresa. Äventyr helt enkelt! På vardagen brukar jag syssla med en diverse saker som att umgås med vänner, skriva, gå på teater eller bara kolla Netflix och för att inte glömma att spana in diverse shoppingsajter.

  Ni är väldigt välkomna att höra av er till mig på: louiseroeckhansen(at)hotmail.com

  Kram!!

 87. UMEÅ
  Hejhallå! Jag heter Ebba, är 21 och pluggar littvet i Ume! I sommar ska jag jobba halvtid, och vill gärna fara på äventyr/ta en (för mig, alkoholfri) öl/sitta vid vattnet/ha skrivarkväll! Jag gillar, förutsägbart nog, att läsa, men även att titta på vatten, diskutera, göra buzzfeed-quiz och laga mat. HMU på ebbajvaara (at) gmail.com, det blir kul!

 88. UPPSALA
  Tjenixen! Nellie heter jag, är 19 bast och nybliven estet student (tog den jäveln igår, iiih). Bor 5 mil från Uppsala och spenderar främst mina dagar med att läsa, rita, försöka lära mig piano och ukulele, samt kolla på oändligt många serier (eller det är standardsvaret, fast i verkligheten lullar jag mest bara omkring på internet).
  Som en nybliven student som inte gillade sin klass finner jag mig nu utan kompisar att spendera sommaren med. Helst någon som är öppen för konstiga frågor, djupa diskutioner, samt inte skräms bort av min tafatthet och dåliga försök till skämt. Låter jag lätt att stå ut med? HMU i Insta DM, där heter jag Nellzon, eller om du är en sån som mailar HMU på nellzon99(at)live.se

 89. ÖSTERSUND
  Hej!! Är en 26 årig stockholmare som lever drömmen genom att ha fått jobb på inlandsbanan under sommaren, vilket gör att jag under denna tid är bosatt i den mysiga staden Östersund! Dock är jag lite ensam än så länge och skulle gärna vilja hitta någon som är aktiv av sig och kanske vill gå på tur, men även som skulle vilja sitta på stortorget och ta ett glas vin, kolla auktioner och loppisar, gå på promenad, kolla teater etc etc. ni fattar!! Jag är glad, älskar hudvård, har sjukt oregelbundet schema och är lite för spontan för mitt eget bästa ibland haha! Supertaggad på att hänga, maila mig på johannaekholm(at)live.se

 90. STOCKHOLM!

  Bor i huvudstaden sedan snart två år, ursprungligen från Härnösand/Göteborg. 28 år, jazzmusiker och student på Kungliga Musikhögskolan. Söker kompisar att njuta av sommaren med!! (Och förhoppningsvis alla årstider efter det också, såklart). Tycker om att dricka vin, bada, träna, gå ut och dansa, prata om spännande saker såsom varför syskonrelationer kan vara så komplicerade eller hur ens dejtobjekt plötsligt gör en till en fnissande/nojande femtonåring. Och massa annat! Hänger lika gärna uppstyrt som kravlöst, på gymmet eller på stranden, på en härlig takterrass eller i tystnad i en soffa framför Netflix. Du hittar mig på insta: lovisajennervall, eller på mail: [email protected]. KRAM

 91. ÖREBRO
  Hej! Anna heter jag och är 21 år gammal. Jag bor i finfina Örebro och har bott här hela livet. Många av mina vänner har flyttat härifrån så skriver här i hopp om att hitta lite nya vänner. Jag bor tillsammans med min pojkvän och jobbar inom förskola. Tycker om att ta promenader, pyssla och fixa, spela tennis och resa. Vill du ses på en fika eller något annat påhittigt så: annasjobergg(at)hotmail.com eller skicka iväg ett DM på insta: annasjobergg

 92. Halli hallå! Eli heter jag och bor i huvudstaden (mitt pronomen är hen/hon/hanoch om vi ska kunna vara vänner så är det mycket viktigt att du respekterar detta.) Jag är 21 år och jobbar på förskola men ska plugga till hösten (har sökt massa grejer så det kan bli allt ifrån media till sociologi.) Jag älskar att fika, dansa, dricka vin, prata om djupa saker, skriva, gå på konsert, snacka om queera grejer, LÄSA, sjunga men också bara ligga i sängen och göra nada. Älskar hundar och katter och måste klappa alla jag ser. Är även en stolt växtförälder!!
  Skriv till mig: ellen.persson203(at)gmail.com. Hoppas vi ses!!

 93. GÖTEBORG
  Hej, jag är en 26 årig skåning som är bosatt i Göteborg. Har precis avslutat tre års kulturstudier på högskola där jag läst filosofi, konstvetenskap, litteraturvetenskap, filmvetenskap och lite allt möjligt i en himla blandning. Till hösten är planen att plugga vidare men innan dess kommer ju sommaren = hitta på massa kul saker! Jag tycker om att gå på museum eller konserter, drick öl/vin, träna, promenera och prata om allt möjligt, eller bara ta det lugnt och kolla på filmer/serier. Tycker också om att testa massa god veganmat.

  Skicka ett mail om du vill hitta på nåt vettja! josefin.andersson92(at)gmail.com

 94. MALMÖ/LUND
  Jag heter Ada, är snart 26 år och bor i Lund. Jag har tidigare bott i Malmö så jag gillar att hänga där med.
  När jag läser allas inlägg så känner jag mig så fel. Jag känner att jag inte skulle passa in. Jag förstår mig inte på begreppet fuldansa, jag tycker att alla är fina när de dansar.
  Men jag tycker verkligen om att träffa nytt folk, om man klickar är det ju bara så fint. Jag dricker dock inte alkohol.
  Just nu är mina intressen Kennedy-morden och Martin luther king-mordet. Det är så uppenbart att CIA låg bakom (alltså snälla motargumentera mig) . Följer också Stormy Daniels/Michael Cohen/Russia Collusion- grejen mer än dagligen. Annars gillar jag att bada i havet, fotografera, kanske när man hoppar från bryggan, vara i en park, men helst ligga i skuggan, kanske solen en liten stund, baka kakor eller tårtor eller bröd, äta sashimi på en gräsmatta, gå på loppis gör jag misnt en gång veckan, samtala med hundar på stan, åka till Köpenhamn, dricka kaffe i regnet på ett kafe och prata om vad som helst, jag är inte så noga, tror jag, ibland är jag. Men alltså, gärna en grej i taget. alltså en aktivitet i taget. Jag är också intresserad av att göra ingenting.
  min e-post är [email protected]
  tre R .

 95. STOCKHOLM
  Hej!! Jag heter Sofie och fyller 20 år i höst, och är jättesugen på att hänga med lite nya människor i sommar! Jag har just kommit hem från en termin i Nice på franska rivieran där jag pluggat franska, och nu är jag tillbaka i sthlm igen och jobbar i sommar! Jag är öppen för det mesta, gillar att dansa, snacka, parkhäng, lyssna på musik, gå på barer, middagar, sena sommarkvällar, nattbada osvosv! Vore superkul att få uppleva denna sommar med nya härliga människor!! Skriv gärna till mig på insta (sofiegraden) eller mejla till sofie.graden(at)hotmail.com
  Hoppas vi ses!! KRAM<3

 96. SEOUL/SKELLEFTEÅ

  Hej allihopa! Jag heter Emmelie, är 22 år gammal, bor för tillfället i Skellefteå men till hösten så förverkligar jag en av mina drömmar och åker till Sydkorea för att plugga språk. Jag älskar musik av alla genres, skulle gråta (okej inte gråta kanske men åtminstone bli lite sådär glansig i ögonen ni vet) till vilken film som helst regisserad av Hayao Miyazaki. På en semester skulle man ständigt se mig med en bok i handen eller vara ute och upptäcka nya skrymslen och vrår av världen för att hitta den där perfekta bilden till Instagram (prioriteringar?). Jag söker egentligen ngn som ba älskar att vara kreativ; om det så må vara att fota, rita/måla, skriva eller göra musik. Eller att läsa, en bokklubb hade ju varit drömmen om ngn fler skulle till Seoul i höst. Eller så kan man ba höra av sig om man känner att man drömmer om ett systerskap, ngn att fulsjunga – oavsett om det är en lördagsnatt eller förmiddag på en tisdag – till ABBA med, ngn som är villig att sitta på ngt vackert ställe med ett glas vin och ba prata/diskutera om allt, eller om du också tycker hundar är det bästa som hänt någonsin. Kram alla!

  ig: byemmelie
  byemmelie(at)outlook.com

 97. GÖTEBORG
  HEJHEJ! Jag heter Julia är 19år och bor strax utanför Gbg. Har precis tagit studenten och kastat mig ut i verkligheten som innebär att jag är arbetslös och otroligt rastlös… Ses gärna på en fika, promenad, bio, shopping, bad, konsert/festival, you namn it, är öppen för det mesta!! Har väll inga specifika intressen egentligen men jag älskar att resa, snacka relationer och problem, hänga med vänner & pojkvän, vina och bara ha det gött helt enkelt:))) Vill man kolla upp mig är min Instagram juliaekener och min mail Julia.ekener(at)hotmail.se skulle vara jätteroligt ifall någon hörde av sig så man fick en chans att lära känna lite nya människor. Känns ofta som det är så svårt att lära känna nytt folk så tveka inte med att höra av er!! Puss&kram

 98. SKELLEFTEÅ
  Hallå allihopa. Jag heter Amanda är 21 år och bor i Skellefteå. Jag jobbar som timvikarie inom vården och funderar på vad sjutton jag vill göra med livet. Tycker om att fota (både digitalt och analogt), katter, läsa, hålla på med växter och fara ut i naturen och bara njuta!! Söker kompisar som vill hänga på caféer, dricka vin, vara ute i det fria och bara prata om allt mellan himmel och jord. Då jag bor uppe i västerbotten så kanske det inte finns så många härifrån som läser detta så jag kan mejla också, bara så ni vet. Och om ni bor nära någerst så träffas jag gärna!
  Min mejl är: amme_amanda(at)hotmail.com (kallas ej amme denna epost är från när jag gick typ 3an, måste verkligen byta 🙂 )

 99. STOCKHOLM
  tjatjatja, ebba heter jag och är 17 år! jag gillar att måla, läsa, prata (är gemini), shoppa, sjunga, cykla, instagramma, resa och massa mer sånt där skoj! jag har just nu typ en dag kvar av ettan på teknikprogrammet, så jag är så sommarlovsladdad! den här sommaren vill jag ba bada massor, picknicka, mysa, läsa böcker, äta massa jordgubbar, fota, gå på loppisar. eller bara typ ligga i en park och lyssna på musik. jag kommer jobba en del i sommar, vilket dock innebär att jag kommer vara hemma stor del av sommaren och kunna spendera kvällar och liksom dagar-lediga-från-jobb-men-så-pass-få-dagar-att-man-inte-åker-iväg-någonstans tillsammans med kanske nån ny kompis??
  jag hänger mest på Instagram där jag heter ebbajakobssons
  men vill man maila kan man ju få göra det med till ebbajakobssons(at)gmail.com

 100. GÖTEBORG (Karlstad)
  Hej där! Elinor heter jag, är 20 år gammal och flyttar till Göteborg i slutet av Augusti där jag ska börja plugga datateknik. Är en väldigt social tjej så det vore väldigt roligt att hitta lite kompisar i min nya stad där jag annars inte känner någon. Mina främsta intressen är att resa, träna, fotografera och spela tv-spel. Älskar även att umgås och att komma ut och träffa människor! Gillar när konversationerna går längre än på ytlighetsnivå och tycker om folk som är redo att prata öppet om det mesta! Finns självklart mycket mer till mig som person men vill inte skriva en hel paragraf då jag tvivlar på att någon skulle vilja läsa det haha!

  Hör jättegärna av er så hjälps vi åt och tar reda på mer om varandra! Antingen så klickar vi eller så gör vi inte det, inget är hugget i sten för min del så skadar det aldrig att ge det en chans! 🙂
  Funkar att höra av sig både på instagram, där heter jag @elinormariee och på mail elinordaverstrand(at)hotmail.com

 101. STOCKHOLM
  HEJ <3 Heter Linda och är hela 20 år. Jag är nyinflyttad till Stockholm från Norrland(!!) jobbar på youtubenätverket Splay och frilansar som modell. Älskar att läsa, skriva, dricka vin och diskutera klyshiga saker som killar och meningen med livet :// Har aldrig kompisdejtat förut men är jättetaggad att hitta nya friends i storstaden!! KRAM

  Ni kan nå mig på instagram DM (at)lindaabohman eller mail Lindabohman97(at)hotmail.com

 102. OSLO
  Hei! Jeg heter Linda og jeg er 25 år gammel. Alltid på jakt etter nye bra vennskap, så her er jeg. Jeg har tidligere studert psykologi i Warszawa, og nå har jeg flyttet til Oslo for å ta doktorgrad innen psykisk helse. Jeg liker å utforske byen jeg bor i, liker god kaffe, vegansk mat, og jeg fotograferer, løper og leser. Om det finnes noen der ute som bor i Oslo og som har lyst til å gå på kafé, museum, sykle til og bade på Bygdøy nå i sommervarmen, gå på loppemarked, kino(/bio) eller noe helt annet, så kan du sende meg en DM på Instagram: @tristegreier 💫

 103. STOCKHOLM
  Halloj! Jag heter Cajsa, är 26 år och flyttade just tillbaka till Sthlm efter fyra års studier i Linköping. Jag är fortfarande student (läser master inom nationalekonomi) och gillar att prata, mingla, hänga, bada, cykla, laga mat, gå på trädgården, blommor. Bland annat!
  Jag ska jobba hela sommaren och mina tidigare vänner har alla semester och det vore smällkul att träffa lite nytt folk som man kan fördriva tiden med! Såklart även under restan av livet :-)) Är på jakt efter en kompis/ett gäng kompisar som man kan prata om högt och lågt med, liksom nyheter, instagramtrender, störiga grejer ens partner gör, dela recept, boktips osv, få hjälp att laga punktering. Skulle även vilja sätta ihop en liten resegrupp man kan åka på weekends med lite då och då – men låt oss prata mer om det när vi ses/hörs! Jag nås på insta: cajsabaars eller cajsa.baars(at)gmail.com

 104. GÖTEBORG

  Kompisdejta, sicken grej!! Mitt namn är Klara och jag fyller 22 år i okt. Är väldigt pratig, vill se mig själv som en kreativ person (gillar att pyssla, skriva, rita, sydde mkt förr, har en grej för engångskameror osv) men oklart hur aktivt kreativ jag faktiskt är. Jobbar i fiskbutik på sommaren, pluggar resten av året. Vill starta bokcirkel! Gillar: fulsangria, loppisar, klubbspelningar, en go glutenfri öl på 2lång, att bada länge i havet, skriva, tinderdejta, matlagning (aspirerande vegetarian!!), barn, djur, kaffe, påhittiga människor m.m. Ogillar: att sola (men soltorka efter bad är ok), tequila, katter (mest pga rädd), att bada i sjöar.
  Vore kul med en ny person!! Vi kan väl ta en (hehe) öl/picknicka/ses på kaffe/starta bokklubb/laga mat/promenera runt/bruncha osv tillsammans? KRAM!
  Mail: klaraking(at)hotmail.com

 105. LUND
  Hej kompisar! Jag heter Johanna och är 23 år. Jag kommer att sommarjobba i Lund och de flesta jag känner flyttar hem igen under sommarmånaderna, vilket innebär att jag kommer att ha massor med tid att träffa nya vänner! Saker jag bland annat vill göra: prova nya träningsformer, klättra, vandra på skåneleden, upptäcka nya badplatser, fika, gå på loppis, dricka vin på uteservering, åka till Köpenhamn. Om något av detta låter skoj eller om du har andra förslag på äventyr så hör av dig! Kanske kan vi samla ihop ett litet sommarhänggäng, fatta mysigt. Mejl: akerstrom.johanna(at)hotmail.com

 106. ÅBO (FINLAND)

  Morjens! Är en 20 år gammal tös från Österbotten som nu studerat klart första året på litteraturvetenskapslinjen i Åbo. Jag gillar kaffe, vin, musik, katter och att läsa, skriva, bingekolla serier och hänga på uteserveringar. För många vänner tycker jag inte att man kan ha och är alltid öppen för att lära känna nytt folk, så hit me up och vi kan hänga i sommar eller höst – kanske sitta i en park och prata ”konstigheter” medan vi kedjeröker? Eller ta en drink/kaffe eller gå och dansa. Vad som helst! I höst hittar ni mig förstås mest i Åbo men nu i sommar hittas jag i Vasa och Kristinestad också.

  Maila mig på: natalieskogman(at)hotmail.com

 107. Hups, fel bloggadress hamnade på kommentaren ovan. Här är min rätta ifall någon vill stalka mig innan hen vågar ta kontakt :’)

 108. LINKÖPING
  Tjolahopp! Karro heter jag och flyttar till Linköping i augusti för att börja plugga till sjuksköterska. Kommer från Falun i Dalarna och fyller 20 i år. Älskar gos, cava, jordnötssmör, att fuldansa, fina frukostar och att träna. Soldyrkare också, ej att glömma! Vill helst av allt ligga på en picknickfilt i solen för resten av mitt liv. Hör av dig om du tycker jag låter intressant så kanske vi kan ses i höst, kjellinkarolina(at)gmail.com. Pussar och kramar!!

 109. PARIS/STOCKHOLM/WAY OUT WEST
  Heyyy, Ebba heter jag, 19 år gammal och bor för närvarande i Paris (15eme). Jag kommer stanna här på obestämd tid men kommer även återvända hem till rötterna en sväng i sommar. Kompisdejting är mitt LIV så, hitMEup, antingen om du flyttar till Paris i sommar/höst eller vill.. ja, typ dra till skärgården och bada, dricka öl på sunkbar eller käka veganmat! Checka in min instagram @web.ba så får ni säkert en bra bild av vem jag är. DM:a där eller mejla ebbaragnarsson(at)gmail.com. puss! P.S skriv även gärna om du vill ha en festivalkompis till WOWGBG och har en soffa som en kan krascha på! D.S

 110. STOCKHOLM
  Nyinflyttad 26-åring, nyexaminerad från psykologprogrammet och nybliven sambo. Jag vill hänga med någon som ger mig ett till nytt sammanhang här i stan! Vi kan ses över en öl, på en promenad eller på nåt ställe som du tycker passar för en som vill känna sig hemma på söder. Jag är för det mesta nyfiken och intresserad när jag inleder nya relationer, cant wait att hitta vänner som inte bara är min pojkväns. Tv-serier, relationer, växter, psyket, funderingar, livet. Jag pratar gärna om det mesta!

  Jag heter ironpath på Instagram, om du vill stalka. frejan92atgmail.com om du vill ses <33

 111. GÖTEBORG

  Tycker du också om något utav att dricka öl eller kaffe, titta på serier, lyssna på musik, spela fotboll, åka skidor, laga mat, lyssna på podcasts eller second-hand shoppa? Hit me up! Så kan vi säkert hitta någon gemensam nämnare och diskutera de goda ting i livet + lite till. Jag skulle vilja börja klättra, lära mig fotografera och börja läsa mer. I vintras gjorde jag en säsong i Chamonix. Mina sommarplaner är än så länge att jobba och gå på way out west. Funderar även på att jobba som funktionär på popaganda. Till hösten får vi se vad det blir av mig, hehe. Jag är iaf 19 år och skulle vilja beskriva mig själv som social, äventyrlig och driven. Skulle gärna vilja träffa lite nya härliga människor så hör gärna av er! Är öppet för förslag. Ni hittar mig på min mail: malin(at)ronnkvist.com eller på Instagram: malinronnkvist.

  Kram! Ha de gött. Haaaj!

 112. VÄSTERÅS
  Hallihallå! Tove heter jag, 19 år gamlar o bosatt i Västerås. Är riktigt sugen på att träffa nya människor så det här är det bästa som har hänt mig. Jag jobbar på Ikea och serverar köttbullar dag ut o dag in. Däremellan funderar jag rätt mycket på vad jag ska göra med livet. Tycker om att dricka bubbel, prata om livets alla frågor, äta räksmörgås, fuldansa, bada, läsa, skriva listor, träna. O åka på cykeläventyr!!!
  Vore svinkul med en ny person!!! Ses gärna på kaffe/picknick/ promenad/öl-häng ah är öppen för det mesta. Finns på Instagram tovemariaa o mail tove.boivie(at)gmail.com
  Puss o kram!!!

 113. Hej!! Heter thea, fyller 16 snart så är yngst av alla här hehe, bor i Stockholm, och det skulle var asnice och träffa några nya kompisar i sommar som man kan ta de lugnt med! Jag gillar lite allt möjligt, att ligga ute i solen och ta det lugnt, läsa böcker, skriva, prata om livet, lyssna på skön musik, äta mat, dricka kaffe och te, ta promenader osv. Om du är intresserad finns min email, [email protected]

 114. LINKÖPING/UPPSALA/STOCKHOLM

  Är från Uppsala och är här när jag bor hemma hos päronen, har bott i Stockholm under året och är där lite då o då och ska börja plugga i Linköping i höst!! Gillar att träna utomhus, göra dagsutflykter, äta och även laga mat, festa, dansa, mysa blablabla. Vore kul att hitta något sammanhang där man ses regelbundet (dvs inte aktivt försöker hitta en tid att fika) som typ en springkompis, skateboardkompis (kan ej åka men vill kunna!) eller ngt liknande! himmeup på insta hannasjer eller hannasjer(a)gmail.com

 115. UMEÅ!
  Jag heter Meja, är 21 år gammal och pluggar litteraturvetenskap i Umeå. Alla mina vänner har farit hem över sommaren och vill gärna träffa lite nytt folk pga ångestfylld ensamhet (haha. typ så). Kanske träffas och plugga, ta några öl en kväll eller gå på promenader, är inte superspontan men ibland, dock föredrar jag planerade träffar pga dålig stresshantering. Känns som att jag var dålig på att skriva såna här och få mig att verka kul och intressant men hör jättegärna av dig om du ser några likheter mellan oss eller så. Det kan bli kul! Maila mig isf: [email protected]

  Det var det!

 116. STOCKHOLM, Amanda, 20 år
  Kom nyss hem från en vår i Peru och är nu så taggad på sommar i Stockholm! Har alltid bott här så tar gärna dig som är ny i staden på en Stockholms-tour och hittar gärna nya smultronställen med en annan Stockholmsveteran. Är redo för nya vänskapskretsar! Gillar bra vegokäk, kvällssol, öl, bubbel, kladdiga chokladkakor, snabba löparskor och kramar bland annat. Vad gillar du??

  Är kvar här även till hösten så hit me up för både sommar- och/eller hösthäng!! Hörs på mail: amandaclereus (at) gmail.com eller på instagram: amandaclereus

 117. STOCKHOLM
  HEJ!!! Jag heter Elin och är 26 från Umeå. Bor i Stockholm sen tre år tillbaka och har d gött men vill ha fler vänner! Mina närmsta vänner bor i Gbg eller i Umeå just nu så där hänger jag ibland men annars e jag i Stockholm och hänger runt. Älskar att bada, dricka bubbel, feminism, tatueringar, musik, skratta kramas umgås. Har just upptäckt hur härligt det är att promenera över broar (ex Årstabroarna, Västerbron, liljeholmsbron) med bra musik i öronen, har en nykärlek för korsord, kan också älska att cykla genom stan men ibland är det lite läskigt så det är nåt jag övar på.

  Skriv till mig på instagram! Elinwtf
  KRAM

 118. STOCKHOLM

  Hej hallå jag söker vänner för börjar bli ganska trött på allt tinder-dejtande som ofta bara är slöseri med tid. Ska ta paus från det och vill fokusera på att hänga med roliga vänner men tyvärr har jag inte supermånga här i Stockholm så därför hoppas jag nån där kanske läser detta o ba oj kul hehe. Strunt samma, lite om mig: skriver och ritar och hänger på barer helst hela tiden hehe. Tycker massor om böcker, fin konst, typ parkhäng, fin musik och CAVA. Ska börja plugga till serietecknare här i Stockholm i höst och bor i Söderort med världens bästa roomie. Är ganska bra på att kedjeröka och bar-hoppa men är också lite rolig och väldigt spontan och öppen för nya intryck!! Min mail e: nellierawet(at)hotmail.com annars är min instagram rawetnellie där kan man skriva till mig också!! Kramis

 119. STOCKHOLM

  Heter Ida, är 20 år och mitt uppe i att figure out life. Hoppar av och på jobb/nya hobbys hela tiden. Har lite svårt att bestämma mig… Är rastlös och vill prova på allt! Till en vänskapsrelation kan jag bidra med skratt, hemligheter och heta diskussioner. Vore roligt att lära känna nya människor i sommar! Hör av dig! Kul!

  [email protected] eller epic.meme.lord @ instagram

 120. VÄXJÖ/MALMÖ

  Hej framtida kompisar!!
  Jag är 20 år och bor i Växjö, men ska flytta till Malmö i slutet av sommaren för att plugga grafisk design. Skulle vilja hitta fler vänner både i Växjö och Malmö. Jag gillar att måla, sy och loppisshoppa, men har inget emot om du har andra intressen hehe.

  Maila mig på [email protected] så kan vi snacka mer, eller skicka ett DM till frejaolsson på Instagram :))

 121. VISBY/UPPSALA

  Ahoy internet! 26-årig tjej söker hängsällskap och nya vänner i Visby och Uppsala. Parkerar allt som oftast mina skor i den medeltida staden i Östersjön, men jobbar ofta i Uppsala så letar trevliga människor även där.
  Lite om mig då.. Jag reser mycket i jobbet, hantverk ligger mig varmt om hjärtat (syr medeltidskläder bl a), gillar att gå på museer, besöka kyrkor och andra kultur- och historierelaterade aktiviteter, men är inte den som bangar på att hänga på en pub och dricka öl.

  Min mailadress är micaela.janatuinen (at) gmail.com

 122. STOCKHOLM

  Kompisdejta är svinkul och bästa aktiviteten i min mening. Om du kompisdejtar mig så lovar jag att jag älskar mat något oändligt så vi kan testa sthlms alla restauranger, göra allt konstigt spontant vi kan komma på och prata om astrologi <33, kääärlek, böcker och framtidsdrömmar. Kan även lova att jag är snäll, öppen och kan skratta åt ca allt.
  I övrigt heter Alma, fyller nitton i sommar och räknar ner ynka dagar till min studentdag. I sommar kommer jag sommarjobba ute på Fjäderholmarna om dagarna och kommer m.a.o vara hemma i Stockholm en hel del.
  Jag lär ha fett med fritid när jag inte jobbar och då vore det perfa att lära känna nya människor, dricka valfri dryck (helst bärs), dansa och tjöta om livet eller fangirla över Flora. Feel free att dra iväg ett dm till mig på insta @ Lalalalma eller mejla [email protected]
  Kram!!

 123. MALMÖ/LUND

  Hej å hå!! Heter Amanda, är 18-år och har precis tagit studenten. Älskar att dricka vin, dansa, fika och mysa. I höst ska jag förhoppningsvis börja på LU och läsa en kurs i mänskliga rättigheter. Därför hoppas jag att träffa lite nytt folk i de kretsarna men även andra som tycker jag verkar intressant. Tänker även att jag ska börja träna och skulle tycka det vore kul med en träningskompis.

  Maila mig på amandaskoldd(at)gmail.com om ni är intresserade av att höras och ses <3

 124. STOCKHOLM
  Hello!
  Emelie heter jag och är 22 jordsnurr. Kommer ursprungligen från Götet men pluggar i Linköping och ska jobba i Stockholm nu i sommar. Jag gillar att snacka om livet, bada, laga mat, kultur, dricka bärs och kaffe, och klubba(sa jag att jag är ”single & ready to mingle”?). Pluggar till ingenjör men är rätt ”samhällig” av mig och cravear att snacka mer om politik, kultur och livet. Är fett tagg på att träffa nya vänner och uppleva sommar-Stockholm så om du sugen på att göra det ihop med mig, hör av dig! Skriv till mig på mail emelie.detert(at)hotmail.com eller på insta emeliedetert (har stängt konto, men lägg till mig så accepterar jag :D)

 125. STOCKHOLM

  Halloj! Jag heter Alexandra, är 26 år gammal och jobbar som journalist. Jag är egentligen inte ute efter något speciellt men det skulle vara kul att träffa lite nytt folk. Lite kort om mig: Är babblig, gillar hallon mer än jordgubbar, läser böcker för sällan och vill verkligen resa till Peru efter att ha sträckkollat på Chef’s table.
  Finns att nå på: alexandra.lonnroth(at)live.se

 126. GÖTEBORG
  Hej!! Jag heter Hanna och blir 22 i Augusti och ska, om allt går som planerat, flytta till Göteborg till hösten för att börja plugga miljövetenskap. Jag känner knappt någon i Göteborg och det här känns som en toppenplats för att hitta goa personer att hänga med.
  Jag är gillar havet, spela spel, billig öl, växter och att gott häng. Jag gillar tex att prata klimat, växter och roliga/märkliga iakttagelse i vardagen. Jag älskar att resa, har kärat ner mig i Sydamerika och jag kom hem i måndags efter att ha wwoofat i Spanien. Tror att jag tycker om lite alternativa sätt att se nya saker.
  Vill du hänga i höst eller dra ihop ett litet gäng kanske?
  Min mail är hannalindeblad(at)gmail.com

 127. STOCKHOLM/SAN DIEGO
  Tjenare alla! Jag heter Alexandra, fyller 20 år i augusti och ska då flytta helt på egen hand till San Diego för att plugga. Är superpirrig och såklart nervös! Så om någon befinner sig i CA eller har en sällskapssjuk kompis som råkar bo där så vore det jättekul att få ses i höst och snacka lite om hemlängtan och Sverige (eller inte alls om Sverige).

  Förövrigt så är jag fortfarande i Stockholm under hela sommaren och hänger gärna! Tycker om att gå ut och dansa, spela spel, gå på SATS-pass ihop, småsova i solen, ta kvällspromenader, gräva ner sig i alla möjliga samtalsämnen och testa matställen (helst veganska!). Är också lite i en klyschig fas där jag vill ”testa nya saker” så hör av er om ni vill typ hoppa fallskärm eller tatuera er eller vad som helst!!

  Mejla till [email protected] eller börja följ mig på instagram @alexandragummesson. Är privat men ser till att acceptera 😉 Stor kram, hoppas ni hittar härliga människor!

 128. GÖTEBORG (kanske även snart STOCKHOLM)
  Hej där. Nellie heter jag, snart 20 år gammal. Jobbar just nu i Gbg men har sökt högskola till hösten i Sthlm därför väljer jag att nämna båda.(Om jag blir kvar i gbg så är det ju alltid nice att ha någon att hälsa på, am i right?)
  Jag gillar att skriva, ta hand om mina älskade växter, dricka öl, dansa på svettiga barer, kolla serier, softa och har nu även börjat brodera? Jag jag är 20, inte 85 tro det eller ej. Jag älskar även att prata prata prata om allt möjligt dock så blir det väl mest snack om sex/dejting/relationer av förklarliga skäl. Helt enkelt så diggar jag det mesta<3
  Vill du hänga med mig? Jag vill antagligen hänga med dig. Nå mig på:
  Instagram: Nellielarssoon
  Mail: Nellie.larsson98(at)gmail.com

 129. LINKÖPING
  Jag är 21 år, sambo och mamma till en liten tjej på snart 3 år. Jobbar som vikarie på gruppbostäder inom LSS, samtidigt som jag pluggar komvux på distans för att få min lite försenade gymnasieexamen 🙂 Drömmer om och siktar mot att komma in på läkarprogrammet i framtiden. Älskar växter, speciellt palettblad, fika, second hand-fynd, promenader, politiska diskussioner och att prata i allmänhet! Är feminist och brinner för frågor om psykisk ohälsa. Har själv bipolär sjukdom och adhd vilket jag önskar vore mindre stigmatiserat. Skulle vara kul att hitta någon likasinnad!
  Mail: majalaastrom(at)gmail.com

 130. GÖTEBORG
  Hej!! Nyligen 23 år fyllda Evelina här. Jobbar som avdelningsansvarig i butik men brinner för och pluggar psykologi sedan ett tag tillbaka. Gillar folk, och egentligen mest att analysera hur folk är. Älskar att diskutera beteenden! Försöker leva stort och mycket och inte bara bra. Förknippar mig själv först och främst med fotografering, redigering, film och att skriva, men ibland får jag feeling och tränar löpning vilket tro det eller ej också kan vara rätt kreativt. Min guilty pleasure är tysk rap, men rap generellt är fruktansvärt gött. En och annan fuldans hinns väl med. Taggad på att träffa nya öppna människor som vill hitta på skoj i sommar, bio, hänga i slottsskogen, fika, klubba, vina eller bara unisont chilla! Förhandsvisning på instagram: photologicaly, och min mail är [email protected]. Skriv så styr vi upp något! 🙂

 131. GÖTEBORG
  Hej!! Nyligen 23 år fyllda Evelina här. Jobbar som avdelningsansvarig i butik men brinner för och pluggar psykologi sedan ett tag tillbaka. Gillar folk, och egentligen mest att analysera hur folk är. Älskar att diskutera beteenden! Försöker leva stort och mycket och inte bara bra. Förknippar mig själv först och främst med fotografering och att skriva, men ibland får jag feeling och tränar löpning vilket tro det eller ej också kan vara rätt kreativt. Min guilty pleasure är tysk rap, men rap generellt är fruktansvärt gött. En och annan fuldans hinns väl med. Taggad på att träffa nya öppna människor som vill hitta på skoj i sommar, bio, hänga i slottsskogen, fika, klubba, vina eller bara unisont chilla! Förhandsvisning på instagram: photologicaly, och min mail är [email protected]. Skriv så styr vi upp något! 🙂

 132. GÖTEBORG
  Hej!! Nyligen 23 år fyllda Evelina här. Jobbar som avdelningsansvarig i butik men brinner för och pluggar psykologi sedan ett tag tillbaka. Gillar folk, och egentligen mest att analysera hur folk är. Älskar att diskutera beteenden! Försöker leva stort och mycket och inte bara bra. Förknippar mig själv först och främst med fotografering och att skriva, men ibland får jag feeling och tränar löpning vilket tro det eller ej också kan vara rätt kreativt. Min guilty pleasure är tysk rap, men rap generellt är fruktansvärt gött. En och annan fuldans hinns väl med. Taggad på att träffa nya öppna människor som vill hitta på skoj i sommar, bio, hänga i slottsskogen, fika, klubba, vina eller bara unisont chilla! Förhandsvisning på instagram: photologicaly, och min mail är eveli_95(at)hotmail.com. Skriv så styr vi upp något! 🙂

 133. STOCKHOLM

  Hej! Att skriva den här kommentaren är svårt: att som introvert leta efter en ny vänskapsrelation är inte alltid plätt-lätt, but here we go.
  Linnéa heter jag, 24 år gammal och har de senaste 2 åren varit bosatt i Skåne. I början på augusti flyttar jag tillbaka till Stockholm tillsammans med min sambo & vår hund (chihuahua & petit brabancon-mix). Eftersom det gått 2 år sedan jag bodde i Stockholm har nästan alla mina gamla vänner flyttat så jag letar nu efter nya.

  Vem är jag?
  Jag tycker bättre om att äta mat än att laga den, att promenera, spendera eftermiddagar på café, spankulera runt i butiker, dansa, äta brunch & lägga ansiktsmask bl.a. Innan folk lär känna mig brukar de säga att det är rädda för mig, att jag ser elak ut, men det är bara en yta. Som person är jag okomplicerad, har nära till skratt & har högt i tak.

  Vem är du?
  Du får vara precis vem du vill, men det är ett plus om du
  1) gillar hundar
  2) själv har en liten hund

  Verkar denna introverta torrboll som något för dig, kasta iväg några rader till
  linnea.cardestam(at)gmail.com
  så ska jag ta mod till mig & svara! xx

 134. MALMÖ

  Hej hej!

  Jag är 17 år, bor i Malmö och gillar politik, fika, skriva och att fuldansa. Går i ettan på gymnasiet där jag läser samhälle media, eftersom jag älskar att hålla på med media och samhällsfrågor (ska vara reporter i Almedalen i sommar btw, hur coolt!?) och driver en tidning som heter Blyertshav.

  Vill jättegärna träffa människor att fika, promenera och festa med! Skicka iväg ett mail till noraflygt(at)gmail.com så ses vi!
  Om du vill stalka mig lite mer innan du slänger iväg ett mail så hittar du mig på instagram: noraflygt

 135. RESKOMPISAR! (STOCKHOLM/VARSOM HELST)
  Hej heej, Jag heter Ebba och är 21 år. Jag bor och jobbar på södermalm i Stockholm och just nu är jag skit lost i alla tankar om vad man ska göra av livet, med det är ju härligt också. Jag tycker att jag är spontan och lite lös i huvve. Jag vill gå ut, dricka öl och garva hela nätterna med kompisar nu när det är sommar, så om du vill det med kan vi väl göra det?
  Sen I vinter vill jag iallafall resa till något drömigt ställe för att bli en surfer och hoppas att någon vill följa med mig!
  Skriv till mig kompis <3: [email protected]

 136. STOCKHOLM
  Hej svejs! Jag heter Annika och är 19 år, fyller 20 i höst :~). Jobbar på bio och vill jättegärna få lite nya kompisar i sommar!! Skulle vilja ha nån att hänga med och prata med om lite vad som helst?? Gillar att se på tvserier och film, har en förkärlek för svenska kriminalserier så om du är ny i genren kan jag introducera dig till godbitarna. Jag tycker också om att promenera, fika och vara ute i solen. Älskar att hänga inne i stan på sommaren men kan du Stockholm bättre än jag är det svinkul då jag ca aldrig är i stan annat än när jag jobbar. Är det dåligt väder går vi på bio! Jag kan, av förklarliga skäl, repertoaren utantill och vet vad som e värt att se.
  Maila mig!! annika.tiden(at)gmail.com

 137. GÖTEBORG/BORLÄNGE
  Hej allihopa! Jag heter Elin och är 21 år gammal. Jag kommer från Borlänge, Dalarna (pratar bred dalmål om det är ett plus i kanten) men har flyttat till Göteborg. Jag brukar kalla mig lite av en all round gal för att jag har många intressen och gillar det mesta mellan himlen och jorden. Mina huvudintressen är ändå hälsa/näring (är vegan), miljö och på de lilla sätt jag kan försöka göra världen lite bättre. Nu lät jag kanske lite torr. Lovar att jag inte är det. Jag har extremt lätt till skratt och gillar att driva med mig själv och med andra. Så om jag börjar retas lite så är det en indikation på att jag gillar dig haha.
  Jag gillar att hitta på saker. Att lära mig nya grejer och lyssna på andras historier. Men jag kan även ta det lugnt och bara mysa. Älskar riktigt djupa diskussioner.
  Om ni har läst Omgiven av idioter så skulle jag beskriva mig själv som främst gul med lite rött i mig. Haha det kanske gav er en bättre bild.
  Jag föredrar att vara hemma på myskväll med mina kompisar än att vara ute och festa. Men jag älskar ändå att stå på dansgolvet omgiven av vänner.
  Okej, nu måste jag nog sluta skriva annars kommer ingen orka läsa min långa vänannons.
  Mejla mig! elin.klara(at)hotmail.com

 138. GÖTEBORG
  Är en 28 år gammal exil-upplänning och nybliven mamma sedan januari i år. Vilket betyder mycket tid att njuta av livet på dagtid! Letar efter andra föräldralediga att t ex promenera med, dricka vin, diskutera livet och vara kreativ med! Kanske dra igång en bokklubb eller annat roligt projekt. Hör gärna av er! [email protected]

 139. ESKILSTUNA
  Hallå! Linnea heter jag 23 år gammal!
  Flyttade till Eskilstuna för 1,5 årsen pga kärlek. Å nu i helgen gjorde vi slut. Å kvar finns jag i hans stad..
  BLEV SÅ GLAD ÖVER DETTA INLÄGG? Men också så nervös? Hursom, jag läser en del böcker, yogar en del, kollar på youtube!?, går ut och dansar, skriver, vandrar i skogen å tränar och så.
  Kanske finns nån annan inflyttad här i Etuna, eller någon som bott här länge å vill hänga med mig? Åker gärna å badar nu i sommar, dricker drinkar, GRILLAR osv! 🙂
  maila på [email protected] eller skriv på insta, där heter jag chirreeee ISÅFALL.

 140. STOCKHOLM
  Hej!! Melina heter jag och är 23 år. Jag är väldigt nyinflyttad i Stockholm och är sååå pepp på att träffa nya vänner här som inte är min pojkväns, hehe. Är socionomstudent med ynka en termin kvar innan examen och i sommar vill jag njuta av mitt livs sista sommar(jobb)lov! Med kompisar ägnar jag mig gärna åt att äta god mat, skratta, dricka bubbel, flanera runt i butiker och prata om högt och lågt. Har nyligen upptäckt tjusningen i att ”ta en öl” så det gör jag gärna! Älskar även att kompishänga i grupp och längtar efter att hitta mitt sammanhang i den här underbara stan. Vore SÅ kul om någon ville ses! Maila: melinamelander(at)hotmail.com
  ps. Det är helt ok att stalka mig på insta först, det hade jag med gjort – melinamelander

 141. STOCKHOLM

  Hallå hej! 25-årig östgöte som efter fem år i Uppsala flyttade till Stockholm förra hösten dvs ny i stan. Jag gillar musik och har nästan alltid hörlurar i öronen. Tycker om att gå på spelningar, utställningar, äta långa gomiddagar, dricka öl och ÄLSKAR dejtingprogram. Finns få saker som gör mig så engagerad som att diskutera senaste avsnittet av t.ex. Tro hopp och kärlek. Har *nära till skratt*. Om någon vill ses, säg hej på sara.gruselius(at)gmail.com!

 142. STOCKHOLM
  Hejhej! Heter Emma, är tjugo år och gillar öl, kaffe, klättra, vara i solen, cavacava, glass, ta det lugnt ibland och göra saker alltidalltid ibland. Just nu jobbar jag ihjäl mig 🙁 denna och nästa vecka, men sen så!! Då börjar sommaren (igen)! Är otålig, stockholmskär och en periodare utav alldeles för mycket och läser alldeles för lite men jag har mina stunder;-) Hojta till tjaemma på instagram vetja!

 143. GÖTEBORG
  Hejhopp! Mitt namn är Carolina och fyller snart 20 år och hade tyckt det varit nice att träffa nya goa människor här i Göteborg. Tycker om att hitta på lite allt möjligt, men sådant som aldrig slår fel är promenader, titta på konst, läsa böcker eller dricka kaffe/öl. Tycker även mycket om att diskutera allt möjligt och i allmänhet filosofera om livet så om du också tycker om det är det extraskoj! Om detta låter det minsta intressent, hör gärna av dig till mig!
  På insta hittar en mig på carolinamadsn eller släng iväg ett mail på carolinamadsen98(at)gmail.com

 144. STOCKHOLM
  Halloj! 25-åring som flyttat till Stockholm för ett par månader sedan med min sambo. Jag arbetar som Fysioterapeut på pendlingsavstånd, har alltid tidigare spelat fotboll, tycker om att resa och försöka göra varje dag till ett äventyr (vilket kan innebära allt från att hälsa på Kungens får på Djurgården en kväll efter jobbet eller boka en spontanresa bara för att livet bör levas). Jag får ofta höra att jag är glad och enkel att ha att göra med och tycker om att sprida positiv energi till min omgivning. Lät inte alls klyschigt 🙂 Ses gärna för promenad/träning i något utegym/över en öl/äventyr i Sommarstockholm. Låter något av detta lite intressant så finns jag på (at)iceyiceyice på Instagram 🙂

 145. YSTAD
  Hej hej!
  Jag heter Sofia och är 29 år. Nyinflyttad i Ystad, uppvuxen på Österlen. Under min studietid bodde jag i Kalmar men annars har jag bott i Skåne större delen av mitt liv. Jobbar på en statlig myndighet i Malmö så har möjlighet att ses både i Ystad och Malmö. Mycket nytt, både jobb och lägenhet så hade gärna träffat ngn/ ngra att hänga med 😊

  Gillar att läsa, skriva, kolla serier, shoppa, fika, powerwalks, kanske ta en och annan AW? Om någon har lust att ses skicka gärna till sofia893(at)gmail.com
  Hoppas vi hörs och ses!

 146. STOCKHOLM
  Sååå pepp på att kompisdejta! Har nyss flyttat tillbaka till Stockholm från Mariannelund i Småland, där jag läst ~äventyr~ (spexigt namn för friluftsliv) på folkis. Jag är 20 år gammal (97:a) och gillar utöver skogslivet lite allt möjligt. Topp fem är nog fuldans hela natten lång, att fika med mysigt folk, flänga runt på olika museum, dricka vin och prataprataprata och sist men inte minst beauty i alla dess former. Önskar SÅ att jag kunde slänga in lite träning på listan, men nej haha. Arbetar dock på det, så vill du ha en träningskompis är jag taggad! Jag utlovar gosiga kramar, skratt och gråt till djupa/lättsamma samtalsämnen, goda bakelser, uppdateringar på sommarens tinderdejter och typ lite säkring om du också har grönt kort och skulle vilja klättra i sommar.

  Skriv till mig! anna.krylborn(at)gmail.com eller @akrylborn på instagram

  PS Är du också friluftsintresserad?? Extra mycket snälla skriv?? Fatta vad mys och kul och köra lite dagsvandringar eller övernattningar i naturreservat! Eller kanske hyra kajaker och paddla lite grann! DS

 147. STOCKHOLM
  Halloj! Snart 26, jurist och glad för att hitta på saker. Eftersom våren har ägnats åt renovering har byggnadsvård och inredning blivit lite av ett intresse. Jag gillar även konst och kultur, mat och att jaga fynd på loppis. Jag avhandlar gärna högt och lågt över några glas vin eller tar en promenad med kaffe i tassen. Om det låtet intressant – skriv till mig!
  eleonor.andersson2atgmail.com

 148. GÖTEBORG
  Hej fina!
  Jonna, 23 år och student här. Jag älskar att prata om psykologi (gärna MBTI) och andra meningsfulla, abstrakta samtalsämnen. Jag är relativt nysingel och tar också tacksamt emot dejtingtips. Älskar mat, kaffe och tar gärna ett glas vin. Tycker att promenader är ett avslappnat sätt att lära känna någon på.

  Hoppas vi ses i sommar/höst!🌸
  [email protected]

 149. VÄXJÖ
  Hej, jag heter Lisa och är 22 år gammal. Sedan studenten ha jag bott i Berlin och jobbat i Växjö. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska börja studera i höst. Mina stora passion i livet är att sy kläder. Jag har nyligen fått ett eget hobbyrum där jag spenderar mycket av min fritid. Jag gillar även att läsa böcker, gå på loppis, fika, shoppa och diskutera livet över ett glas vin;) jag träffas gärna på en fika eller liknande!

  [email protected] Com

 150. STOCKHOLM
  At the age of 25 I just moved to Stockholm from London. Have lived in different countries over the years and now want to get going with meeting fresh new faces.
  I am sucker for all good things in life: boozy picnics, evening walks, kramar, travel, books, exercise, lördagsgodis, languages, literally all food etc., you get me. But good things come in pairs of threes, so let’s go for a wine or beer.
  I’ll let you stalk me on fb first 😉
  Get in touch on [email protected]

 151. LUND/MALMÖ
  Hej Alla! Jag heter Hillevi, fyller 20 efter sommaren och har precis avslutat ett år på programmet i freds-och konfliktvetenskap på LU! Till hösten ska jag dock (*fingers crossed*) börja plugga till sjuksköterska istället! Stannade kvar i Lund under sommaren för att bo med min pojkvän, men han jobbar och jag har en jobbfri sommar, så det hade varit super att träffa någon i närheten som vill hänga någon gång <3 Gillar det mesta, men föredrar vegansk mat, fotografering, shopping och att prata om djupa frågor, livet och framtidsdrömmar! MEN, om du inte bor i närheten och möjligtvis är/pluggar/ska plugga till sjuksköterska var som helst i världen skulle det vara kul att chatta/maila/prata på sociala medier och kanske kunna ge pluggtips eller prata om utbildningen tsm? (är såååå nervös inför programmet hehe)
  Om det låter kul, hör av dig till mig på min mail:
  hillevi.fagerstrom(at)gmail.com
  Eller skicka iväg ett DM på insta:
  hillevifagerstrom
  Hoppas vi hörs! <3

 152. -JÖNKÖPING-

  Hej! Jag heter Liisa, flyttar till Jönköping över sommaren och känner ingen i min egen ålder där.
  Jag gillar att bada, gå i skogen, filosofera, titta på film och dricka Sangria.
  Är lite blyg och är oftast tyst och observerande till en början, men ger man mig lite tid så jag blir bekväm finns risken att man har svårt att få tyst på mig istället.
  Om det finns någon i området som tycker jag låter intressant, hör av er! 🙂
  Mailadress: liisa_petersson_syll(at)hotmail.com
  PS. Om vi är flera så kanske man kan starta typ en facebook-chatt och sen träffas ett par stycken? Är man fler än två som träffas så kanske det också blir mindre ”press” på att föra samtalet eftersom man är flera så det är mer utspritt, om ni förstår hur jag tänker…

 153. GÖTEBORG!

  Hej!!
  Julia, 24 och bor i fina Göteborg. Jag är en lugn, positiv, kreativ själ som sysslar med musik och illustration. Jag är en bok-och filmälskare (favoritfilmer: Amelie, Call Me By Your Name och typ allt som Wes Anderson skapar) som lägger en hel del vikt på att dokumentera livet. Hemskt gärna genom text och fotografi, men nog mest av allt i melodier och sång.
  Jag är en vegan som blir euforisk av djur, speciellt kattungar och elefanter. Jag brukar även bli kallad gammal själ då jag älskar kultur/mode från 40-talet ända in på 80-talet (och har leder som knakar i alla vinklar som en härlig 80-åring, men det är inget att skryta om kanske).

  Sedan en tid tillbaka har jag riktigt längtat efter att hitta nya tjejkompisar, speciellt när sambon går ut och tar en bärs med sina vänner och man sitter ensam hemma. Ju äldre man blir desto svårare känns det, men jag har ej ännu gett upp hoppet. Om du älskar kultur, att gå på konserter eller kanske långa promenader, prata om filmer eller djupare ämnen, eller kanske bara längtar efter någon som kan skicka kattklipp när du minst anar det, då är det bara att skicka iväg ett meddelande.

  TACK! (Vill kompis-dejta dig, Flora!!)

  Mejl: [email protected]

 154. VÄSTERÅS
  24-25 bast. Bott här i stan sen september men kommer härifrån från början. Nu har dock mina gamla polareflytt stan och behöver lite nya perspektiv och häng! Hade varit kul att träffa lite nytt folk med liknande intressen.
  Har ett stort intresse sen barnsben för 60-70tals musik, mode och prylar från eran. Har även intresse för växter, yoga, natur, dricka vin, spela musik, rita m.m
  Jobbar på vardagarna men har mkt fritid.. har inte då mycket intresse för politik då jag tycker det mesta e skit i princip.
  Vore kul å träffa någon med något gemensamt intresse!
  Hör gärna av dig isf! Mail; [email protected]

 155. STOCKHOLM!
  Halloj! Sofia heter jag, fyller 22 år i höst och vill mer än gärna hitta nya sköna vänner som har lätt till skratt att lära känna o umgås med! Lite kort om mig – Jobbar som simlärare, bor i södra stockholm med min pojkvän, gillar att träna, äventyra, skratta tills jag gråter o dricka öl. Vill du som jag ha sällskap under en långpromenad eller snacka om livet in på småtimmarna över ett eller flera glas vin? Skriv då snarast till sofiarosenvald(at)gmail.com eller varför inte först stalka igenom min instagram (som jag dessvärre är sämst på att uppdatera) och sedan skicka iväg ett meddelande där? 🙂

 156. MALMÖ/LUND
  Hellu! Jag heter Frida och är en 19-åring (snart 20) som bor i Malmö. Jag vill gärna hitta några nya vänner att kunna ta en kopp kaffe med, läsa, yoga eller lite vad som helst. Jobbar heltid i sommar på ett kafé men det finns alltid tid för att umgås, till exempel dra till stranden på kvällarna med kaffe eller picknick och bada lite. Åker även lite skateboard så hade varit superkul om du är intresserad av det med eller att du vill testa det. Efter sommaren börjar jag förhoppningsvis plugga på Lunds Universitet vilket gör att jag kommer nog hänga en del i Lund, så vill gärna skaffa vänner där med. Hit me up på instagram: fridaabergz eller maila mig på fridaabergz(at)gmail.com

 157. STOCKHOLM Täby

  Hej hej! Jag heter Tuva och är 16 år. Jag tycker det låter superspännande att lära känna nya människor nu i sommar. Mina intressen inkluderar böcker, naturvetenskap, dans och fika. Finns få saker jag uppskattar så mycket som att vara ute en fin dag med godsaker i ryggsäcken, bok i handen och musik, självklart med fint sällskap att dela det hela med samt samtala om världen med! Om du också tycker det låter mysigt så hör gärna av dig på mail: tuva.gustafsson(at)gmail.com
  Eller Instagram: tuvaottilias

  Tack och ha det fint! (:

 158. ÖREBRO
  Hej hörni!!
  Louise heter jag, 24 år fyllda, bor tillsammans med pojkvän i Örebro, pluggar till läkare här (kommit halvvägs ungefär). När jag inte pluggar så extrajobbar jag lite som undersköterska, jag är en riktig växtgäri (alla mina växter/odlingar är mina bebisar), gillar att dricka vin och käka chips på balkongen, försöker få till ett par, tre träningspass i veckan men det går lite i perioder. Är vegetarian och älskar att laga mat. Har en sommarstuga utanför Örebro (okej, det är min pappas) som är min favoritplats på jorden. Spenderar många sommardagar där och att åka båt/efter båten är något av det roligaste jag vet. I övrigt gillar jag att ses & ta en långpromenad, spela sällskapsspel, hänga i parker och dricka en stor kopp te en sen kväll. Om det låter härligt, maila mig på [email protected]

 159. SKÅNE! Lund
  Hallå där alla Florisar! Mitt namn är Ellen. Jag är en 18-årig tjej som är född och uppvuxen i en mindre stad mitt i Småland. Efter tre år på samhällsprogrammet tar jag äntligen studenten nästa fredag (YEY). Jag ska kickstarta mitt vuxenliv med att jobba på lokaltidningen i sommar, för att därefter börja studera freds- och konfliktsvetenskap vid Lunds Universitet till hösten. Problemet, eller rättare sagt möjligheten, är att jag inte känner någon där. Ett fåtal av de kompisar jag har sedan tidigare ska också flytta ned till Lund och/eller Skåne men varför inte vidga sin kompiskrets ytterligare?

  Så lite info om mig. Jag är en utåtriktad och nyfiken persom som gillar att diskutera och lära mig nya saker oavsett om det är över ett glas vin, en kopp kaffe eller under en promenad. Ämnen som ligger mig särskilt varmt om hjärtat är feminism, kvinnohistoria och hållbar utveckling. Utöver det tycker jag också om att upptäcka saker oavsett om de är i mitt närområde och längre bort. Inget går upp mot en dagsutflykt till en ny strand, stad eller plats! Last but not least, älskar jag att skratta och få andra att göra det. För, finns det något bättre än en att skratta åt/tillsammans med, en rolig tv-serie (Vänner, HIMYM, Black-ish, Friday night dinner), person eller situation? Tror inte det!

  Om jag uppfyller kraven för att klassas som friend material eller om du vill veta något mer om mig kan du nå mig via;
  -min mail: ellen.broqvist(at)hotmail.com
  -Instagram/Snapchat: @ellenbroqvist

 160. KRISTIANSTAD/MALMÖ/LUND
  Hey!
  Vi är ett skönt kompispar från Kristianstad, som tog studenten förra året, och som letar efter lite nya nice polare. Vi gillar allt. Ta en öl? Ha picknik? Dra till havet? Åka på roadtrip? Dra på loppisar? Åka till gårdskafe? You name it! Vi är två väldigt öppna, spontana och utåtriktade girls som gärna hänger med dig eller ditt kompisgäng. Vi är inte farliga, vi lovar<3
  Mejla mejla mejla!!!
  Puss och kram

  Juulia.lundquist(at)gmail.com
  Eller DM på Instagram, Agnesjansdotter

 161. BARCELONA (Malmö/Lund)
  Hej Hej! Mitt namn är Elvira och jag är 21 år i Barcelona. Har bott här i drygt ett år o vill utöka kompiskretsen lite nu i sommar! Gillar att skriva, dricka vermut o äta oliver i skuggan med böcker, hoppa runt mellan barer o allt sånt man gör här i bcn. Tycker också mycket om att åka på utflykter till typ Pyrenéerna, cadaques och upptäcka fin natuur.
  Mejla mig: elviraliljerod (at) gmail.com
  Puss!!
  PS skrev även Malmö / Lund då jag ev ska plugga statsvetenskap i Lund i höst!! Hit me up

 162. UPPSALA!

  Hej alla uppsalabor. Jag är snart 22 år och är relativt nyinflyttad i stan. Jag är från stockholm men flyttade hit när min pojkvän började plugga i höstas. Började själv plugga en fristående kurs under våren men läste tillsammans med en kompis och har därför inte lärt känna så många, men det vill jag ju!!

  Ska bo här (med undantag för att hälsa på familj/vänner i sthlm) och jobba under hela sommaren så tveka inte på att höra av dig. Visa mig det jag missat i stan, eller så kan vi bara ta en kaffe/öl/ett glas vin. Jag gillar att resa, laga vegetarisk mat, äventyra men även att bara ta det lugnt och kolla serier/läsa böcker(som inte är kurslitteratur). Tränar på actic om du vill ha en träningskompis är dock inte så stark eller snabb eller har aktiv närvaro på gymmet men är peppande och ett roligt sällskap(referenser finns!)

  Kompisdejta mig!!!

  Mejla mig: justina.wahlqvist1 (at) gmail.com
  Eller skriv till mig på instagram: wahlqvst (privat, men bara att följa om du vill veta mer)

 163. Hejhej! Vill du hänga med mig i VÄXJÖ? Jag tycker om att; skrika fram Växjö lakers på Vida arena, ölhänga, spela sällskaps- och kortspel, hälsa på hunden som bor ute på landet med päronen, kolla Netflix, och mycket annat. Tänker att allt blir roligare om en är två eller flera så om du vill laga mat eller läsa en bok och diskutera den, eller i princip vad som helat är jag på! Om det är intressant att veta så är jag snart 23(!) år, singel och jobbar. Hoppas vi ses! // Jennie-Ann
  Mejl: jensan.95(at)hotmail.com
  Instagram: jennieannn (är inte så aktiv där, men håller koll på andra ;))

 164. KÖPENHAMN – STOCKHOLM

  Hej! Jag pluggar i Köpenhamn och ska snart upp till Stockholm för sommaren 🙂 Är sugen på att ha en sommar-bokcirkel eller bara njuta av eftermiddags solen, bada och ta en öl ☀️ Mail – [email protected].

 165. GÖTEBORG

  Hallå! Jag heter Louise, är snart 26 år och har bott i Gbg i 2 år. Från början kommer jag från Linköping. Jag flyttade till Gbg för att plugga min masterutbildning som jag just blivit klar med: Kommunikatörsprogrammet på GU. Jag känner att jag i och med flytten hit fastnat lite i sambo- och vuxenlivet. Jag vill att det händer mer saker än att bara jobba/plugga på dagarna och sen hänga med min sambo och min katt, men det är så svårt att hitta nya vänner i en ny stad!
  Mina intressen är: Konst, kultur, mode & kläder, mat, växter & djur och feminism. Jag gillar att gå ut och dricka öl, gå på museum, konster eller göra andra roliga aktiviteter. Jag har mycket humor samtidigt som jag har lätt för att prata om jobbiga saker och försöker att vara så öppen och social som jag kan!
  Kolla in min insta om du är nyfiken: pappa_jango och hör av dig till [email protected] så hittar vi på nåt kul! 🙂

 166. MALMÖ BOKKLUBB

  Hej!
  För ungefär ett halvår sedan startade jag en bokklubb under ett liknande inlägg. Vi har träffats under våren och läst allt mellan Agatha Christie och Han Kang till Camilla Läckberg. Vi träffas på café, i parker eller över ett glas vin och middag. Vi är en supermysig och trevlig grupp som inte lägger prestige i att en behöver kunna massor om litteratur för att vara med. Det viktiga är att vi alla tycker om att läsa böcker och sedan prata om dem. Vi läser gärna böcker som vi inte själva hade valt och blandar vilt genrer. Vi brukar ses ungefär en gång i månaden.

  Nu söker vi ett par medlemmar till då några av oss ska flytta från stan. Vill du vara med? Mejla till mathildaolsson9(at)gmail.com

  Hoppas vi ses!
  /Mathilda

 167. UMEÅ (och Kairo)
  Hej!! Elina heter jag, är 17 år och bor för tillfället i Kairo. Jag kommer spendera sommaren i Umeå och jobba på en second hand butik. Skulle vara SÅ kul att lära känna någon ny att hänga med på kvällar och helger, vill gå på museum, konserter, dans, caféer, loppisar, fara på skogsäventyr, paddla kajak, spela volleyboll, ha picknick eller bara ha myskväll hemma och dricka te! (Kommer till Umeå på fredag btw, och stannar tills Augusti) Hoppas att vi ses i sommar!!
  Mejla till: elina.lydia(at)hotmail.com

 168. Hejhej!

  Lite om mig själv. Jag blev precis färdig (literally en vecka sen) med mina universitetsstudier och chillar just nu tills jag börjar jobba heltid om en vecka (hjälp!) med kommunikation och marknadsföring på en AI startup. Är 23 år gammal och flyttade till Stockholm för fyra år sen för att börja plugga. Jag gillar att träna – mest pass på gymmet men har även börjat klättra med min pojkvän sen ett tag tillbaka. Har ett stort intresse för allt som är kreativt – har fotat mycket (men ganska länge sen nu), målar/skissar, gillar grafisk design och inredning osv osv 🙂 Gillar att laga och äta mat och framförallt dricka rött vin (hehe), gillar att hänga med kompisar/familj/pojkvän, prata och reflektera över grejer och hitta nya ställen i Stockholm! Känner att jag har ett behov av att ”vidga min kompiskrets” lite efter fyra år på samma ställe med människor som ibland är ganska likasinnade 🙂

  Hör av dig om du skulle tycka det var kul att ses o ta en kaffe eller ett glas vin! Mailen är paulinenorden(at)gmail.com

 169. LUND/MALMÖ/SKÅNE

  hejj alla!! Beatrice heter jag, (eller bea går också bra), är 21 år gammal och bor ungefär 20 min från Lund. Jobbar för tillfälligt men ska ge mig ut och resa sen i höst runt Australien och NZ. Tycker att något av det bästa som finns är att lära känna nya människor och skapa nya kontakter, hoppas ni håller med mig. Lite allmänt, tycker om att ta långa promenader, fika på något trevligt ställe, träna då & då, dricka vin och en och annan öl ibland, prata om olika saker i nutid, dåtid, framtid, åka på spontana roadtrips, under sommarhalvårret, bada, sola och mysiga grillkvällar.

  Tänkte annars och lite spontant att om man inte har något annat planerat på midsommar så skulle det varit ett roligt tillfälle att ordna något typ av midsommar firande på någon trevlig plats i Skåne med god mat, dryck och dans!!
  Om någon känner att de vill hänga på, så kan du/ni maila till mig på [email protected] eller skriva ett DM till mig på instagram där jag heter bbeatricee.m så kan vi prata om det och se om det går att få ihop något!!

  ha det gott och hoppas vi ses!! 🙂

 170. STOCKHOLM
  21 ÅR

  Hej hopp!! En god och glad är jag och Emelie heter jag, nyligen blivna 21 (eller ja tekniskt sett när jag kommenterar är det några timmar kvar till jag får säga det, men men.) Tänkte att jag denna gång skulle skriva en kommentar själv istället för att maila till andra. Ja vad ska jag berätta om mig själv nu? Är en MÄSTARE i köket, vill du ha god mat fixar jag biffen (helst vegetarisk sådan, wordplay höhö (obs obs inser att jag verkar lite skummare och flummigare i denna kommentar än vad jag egentligen är, med betoning på lite, men jag är jättehärlig! Lovar!)) Lång parantes ursäkta! Gillar att shoppa lite för mycket. Kollar också lite för mycket på serier. Annars då? Jag bloggar och poddar vilket jag tycker är så himla kul att göra. Är en kreativ själ. Vill hitta en eller fler härliga människor att hänga med i sommar (och sen när sommaren är slut.) Ha picknick, åka på utflyter, bada, ha spontan AW’s och ta spontana små promenader kanske. Hoppas DU vill hänga med mig i sommar!! (PS! Har två görgulliga katter att locka med, förutom maten dårå.)
  PUUUUSSS
  emeliewestlander(at)gmail.com

 171. SKÅNE/LUND/MALMÖ

  heej alla!! Beatrice heter jag, (eller bea går också bra), är 21 år gammal och bor cirka 20 min från Lund. Hoppas ni håller med mig om att något av det bästa som finns är att träffa nya människor och skapa nya kontakter. Lite allmänt om mig, tycker om att gå långa promenader på diverse platser, ta en fika på något trevligt ställe, dricka vin och en och annan öl då & då, åka på spontana roadtrips både längre och kortare, träna, prata om olika saker i nutid, dåtid och framtid, och dansa långt in på natten. Under sommarhalvåret med förutsättningarna att det är fint väder gillar jag även att åka till havet för o bada & sola, ha mysiga grillkvällar och åka på konserter.

  Tänkte också på att om man inte redan har något planerat till midsommar, att man lite spontant skulle kunna sätta i ihop något midsommarfirande på någon trevlig plats i Skåne med god mat, dryck och dans. Hade varit jättekul om man hade kunnat fixa ihop någonting sånt här!! Om detta låter som något du/ni också skulle kunna tänka er att göra kan ni maila mig på [email protected] eller skriva ett DM till mig på Instagram där jag heter bbeatrice.m.

  ha det gott och hoppas vi ses!! 🙂

 172. GÖTEBORG

  Hej hej! Mitt namn är Filippa, försöker lämna det gångna bakom mig och letar febrilt efter nya vänskaper. Ölfantast. Kan en för många indiedängor. Självutnämnd mästare på pingis in på småtimmarna. Missar aldrig en match när GAIS spelar. En jävligt dålig hobbykomiker. Följer drömmen om att bli professionell dansare och studerar på Balettakademiens dansutbildning (om två år gäller é!!).

  Vill du ha någon å ha d jäkligt gött med? Någon att dricka öl, dansa fult å fint, gå på spelningar, bestiga berg för de bästa utsiktsplatserna, skriksjunga, sena kvällar, ligga i soffan och pilla å klia på andra, laga mat, gå på fotboll och allt annat fint som livet erbjuder tillsammans med. DÅ ÄR JAG HÄR!

  @filippabaumgart på instagram / filippabaumgart(at)hotmail.se

 173. GÖTEBORG
  Hej! Matilda heter jag, är 19 år och ska börja plugga i Göteborg så jag flyttar dit nu i september, yay!
  Känner dock ingen och jag är liiiite sällskapssjuk så behöver hitta nya amigos att hitta på saker med! Jag är enkel av mig, kan lätt ta en fika och prata bort några timmar men säger inte heller nej till en utekväll eller konsert/festival. Jag ääälskar musik men kan verkligen inte sjunga, serier, vegetarisk mat, djupa samtal och att bara leva livet, spontant är alltid bäst!
  Det är så svårt att berätta om sig själv och jag träffas hellre i verkligheten men skriv ett mail så har vi en början i alla fall haha!
  Min mail: matildavirdhage(at)gmail.com

 174. LULEÅ

  Hej!! Jag heter Sofia, är 26 år gammal och bor med sambo, två hundar och två kaniner i en rar lägenhet i Luleå. Jobbar för närvarande de sista veckorna på mitt första år som lärare. På fredag är det avtackning av klassen för sommaren och på torsdag veckan därpå går jag på semester. Den första semestern jag tar i hela mitt liv. Helt ärligt så är jag livrädd, för jag blir rastlös när jag har cirka ingen ledig tid, så hur ska det gå med bara ledig tid?

  Jag gillar musik, böcker, kreativa sysslor, mat, vin och bärs. Diskuterar allt från sport till orättvisor och till viss grad politik. Håller för närvarande på att fylla balkongen med växter plus låter hundarna springa av sig på stränderna nattetid (älskar midnattssolen!!!).

  Alltså har du hyfsat schyssta åsikter och känner för valfritt slags häng i sommar så hör av dig! Min sambo har brutet ben och får ej belasta det förrän i augusti så jag är rätt låst till närområdet pga hundarna, men uppskattar sällskap och äventyr.

  Mejla Sofia.sjoelund(at)gmail.com

  Eller skriv dm på min instagram vetja
  @ssofias

  Hoppas vi ses!

 175. LONDON/GÖTEBORG
  Tjabba, Amanda heter jag, är 20 år och bor sedan ett år tillbaka i London. Vill hitta någon att hänga i parker med, ha picknick , gå på museum, fönstershoppa (är as fattig au pair) och äta gott på matmarknader med!! Älskar böcker och öl också. Är allergisk mot kaffe vilket som du hör är väldigt tragiskt. Det hindrar mig inte från att dricka det varje dag dock. Du behöver inte bo i london men det är en fördel om du vill komma och hälsa på när vi blivit bff’s. Kanske hänger lite i min hemstad Gbg i sommar också. Kan lova jättebra instagram bilder på dig när du inte är medveten, namnet på alla hundraser och torra ordvitsar.
  Slide in to my dm’s på instagram: amandaonesand

 176. GÖTEBORG:

  Hej hej hej, Wilma heter jag och är 19 år. Tog precis studenten vilket är surrealistiskt. Jag gillar att fotografera och ska försöka att komma in på foto skolan STHLM hösten 2019, nu tar jag ett år av att bara göra lite allt möjligt. Ska till costa rica den 1 december i tre månader och ska volentärarbeta med sköldpaddor 🙂 Gillar att läsa också, just nu läser jag en bok som heter Lily och bläckfisken, lik erlend joes böcker om jag ska ta en pararell, den är väldigt bra och skrattar högt många gånger likaså som jag fäller en tår, tips tips!! Annars jobbar jag en del, jobbar på Zara och gör olika projekt med foto som jag behöver nya fina personer till. Dricker öl och dräller för tillfället mycket runt i parker (när vädret är så fint), nu får jag hjärnsläpp och kommer inte på något mer jag gör, min instagram är @wilmawallina för den som vill bli min vännis. Kram

 177. STOCKHOLM
  insåg att jag må vara lite sen på bollen här, men what’s the harm liksom! jag är 24-år och har precis (i lördags!) tagit mitt pick och pack från Malmö, som varit mitt hem de senaste 3 åren, till Stockholm. Här ska jag jobba som stadsbyggnadskommunikatör, hänga med min pojkvän, gosa ner mig i parker, dricka öl på valfritt hak, dansa till funk/soul/pop etc. Gillar att göra lergubbar, måla, ha picknick, bada(!), ligga i en myshög med vänner, bakishänga, second hand-hänga, allt möjligt liksom! så ifall det låter fint kila in på min insta finekarlsson eller maila fine_karlsson(at)hotmail.com
  PUSS

 178. MALMÖ / INTERNET

  min största rädsla är att fastna någonstans där jag inte är lycklig (UNDRAR: vad är lycklig?). därför flyr jag ständigt, eller stannar – och blundar. jag har svårt med balans. antingen röker jag ett paket cigaretter på två timmar eller så röker jag inga på fyra månader. jag är ganska trött på alkohol men rusar in i den ändå. vill att något ska hända. gillar att klottra. gillar att prata med hundar och katter och barn. gillar när människor får mig att tänka, eller skratta. ENFJ.

  [email protected]

 179. Hej!! En tjej på 24 vårar som bor i MALMÖ. Läser till socionom på heltid och arbetar extra på en sushirestaurang. Jag är såå pepp på att utöka min vänskapskrets. Älskar långa middagar med höga och låga konversationer, läsa, hänga på uteserveringar, dansa, spontanaaaa osv. Rätt chill tööös! 😀 Bonus är ju även att jag ska till Barcelona hela juli, så om någon annan ska dit så vore det AWESOME! Kramis alla goa. Min mailadress är: majahakansson1(at)hotmail.com

 180. UMEÅ

  Hej… detta känns verkligen som ett personligtbrev inför en arbetsintervju, men till saken är att jag skulle gärna börja vilja träffa lite folk utanför min egna vänskapskrets. Av någon anledning så brukar jag alltid klicka med folk som har samma musiksmak som jag så ifall du lyssnar på tallest man, Mumford, Håkan Hellström eller klassiker som Dylan och Beatles så skicka ett pm till mig på min Instagram @amandacerikssn så att jag kan se that you’re not a creepy dude or something.

 181. STOCKHOLM
  Hej! Jag heter Lova Rudin och en en 20 år gammal glad person som gillar att skriva, dricka öl, titta på tvserier och hänga med vänner. Jag jobbar med djurförsäkringar och försöker komma på vad jag ska plugga för att i framtiden jobba med ord och text på något sätt. På fritiden gör jag gärna följande: pratar om livet (dvs typ kärlek, sex, politik, människor), går ut och dansar, badar i sjö eller hav och läsa böcker. Jag skulle så himla himla gärna hitta ett gäng kompisar att parkhänga med, öla med, gå ut och dansa med, helt enkelt ha det riktigt fint med!
  Mejla till lovaannica(at)gmail.com eller skicka dm på instagram till @lovarudin om du vill hänga! Kram

 182. Hejj! Jag heter Dina, är 20 år och söker nya vänner till hösten. Befinner mig utanför Ystad fram till Augusti, men sedan är jag tillbaka i Stockholm igen för att plugga folkhögskola på distans och jobba. Har fortfarande inte tagit mig igenom gymnasiet då det har varit en jävla röra på den fronten. Hoppas att till nästa år kunna plugga grafisk formgivning! Vill verkligen hitta nya vänner att bla resa med, laga mat med/till och bara hänga tillsammans med. Älskar att festa (jag vet jättebasic haha) , teckna, läsa och konst. Att laga veg mat är bäst. Allt kreativt också. Annars gillar jag att kolla dålig tv, lyssna på Lcd Soundsystem och The Cure och 1900, prata om allt som är värt och viktigt att prata om ååsåvidare 🙂 Så hallå hör av er till mig på nordhkarsin.dina&gmail.com om ni vill hänga i Sthlm i höst! Vore svinkul! Kramhejj

 183. Hello!

  Vi är ett litet gäng som startat en bokklubb i Göteborg från ett tidigare inlägg på Floras blogg. Om någon här är intresserad av att joina, skriv!:-)

  frida.karolina.a(at)gmail.com

 184. UPPSALA

  Hej! Jag heter Jenny, är 24 år och bor i Uppsala.
  Jag är student och gör för tillfället mitt examensarbete som jag hoppas bli klar med i augusti (och då ska man bli vuxen? Vilket känns extremt läskigt!). Jag kommer därmed spendera hela sommaren i Uppsala så det vore kul med någon att dricka öl/vin med i solen, eller prata om växter/byta sticklingar, eller bara någon att snacka om livet med. Gillar även att både laga mat och äta mat och jag älskar att dansa (någon som dansar på Uppsala danscenter i sommar?). I vinter är jag sugen på att resa till Sydamerika och backpacka om det är någon som är sugen på att hänka? 😉 Annars är jag en glad och snäll (ändå lite underskattad egenskap?) person men som kan vara lite blyg i början innan man lärt känna varandra, men de släpper, jag lovar.
  Om någon därute känner igen sig eller bara känner att vi skulle kunna klicka så är de bara att höra av sig.
  Min mailadress är jenny.rosenquist(at)hotmail.com och min insta är: jennyrosenquist

 185. STOCKHOLM
  Hallå!
  Skriver kanske i senaste laget här, men man måste ju testa! Mitt namn är Fanny och jag är 25 år. Jag bor sedan ett halvår på söder tillsammans med min sambo men kommer ursprungligen från Umeå. Har pluggat och jobbar inom museisektorn så kultur och historia i olika former tycker jag är spännande. Som person är jag snäll och lugn (😇). Trots det så tackar jag inte nej till nya spontana aktiviteter, skriver ju här så hehe. Oroade mig en aning för stressig stämning och att jag skulle sakna naturen när jag flyttade till Stockholm från norr men tur för mig att jag gjorde det ändå för det har visat sig vara bästa beslutet. Jag trivs verkligen så himla bra! Ingen hade heller berättat för mig att sommar i Stockholm är magiskt 😌. Så, det som saknas nu är lite nya vänner då jag tyvärr lämnade de flesta i Umeå. Jag tycker om att parkhänga, gå på promenader, surra om livet, gå ut och dricka öl, gå på spelningar, läsa, upptäcka nya platser och äta god mat (vem gör inte d?). Så finns det någon som vill upptäcka staden tillsammans och förhoppningsvis också få en ny kompis på köpet är det bara att hojta till mig. Antingen på min mail [email protected] eller på min instagram, där heter jag fannyzingmark.

  Kram!🌿

 186. STOCKHOLM
  Hej!!
  Jag heter Sarah och fyller 22 om en vecka.
  Har aldrig testat kompisdejting men ”vanlig” dejting var ett intresse på tiden jag var singel så det låter inte alls fel haha.

  Jag kommer ursprungligen från Göteborg men har bott i Stockholm de senaste åren då jag pluggar industriell ekonomi på KTH.

  Dricka vin, laga och äta mat, prat, promenader restaursngbesök, fikor och mys är mina absoluta favoritsysselsättningar. Är även öppen för andra förslag så länge det inte innebär att jag måste sjunga eller dansa😇

  Skicka gärna ett mail, eller ännu hellre – lägg till mig på Instagram.
  Sarah.bjarkby(att)hotmail.com och (att)sarahbjarkby

 187. MALMÖ
  Heeej!! Nu är man lite sent ute här, men kanske funkar ändå! Jag heter Sanna, ska snart fylla 21, och pluggar statsvetenskap i Malmö (som faktiskt inte är så tråkigt som det låter!) Annars så jobbar jag på Polarn O. Pyret nu i sommar, men vill fylla ut resten av tiden med att hänga med lite nytt folk! Sååå om du gillar parkhäng, promenader, strandhäng ta ett glas (eller några) vin/öl eller typ allt som har med mat att göra, så hör av dig!! Skicka ett mail till sannahanssson(at)gmail.com eller skriv på instagram ”sannaahansson”.

 188. ESKILSTUNA

  Hej där! Så fint att se så många engagerade. Jag blir 21 i höst, jobbar för närvarande i en butik och blev nyligen även licensierad tränare. Är en ganska aktiv person överlag, gillar även promenader, att bada eller bara sitta på en filt i parken eller kvällarna man sitter med ett glas vin/en GT och har massa goda saker att äta och bara umgås och pratar.

  Jag har ett stort fotointresse, har svårt att sitta still till Håkan och somnar alltid på kvällarna till podcast; helst om seriemördare eller läskiga mord hahah. Jag vill ju inte säga för mycket här, håller det kort och koncist.

  INSTAGRAM: JosseJansson
  MAIL: [email protected]

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar